BigBrother, ValóVilág, A Farm
  • Blasta
    Hát az a személyes véleményem, hogy a BB társaság össz IQ-ja nem üti meg a VV akármelyik lakójának IQ-ját, de mindegy. Ezért szoktam nézni a VV-t.

De tegnap a Szabolcs olyan szinten kiakasztott, hogy na. Eddig nem volt vele sok bajom, de a lehető legrosszabbul reagált a kiszavazás eredményére...
    Túlment a játék keretein, nem képes feldolgozni mások véleményét és mindenképp meg akarja változtatni azokat.

Könyörgöm. Van egy kötelező kiszavazás, aminek a végén valaki szívni fog, ez egyértelmü. Ez a szamély most Ő lett, de nem képes bevenni a gyomra, hogy mindenkinek az egyik alaptulajdonsága nem jött be: nem csapatjátékos. Illetve, nem konkrétan ez a baj, hanem hogy túl visszafogott, túl csendes, nem egyéniség, nem képes a saját problémáját a csapat céljai fölé emelni.
    Összeírt egy listát, hogy szerinte ő miért csapatjátékos. Baze, nem hittem a szememnek. Elkezdte sorolni, hogy "de amikor te odamentél, akkor biza én maradtam, mert milyen marha jó fej vagyok", stb....
    Szánalmas.
    És ez most marhára lejött. A mókás az egészben az, hogy azért mert rá szavaztak 5-en, még el is várja, hogy elnézést kérjenek tőle.
    Hát ezek után már juszt is rá szavaznék a közeljövőben. Ilyen hozzáállással ne várjon együttérzést vagy sajnálatot senkitől....