Sziasztok!
Kicsit rossz helyen tettem fel a kérdésem, amit inkább itt kellett volna megkérdeznem...
Bemásolom, remélem tudtok nekem segíteni.
"Sziasztok!
Egy kérdéssel fordulnék hozzátok.
Azt szeretném megtudni, hogy Ti mit ajánlanátok inkább?
200 ezer forint körül vennék fényképezőgépet.
Egyik verzió, hogy veszek egy Canon 60D-t (DSLR), másik verzó, hogy veszek egy valamilyen kompaktot ilyen árban.
Mit gondoltok, melyik éri meg jobban? Mik az előnyök, hátrányok az egyiknél, másiknál?
Ha kompakt, akkor milyet? A kompaktokhoz nem értek, nem tudom azok közt, mi számít jónak, miket tudnak ilyen árban, melyek a jó márkák, mire számíthatok egy kompakttól."
"kicsit utánanéztem ezeknek a mostani kompaktoknak és elég meggyőzőek...szép kis fejlődésen estek át az utóbbi időben, úgyhogy inkább az a kérdésem, hogy 100-160 körül milyen super zoom kompaktokat ajánlanátok?
Pl ami nekem nagy kérdés, hogy saját akkusat nézzek, vagy AA akkukat akarok töltögetni? Nem tudom mennyire kellene ennek nagy figyelmet fordítani, vagy ez ne legyen mérvadó?
DSLR-ben elég biztos voltam benne, hogy Canon és hogy 550D vagy 60D, de kompaktban akkora választék van és annyi márka, és én nem követtem őket, hogy mi mit tud, úgyhogy no idea mit szeretnék."