Milyen,hogyan,mennyiért?
  • shabba
    Én csak annyit tudok róluk hogy csinálják a hálózatukat, de még sehol live előfizető. Én májusban vettem fel velük a kapcsolatot, akkor felvettek az adatbázisukba és jelezték majd ha erre indulnak akkor jeleznek, augusztus közepét jelölték meg mint várható indulás. Augusztus közepén is írtam nekik egy levelet amelyben a ltp. helyzetét ecseteltem.1 hete jött rá válasz, ebben elnézést kérnek hogy eddig nem írtak de csak most jött el az idő hogy a lakóterületünk felé nyissanak. Az tudom anno a III.kerületből nagy érdeklődés mutatkozott irántuk.

Magánvéleményem szerint talán novemberre el is indul valami Systel részről. De az is lehet hogy jővő tavaszig nem történik semmi látványos wireless szolgáltatók részéről. Eddig sehol nem láttam systel, covy, micronet vagy lanport usertől beírást egy fórumra sem. Ez a tavaszi nagy figyelemfelkeltő kampányuk amiket a kedvezmények megszűnése felerősített eléggé komolytalan volt, hisz nem volt mögötte sem konkrétum. Ennek ellenére a Systelnek adom a legnagyobb esély, úgy tudom mögöttük van egy komoly befektető, de a többi cég befektetőket várna.

Írtam egy levelet egy olyan személynek aki ilyen rendszerek telepítésével foglalkozik. Kíváncsi vagyok neki mi a véleménye erről a jelenlegi helyzetről, arról hogy lesz e ezekből az ígéretekből még idén valami. Remélem jővő hétre meglesz a válasz.

Systelről max annyit tudok amit még anno április elején írtak, akkor komolyabban leveleztem velük. Igaz akkor sok mindent nem lehetett tudni róluk, a kérdéseimre adott válaszok akkor fel is kerültek a honlapra. Anno nekem azt mondták 50 usert akarnak egy fejállomásra rakni és nem nagyon volt tervben az hogy korlátozás lesz, a speed amit megadtak az egy várható avg. lett volna. Pingre ezt írták: "Jelenlegi utolsó végponton (25 km-re a telephelytől) a pingidő
    30-40 ms"