Attól még én vagyok a ZÚR :P (amse)
ui: meg a Jenő
  • Lateralus
    Szerintem megint ott vagyunk ebben a video-fotó kérdésben, hogy mindkettőtöknek igaza van, csak elbeszéltek egymás mellett.
    Persze a véleményem is csak egy a sok közül, véletlenül sem biztos, hogy ez az igazság, de úgy látom, hogy közeledik egymáshoz a két dolog, az összefonódás jól látható. Ebben tehát Dzsininek igaza van. De ez mindenképpen csak egy bizonyos szintig lesz igaz. Lehet, hogy sokat tudó, népszerű és drága fényképezőgépek fognak majd nagyon jó videókat felvenni, de ez nem lép túl az átlagfelhasználó szintjén. Ebben meg Freaknek van igaza szerintem. A komoly technilógia általában nem integrált, onnantól el is veszti komolyságát. Lehet emellett nagyon jó az a gép, de onnan, hogy kismillió, nem az eredeti céljának megfelelő dolgot tud, valamilyen formában háttérbe szorul annak a célnak a komolysága.

A mostani digitális fényképező - camcorder képességekhez meg annyit, hogy egész elfogadható szinten tudnak a fényképezők is mozgóképet rögzíteni, de még mindig elég messze vannak egy átlagos camcordertől, és ez fordítva is igaz. Ennek a Sony PC330-nak a 3 megapixeles állóképei olyanok, mint egy taiwani noname csodáé. Mindez 1700 dolláráért, amiért egy Canon 10D-t kapni objektívvel. Mellesleg, biztos jó camcorder...