Mit lehet ellene tenni ? Kinek hogyan jelentkezik ? Mi is valójában ?
  • Vlala #283
    "mindenki szeret" áááááááááááááááááááááááááááá, akkor inkább az öngyilok.

a viccelést értettem a 3 D-ből, ha megnézed, a 277-nél is ott a smiley.
    Jó, hogy említetted, ha már szóba jött a drog, tájékoztattam róla az embereket, hogy semmire nem megoldás.
    A depresszív hajlamú emberkék gyakrabban nyúlnak a szerhez, mert azt mondták neki a "jóbarátok", hogy attól jobb lesz. És történetesen tudnak is valakit, aki ingyen megkínál valami "ütőssel". Arról még természetesen nem beszél, hogy később, amikor már KELL, pénzért fogja adni, és ha nincs pénz, nincs anyag, még szarabbul leszel, mint eddig valaha.
    A kábszer, akár light, akár keményebb, nem megoldás semmire. Ezért utálom azokat, akik legalizálni akarják a könnyebb drogokat. Sokkal kisebb lépcső könnyűről keményre átszokni, mint tiszta életről könnyűre. Ezzel egy-két ember jól megszedné magát.

Aki hangoztatja a legalizációt, annak biztos, hogy érdeke van a terjesztésben. (De erre ismét semmi bizonyítékom, és olyanról nyilatkoztam, ami nem nyilvánvaló, és különben is, majd jól beperelnek, meg rámküldik a Jimmyt, aki jól szétveri azt a buta arcomat. Hát mit képzelek én magamról.)

Kábszer helyett inkább írják ide a gondokat, segítek kiröhögni ezt a szar világot.