piorítás, gyújtótáv..:) ne hari de azért ha lehet magyarul:)))) köszike és nagyon hálás vagyok hogy mondjátok mizu.. sőőt ha ugy nézzük azt veszem amire rádumáltok.. szal remélem valami jora dumáltok rá:))
740est lestem.. havernak az van baromi szép képeket csinál...igaz éjszaka néha mosott..de azért nappali az kircsi.. igaz aztán egy kicsit nagy és nem az amit csak ugy beteszem a zsebembe és áttáncolom vele az éjszakát...
aztán haver mutatta az ixusi-t. ez jo volt de no zoome.. aztán néztem a 400 as (s400) sok tulajdonságban nagyon jo!...sony p10 essel is összehasonlítottam meg egy csomo mással amit mondtak másik forumon.. ugy érzem az ixus400 nagyon dög.. de biztos van jobb.. nemtom.. nem akarok művészi fotokat csinálkodni .. meg játszadozni... nembaj ha nemtud 100 féle dolgot (annyira nem is értek hozzá hogy kelljen annyit tudnia)
Egy másik topikban írta valaki azt, hogy ha a gép automatikus beállításai jók, nem kell mindenáron ragaszkodni a manuális beállításokhoz. Természetesen nem vitatom, hogy bizonyos helyzetekben szükség lehet rá. Ha valaki egy szép elmosódott hátterű portrét szeretne készíteni, vagy egy szökőkút vízcseppjeit szeretné megörökíteni (az előző beírásomban ezekhez hasonló dolgokat értettem "művészkedés" alatt), szükség lehet a mélységélesség vagy a záridő állításának a lehetőségére. Ha egy "kocafotós" egyszerűen csak meg szeretne örökíteni bizonyos eseményeket, épületeket, tájakat, és a legfontosabb szempontja az, hogy tűéles képeket kapjon valósághű színekkel, akkor erre a célra az Ixus megfelelő kamera lehet.
no mindegy.. idáig az ixus 400 bejön..kicsike.. és azért elég zoral...