2892
BigBrother, ValóVilág, A Farm
-
K.András #1008 Űrutazás a moszkvai reality show nyereménye
Egyedülálló vetélkedővel sikerült előrukkolniuk az orosz állami televízió munkatársainak. Ebben a műsorban űrhajós kiképzésben vesznek részt a jelentkezők, a győztes jutalma pedig egy igazi űrutazás lesz. Természetesen minden a kamerák előtt zajlik majd.
Nehéz anyagi helyzetben van az orosz űrkutatás, úgy segít magán, ahogy tud: most éppen tévés vetélkedőt szerveztek a Moszkva külvárosában található Jurij Gagarin űrhajós kiképzőbázison, közismertebb nevén a Csillagvárosban.
Az orosz közszolgálati televízió, az ORT egyes csatornájának megérte a pénzt, hogy ő közvetítse a játékot, aminek során a jelentkezők egy igazi űrhajóskiképzés minden nehézségét kénytelenek lesznek elviselni. Igaz, a díj ennek megfelelően csábító: a legjobb eredményeket produkáló győztes egy hetet a nemzetközi űrállomás orosz részén tölthet majd jövőre.
A szervezők természetesen komolyan veszik a játékot, megjósolhatóan nagy számú jelentkezőkből egy válogatott orvoscsoport fogja kiválasztani azt a tizenhatot, aki egészségi állapotát tekintve alkalmas lehet a kiképzésre. "Innentől kezdve aztán minden a kamerák előtt zajlik majd. A szabályok nagyon egyszerűek lesznek: aki a legjobb eredményeket produkálja, az utazhat” mondta a BBC-nek az ORT igazgatója.
Mivel az űrhajósokat sokszor repülőgép-pilótákból választják ki, az már előre tudható, hogy nem lesz könnyű dolga a jelentkezőknek.
Csakis a legjobb lehet majd a Szojuz TM–A típusú űrhajó háromfős legénységének a tagja jövő októberben.
BBC
Ez lesz az igazi!!!!! -
TheZsenyka #1007 Királyság lenne ha most - hogy a barátja is kibaszta - kiszavaznák a Zsanettet... :) ehhhehhheeeee -
#1006 Ugyanolyan a két társaság IQ-ja! Egy tehénnek több esze van, mint ezeknek együttvéve!
BB szereplői: , és Tilla és a kövér Clau -
#1005 Hát az a személyes véleményem, hogy a BB társaság össz IQ-ja nem üti meg a VV akármelyik lakójának IQ-ját, de mindegy. Ezért szoktam nézni a VV-t.
De tegnap a Szabolcs olyan szinten kiakasztott, hogy na. Eddig nem volt vele sok bajom, de a lehető legrosszabbul reagált a kiszavazás eredményére...
Túlment a játék keretein, nem képes feldolgozni mások véleményét és mindenképp meg akarja változtatni azokat.
Könyörgöm. Van egy kötelező kiszavazás, aminek a végén valaki szívni fog, ez egyértelmü. Ez a szamély most Ő lett, de nem képes bevenni a gyomra, hogy mindenkinek az egyik alaptulajdonsága nem jött be: nem csapatjátékos. Illetve, nem konkrétan ez a baj, hanem hogy túl visszafogott, túl csendes, nem egyéniség, nem képes a saját problémáját a csapat céljai fölé emelni.
Összeírt egy listát, hogy szerinte ő miért csapatjátékos. Baze, nem hittem a szememnek. Elkezdte sorolni, hogy "de amikor te odamentél, akkor biza én maradtam, mert milyen marha jó fej vagyok", stb....
Szánalmas.
És ez most marhára lejött. A mókás az egészben az, hogy azért mert rá szavaztak 5-en, még el is várja, hogy elnézést kérjenek tőle.
Hát ezek után már juszt is rá szavaznék a közeljövőben. Ilyen hozzáállással ne várjon együttérzést vagy sajnálatot senkitől.... -
#1004 Olyan buta embereket zártak össze, én 1 percig nem bírom hallgatni az eszmefuttatásaikat! -
#1003 Te is? Engem egyre jobban idegesít a hangja, az eszmefuttatásai, meg a kinézetén kivül lassan minden...
Lorenzo mit kajál rajta ennyire.... -
Lantee #1002 VV: Ágiban csalódtam....ilyen nővel egy órát nem tudnék elviselni (csak az ágyban)
:D -
#1001 Ezek tényleg hasonlítanak! :) -
#1000 Most mehet Angéla Iti után, talizhatnak a Rudas gőzfürdőben, ami majdnem jakuzzi. Iti Angi Tilla -
#999 JEEE % -
#998 Iti hazament! ;D -
#997 BIGBRÁDER !!!! :DDDDD
nézétek emberek !! :DD -
#996 Szóval tetszik neked Tilla és rosszul esik, ha valaki meleg helyzetbe hozza őt és te megvéded? :)) -
#995 aha értem.
thx -
#994 ZIPFER -
#993 jo akkor csamcsogj meg par kommentnyit rajta :D
nemtom embereket mert izgat fel ha mas embert lebuziznak... -
#992 Bálintnak mi a szar volt a pólóján,amit el kellett takarni? Csak nem valami reklám esetleg "Fuck you" felirat van rajta? :)) -
#991 Tilla lehet meleg a családja mellett is, a selymes hangja és a megjelenése mindezt alátámasztja, pláne az Angyal báros beszólása, hogy nem is ismeri. Ez volt szerintem az elszólás. -
#990 Képzeljétek a motozós biztonsági őrt!
Lehet, fizet, hogy ott dolgozhasson. -
#989 De hagyjuk már ezt a témát.... -
#988 Osztom a véleményed! Sokan "közülük" egyébbként inteligensebbek az átlagnál.... -
#987 legalabb meleg barati olelesben is reszesultetek :D
azt amugymeg engem nemzavar ha valaki farturo, amig engem nem piszkal :D -
#986 Na én pont egy olyan napon voltam az Angyalban, ami elvileg koedukált volt.Egy barátommal meg 2 csajjal.No comment, 10 percet bírtunk ki haversráccal, aztán léptünk, csajszikat meg otthagytuk, mert nekik bejött.Bazzeg, még a jegyszedő is buher volt.:) -
#985 uramisten most mi lesz? :D -
#984 BÁÁÁZEEE!
ÁGIKA SZAKITOTT A FIUJÁVAL!!!!! -
#983 Najó, de ha nyiltnap van, akkor is 70-30 a homo/hetero arány.... -
#982 LOL vannak nyiltnapok nem a kokemeny gay napot kell valasztani :D -
#981 Bocs az OFF-ért, természetesen Tilla lehetett az Angyalban, de szerintem a betelefonáló csak "humoros" akart lenni meg beégetni Tillát.... -
#980 Én csak egyszer voltam. ELég volt belőle! Nem nagyon jön be egy olyan hely, ahol fiuk jönnek oda hozzám ismerkedni, én meg nem mehetek oda csajokhoz, mert szarnak a fiukra.... -
#979 pont errol beszelek :D -
#978 Vannak cimboráim,akik jártak ilyen helyekre és nem faszpörgettyűk. -
#977 attol meg lehetett az angyalban... :D -
#976 Először nem volt az, csak az lett. -
#975 De el kell keserítsek mindenkit, Tilla nem meleg. Van neki családja, gyerekei....
Ha ő meleg, akkor Leslie is simán az a VV-ben.
-
#974 That's right -
TheZsenyka #973 Mi az az Angyal? Valami meleg bár? -
#972 főleg meleg :-) -
#971 Évi drága volt tegnap hihetetlen szánalmas.
GUmiszobába a következő a kérdés: Ki a példaképed?
MIndenki hebeg-habog, Popey-nek a Faterja, stb....
Erre ÉVI következik...
"háááát......nem tudoooom.......esetleeeeeg......................talán ez a Monique Cuvet.........annyira szép......sikeres.......sexi......."
No comment.... -
#970 Csak arra akartam kitérni, hogy nem akkora kaland, ha nincs víz...
-
#969 Ez is Lol :D