www.soldat.prv.pl
  • Ron Ragm
    Na akkor egy kivesézés:

Fegyverek:
    Pistol: Ezt a fegyvert akkor kapod meg ha megnyomod a change weapon gombot. 7 töltény van egy tárban, gyorsan tölt újra de nagyon gyengus. Asszondom a gránátvetős inkább fusson ha újratölt, mint használja ezt a vackot...

1 - Desert Eagles : Nem nagyon használtam, megvoltam nélküle.
    2 - HK MP5; 3 - AK-47; 4 - Steyr AUG: Ők képviselik a gépfegyvereket. Különbség csak a lövés ismétlésének gíorsaségéban, az újratöltés sebességében, meg asszem a pontosságban van köztük (lehet hogy sebzésben is)
    5 - Spas 12: A jó öreg shotgun. Közelről iszonyatos sebzést lehet vele bevinni, de a hangsúly sajnos a közelről van, mert ugye távolról nem nagyon ér valamit. Asszondom, ha puskázni akarsz, használd a köv. fegyvert.
    6 - Ruger 77: Ez szép fegyver. Csak négy tölténye van, de nagyon gyorsan újratölt, valamint elég szép sebzése is van. Csak ugye ezt nem arra találták ki hogy tömeget írts vele, ennek ellenére ha ügyesen használod és jól tudsz célozni halálos fegyver lehet.
    7 - M79: A gránátvető. Lassan tölti újra, ezért csapatjátékban inkább való hátulról támogatni. Lövedékén erősebben hat a gravitáció mint a többin, ezért ívesen kell vele lőni.
    8 - Barret M82A1: Ez valami sniper akar lenni sztem. lassan tölti újra, valamint minden lövés után várni kell egy kicsit. Kár érte.
    9 - FN Minimi: állítólag a legjobb gépfegyver, ám a többitől különbséget csak a tárban és az újratöltés sebességén láttam, ami elég nagy. Ilyenkor kell futni;)
    0 - XM214 Minigun: a jó öreg minigun. Jó ha a csapatban van egy, tömegek ellen, mert nagy szórása miatt sem közelről, sem távolról nem hatásos.

A többit majd, most mennem kell