Szasztok...bocs hogy beleszólok, dehát....ezért jó a forum...hámozzuk a lufit:)
Én is egyet értek a sok "jó" véleménnyel, lehet érezni kinek hova húz a szíve...és sok programot valóban PC-n érdemes nyomni a nagy felbontás és a kevésbé szemet rongáló monitor az olyan progiknál mint egy FPS vagy stratégia, amihez oda kell ülni mert úgy jó és az online lehetőség, mert ki a tököm Quakezik egyedül...uncsi lenne akár...egy "igazi" RPG is olyan...és a legyőzhetetlen STURMOVIK...
Egy verekdős vagy egy GranTurismo egy nagy képernyőn kanapéban adja magát...értelemszerűen az összes olyan gamma ,amit mutogatunk másoknak vagy többen játszunk egyszerre szintén a kényelmes kanapéról való játszásnak kedvez...amit a konzol produkál, kicsi, nem kell installálni és még a nagypapi is "elboxolgat" rajta:). Nekem a családi köröm felső generációja sajnos osztályidegennek tartja a PC-t, nem abban nőttek fel, de érdekes módon a GT3-mal mindenki nyomott már köröket, még az anyósom is:)
a PC igen izmossá vált és közel sem mutatja azt amit 1.7Ghz és 256MB-nak tudnia kéne...a PS2 már 3 éves hardware és még mindig ott van az ő kis memójával és kb 400Mhz procival...és hangulatos gammák születnek rá a sok szemét között.Még mindig vannak unicumok, amiket én pc-n abszolút hiányolok ( a fél PC-s társadalom egy GTA3-ra várt, míg a PS2-n ez csak egy a sok közül) mert lehetne rá simán...mondjuk egy Stuntman vagy akár egy Metal Gear Solid, de egy épkézláb focis vagy autós gamma hiánya már felettébb bosszantó és az EA egyeduralma a pc-s sportjátékokban hááát minden évben nemhogy jobb lenne, sok esetben romlik a színvonal:)
Én a PC-konzol párosra szavazok és mindent azon játszom amin jobb, kezelhetőbb stb.ajánlom mindenkinek, aki teheti, aki meg nem az hámozza tovább magát és mondja "már pedig engem nem érdekel az a fos DOA3" és a "minek nekem a sok szar FPS klón meg patch...meg XP-s driver keresés"