Attól még én vagyok a ZÚR :P (amse)
ui: meg a Jenő
  • Bobber
    bocsi meg egy pillanatra viszaterve az aksis temara nekem egy olymus c720UZ gepem van es hat ugye ennek sincs gyaqri aksija szal ha tetszik ha nem meg kellet venem bele a ceruza elemeket ill aksikat. Aki ismer a gepet az tudja hogy ez egy eleg nagy zomos gep szerintem baromi nagy obival(alap hobbi digitgepekbol kiindulva). Szoval meg kellet veni hozza az aksikat amit cirka 10ezerbol usztam meg ugy hogy akciosan vettem gyorstoltot 2000mA aksikkal 4 el ill vettem meg 4 2200mA es aksit hozza pluszba ez igy volt egy masfel evvel ezelott aszem egy 10 es szal annyira nem hajmereszt es tokeletesen mukodik vele a gep. Ha zoomolgatok vakuthasznalok megy az lcd meg minden ami terhelheti az aksit akkor is 100-200 kepet csinalok egy aksival. Volt ra pelda hogy tobb mint 300 kepet lottem el vele egyszerre szal anniyra azert szerintem ma mar nem roszak az aksi es max2 ora alatt fel vannak toltve ugyan ugy mintha sajat aksit toltenek arrol nem is beszelve hogy ehez 2 garnitura akumulatorom van es a gyari gepekhez nem igazan adnak 2 garnitura aksit szal ha kinn alsz a mezo kozepen es lemerultel akkor nem mondhatod a szurkemarhanak hogy na tartsd ide azt a bizonyost hagy dugjam bele a toltot hanem mindenkeppen abba kell hagynod a fotozast mig en ezzel szemben aksit cserelek es kesz. Illetve lehet venni a gyari akus gepekhez is tartalekba aksit de haqt azert ha azoknak is megnezzuk az arat ugyan ott vagy mintha megvetted volna a toltot meg a ceruzaaskikat. dee hat ez az en velemenyem aki egyet ert az egyet ert aki nem az nem A videora en meg azt mondom hogy aki videozni akar az vegyen kamerat a fenykepezogep az fenykepezesre valo es ne varjunk csodakat tolle. Engem is megkerdeztek haverok hogy milyen videot tudok e csinalni meg hogy hangot rogzit e es csodalkoztak amikor mondtam hogy ez fenykepezo gep nem videokamera. Szal szerintem is csak egy nagy nephulyites mert az atlagembernek igy konnyeben eladjak a gyartok a sok szemetet mert hat milyen jo 4in1 gepek vannak:):) mindent tud csak fenykepezni nem de hat az nem zavar senkit mert hat tudom diktafonnak hasznelni videot felvenni vele igaz elvezhetetlen minosegbe de hat nem baj a lenyeg az hogy mukodik:):): sott meg vebkameranak is hazsnalhatom:):) na ettol egy kicsit rosszul vagyok:):):) de hat van akinek erre van szuksege es van akinek a profeszionalisabb gepekre nakem mondom sajna csak az oly-ra tellet ded hat en meg vagyok elegedve vele es ez a lenyeg bar ha ma vennek gepet akkor mar egy kicsit mas szemmel neznem a dolgokat es lehet hogy meg erossebet valasztanek bar nem vagyok nagy fotos.