239
www.soldat.prv.pl
  • curse
    Tolem most is mehetunk :) de este kb 8-9-tol kb ejfelig koncerteken vagyok :)
  • Disno
    dehogy lógok, fél kilencre járok :-DDDDD
  • Disno
    nekem ma jó akár 1-ig is :-D
    [merthátugye már nem lehetek fenn 6-7ig :-(]
  • curse
    Jaja, az mar vagy egy hete a minigunt gyakorolhatta :) Ma tudjuk nyomatni valamikor? Mer masik gep lesz, ugyhogy at kell minden xart rakni ra, de mindjar' kesz vagyok vele :)
  • Ron Ragm
    nah akkor meg kéne böszélni mikor gamzelunk
  • Xboxman
    Ehh,te is lógsz haver:)
  • Disno
    Hmm...
    én tapasztalataim:

Pistol: én csak akkor használom ha véletlen eldobtam a fegyverem :-D

Desert Eagles: hehh, egész gyorsan tölt újra, duplát lő, egész jól használtam :-D Sokat kell vele mozogni és akkor ok :-D
    A gépfegyvereknél még ott a tölténykülönbség. A HK MP5 nek 30, AK47 nek 45, Steyr nek is asszem 45 tölténye van. Nem igazán pontosak, főleg a MP5, de az gyrosan tölt újra, viszont egy képernyőnyit sem lehet vele lőni, a töltények olyan ívben repülnek mint a gránátvetőben :-((
    Shotgunokat nem igazán használtam de Rugerrel irtottak engem eléggé :-D
    M79: 1-1 ellen nyomtam Curse ellen ilyen weponnal :-D elején elboldogultam vele de levegőbe nehéz célozni...bár ott is 2x leszedtem ;-)
    Sniper: Naon jó. 1 lövésre öl, botok ellen yol hasznosítottam, Curse meg ellenem :-D
    Minimi: 50 töltényes géppityu, sztem is a legjöbb, pontosabb mint a többi, de lassan tölt újra
    Minigun: télleg yo nagy a szórása, q lassan tölt újra, a 100 töltényt is gyrosan zabálja, és fel kell pörgetni. az a WC-s manus irtott minket azzal, ugye, Curse? :-D
  • Ron Ragm
    Na akkor egy kivesézés:

Fegyverek:
    Pistol: Ezt a fegyvert akkor kapod meg ha megnyomod a change weapon gombot. 7 töltény van egy tárban, gyorsan tölt újra de nagyon gyengus. Asszondom a gránátvetős inkább fusson ha újratölt, mint használja ezt a vackot...

1 - Desert Eagles : Nem nagyon használtam, megvoltam nélküle.
    2 - HK MP5; 3 - AK-47; 4 - Steyr AUG: Ők képviselik a gépfegyvereket. Különbség csak a lövés ismétlésének gíorsaségéban, az újratöltés sebességében, meg asszem a pontosságban van köztük (lehet hogy sebzésben is)
    5 - Spas 12: A jó öreg shotgun. Közelről iszonyatos sebzést lehet vele bevinni, de a hangsúly sajnos a közelről van, mert ugye távolról nem nagyon ér valamit. Asszondom, ha puskázni akarsz, használd a köv. fegyvert.
    6 - Ruger 77: Ez szép fegyver. Csak négy tölténye van, de nagyon gyorsan újratölt, valamint elég szép sebzése is van. Csak ugye ezt nem arra találták ki hogy tömeget írts vele, ennek ellenére ha ügyesen használod és jól tudsz célozni halálos fegyver lehet.
    7 - M79: A gránátvető. Lassan tölti újra, ezért csapatjátékban inkább való hátulról támogatni. Lövedékén erősebben hat a gravitáció mint a többin, ezért ívesen kell vele lőni.
    8 - Barret M82A1: Ez valami sniper akar lenni sztem. lassan tölti újra, valamint minden lövés után várni kell egy kicsit. Kár érte.
    9 - FN Minimi: állítólag a legjobb gépfegyver, ám a többitől különbséget csak a tárban és az újratöltés sebességén láttam, ami elég nagy. Ilyenkor kell futni;)
    0 - XM214 Minigun: a jó öreg minigun. Jó ha a csapatban van egy, tömegek ellen, mert nagy szórása miatt sem közelről, sem távolról nem hatásos.

A többit majd, most mennem kell
  • curse
    Jaja, az a gaz vele, hogy amig balfekek vagyunk es nem tudunk oszehozni egy normalis dedicatedet, addig mashova kell belepnunk. De nem baj, van eleg ures szervo mintig :D
  • Ron Ragm
    100
    kéne gamelni egyert közösen...moindjuk egy jó kis ctf-t:)
  • curse
    Sztem semmivel, asszem azok a botok tauntjai, ha dedicated servert csinalsz. Bar nem biztos :)
  • Ron Ragm
    A tauntokat mivel lehet előhozni?
  • Ron Ragm
    nem az volt a baj
    mind1 már megy
    mér nem tudok normálisan jáccani multiba?
  • curse
    tőcsel Directx8.1-et :))
  • Ron Ragm
    Nem talál vmi D3DX81AB.DLL-t
  • Disno
    :-D

ja, mekkérdezem majd oszt nyomjuk :-D
  • curse
    Kb 10-kor egy tag kb 20szor lelott egymas utan, aztan lelepett, hogy unja magat :) De elotte lealaztam sok embert, es a ver is folyt rendesen :))) Allat ez a jatek! :) Csak meg kene tanulni servert nyomatni :)
  • Disno
    bazz :-D
    ilyen jó játékélményben még nem volt részem :-D
    levegőbe rakétával 2x is eltaláltalak :-DD
    de a többi pályán te voltál jobb :-D
  • Disno
    még cseresznye hogy bírja a memory :-D
  • Disno
    már tudom hogy kell félig-meddig
  • Disno
    irc.akos.hu port: 7777
    #disno :-D
  • curse
    Aha, kell lennie a dtart menuben egy olyan ikonnak, hogy Ded... ott lehet nyomatni, es amig fut, inditani a rendes Soldatot, aztan belepni azon az ipn
  • Disno
    most olvasom a manuált :-D
  • Disno
    IRC-n vagyok, enerla roomban :-D
  • curse
    figyelj, igy nem tudjuk nagyon megbeszelni :) nem tudsz jonni IRC-re? #disno csatorna. Vagy ha nincs, akko valami chaten megbeszelhetnenk :)
  • Disno
    azzal a Dedicated Server izével csíntál servert?
  • curse
    nem, meg mindig megy, menni id fog, amig le nem lovom
  • Disno
    vége?
  • curse
    hmm pedig itten van nekem megy, most van vege az elso palyanak :)
  • Disno
    lobby server, 13073 port? az van benn de em műx :-(
  • Disno
    betettem servert ip-be és klikk join :-D
  • curse
    disconnectelj, aztan rakd be server ipbe, es siman nyomj joint. nekem megy pedig :/
  • Disno
    requestingolja,,,már régóta :-(
  • Disno
    deszmeccs? :-D
  • Disno
    ok!
  • curse
    joinolj ide:
    62.233.202.165:13073
  • Disno
    nálam nincs Soldat Dedicated Server :-D
  • Disno