• magyar ember 2
    #299
    Tessek: "nem kell túl sok ész hozzá, talán menni fog", "bámulj bele a tükörbe és röhögd pofán magad", "űberlúzer vagy...
    annyira nevetséges vagy", stb. Vagy ez nalad az alaphang?

    Akkor most te is ird le, hogy en kit es miert anyaztam le ALAPTALANUL. Tehat ne azokat masold be, ahol masok anyazasaira VALASZOLTAM, hanem ahol allitasod szerint en kezdemenyeztem. Ja, hogy ilyet nem talalsz? Nem a valaszon kell csodalkozni, hanem azon AMIRE ment a valasz. Erdekes mod az nem zavart hogy a Gunman haverod az en nickemet hasznalva anyazott jobbra-balra, csak amikor en kiosztottam a csokott agyat ezert. Ne is csodalkozz rajta hogy nem teccik ahogy egyes primitiv kisgyerekek a nevemben irkalnak. Mit vartal, megdicserem erte? A moderatornak is megmondom a velemenyem ha okot ad ra. Marpedig adott eleget. Olyan mint a rendorok. Csak akkor van itt, amikor nem kene. Ezert hasonlo "tiszteletben" is reszesul. Vannak itt az SG-n kulturalt moderatorok is, nem en tehetek rola hogy ide csak egy ilyen jutott.

    Itt mar regota nem a konzol vs pc tema megy, hanem a ki tud gerinctelenebb lenni verseny (anyazos haverod megnyerte). Ezt a "itt mindenki ostoba konzolos csak te vagy űber pcs" stilust is a Gunman haverod hozta be ide, szal vele rendezd le az ilyen problemaidat, ne velem.