2892
BigBrother, ValóVilág, A Farm
  • K.András
    Űrutazás a moszkvai reality show nyereménye

Egyedülálló vetélkedővel sikerült előrukkolniuk az orosz állami televízió munkatársainak. Ebben a műsorban űrhajós kiképzésben vesznek részt a jelentkezők, a győztes jutalma pedig egy igazi űrutazás lesz. Természetesen minden a kamerák előtt zajlik majd.

Nehéz anyagi helyzetben van az orosz űrkutatás, úgy segít magán, ahogy tud: most éppen tévés vetélkedőt szerveztek a Moszkva külvárosában található Jurij Gagarin űrhajós kiképzőbázison, közismertebb nevén a Csillagvárosban.
    Az orosz közszolgálati televízió, az ORT egyes csatornájának megérte a pénzt, hogy ő közvetítse a játékot, aminek során a jelentkezők egy igazi űrhajóskiképzés minden nehézségét kénytelenek lesznek elviselni. Igaz, a díj ennek megfelelően csábító: a legjobb eredményeket produkáló győztes egy hetet a nemzetközi űrállomás orosz részén tölthet majd jövőre.
    A szervezők természetesen komolyan veszik a játékot, megjósolhatóan nagy számú jelentkezőkből egy válogatott orvoscsoport fogja kiválasztani azt a tizenhatot, aki egészségi állapotát tekintve alkalmas lehet a kiképzésre. "Innentől kezdve aztán minden a kamerák előtt zajlik majd. A szabályok nagyon egyszerűek lesznek: aki a legjobb eredményeket produkálja, az utazhat” mondta a BBC-nek az ORT igazgatója.
    Mivel az űrhajósokat sokszor repülőgép-pilótákból választják ki, az már előre tudható, hogy nem lesz könnyű dolga a jelentkezőknek.
    Csakis a legjobb lehet majd a Szojuz TM–A típusú űrhajó háromfős legénységének a tagja jövő októberben.

BBC

Ez lesz az igazi!!!!!
  • TheZsenyka
    Királyság lenne ha most - hogy a barátja is kibaszta - kiszavaznák a Zsanettet... :) ehhhehhheeeee
  • Ramore
    Ugyanolyan a két társaság IQ-ja! Egy tehénnek több esze van, mint ezeknek együttvéve!

BB szereplői: , és Tilla és a kövér Clau
  • Blasta
    Hát az a személyes véleményem, hogy a BB társaság össz IQ-ja nem üti meg a VV akármelyik lakójának IQ-ját, de mindegy. Ezért szoktam nézni a VV-t.

De tegnap a Szabolcs olyan szinten kiakasztott, hogy na. Eddig nem volt vele sok bajom, de a lehető legrosszabbul reagált a kiszavazás eredményére...
    Túlment a játék keretein, nem képes feldolgozni mások véleményét és mindenképp meg akarja változtatni azokat.

Könyörgöm. Van egy kötelező kiszavazás, aminek a végén valaki szívni fog, ez egyértelmü. Ez a szamély most Ő lett, de nem képes bevenni a gyomra, hogy mindenkinek az egyik alaptulajdonsága nem jött be: nem csapatjátékos. Illetve, nem konkrétan ez a baj, hanem hogy túl visszafogott, túl csendes, nem egyéniség, nem képes a saját problémáját a csapat céljai fölé emelni.
    Összeírt egy listát, hogy szerinte ő miért csapatjátékos. Baze, nem hittem a szememnek. Elkezdte sorolni, hogy "de amikor te odamentél, akkor biza én maradtam, mert milyen marha jó fej vagyok", stb....
    Szánalmas.
    És ez most marhára lejött. A mókás az egészben az, hogy azért mert rá szavaztak 5-en, még el is várja, hogy elnézést kérjenek tőle.
    Hát ezek után már juszt is rá szavaznék a közeljövőben. Ilyen hozzáállással ne várjon együttérzést vagy sajnálatot senkitől....
  • Ramore
    Olyan buta embereket zártak össze, én 1 percig nem bírom hallgatni az eszmefuttatásaikat!
  • Blasta
    Te is? Engem egyre jobban idegesít a hangja, az eszmefuttatásai, meg a kinézetén kivül lassan minden...
    Lorenzo mit kajál rajta ennyire....
  • Lantee
    VV: Ágiban csalódtam....ilyen nővel egy órát nem tudnék elviselni (csak az ágyban)

:D
  • krob
    Ezek tényleg hasonlítanak! :)
  • Ramore
    Most mehet Angéla Iti után, talizhatnak a Rudas gőzfürdőben, ami majdnem jakuzzi. Iti Angi Tilla
  • hen-tes
    JEEE %
  • Ramore
    Iti hazament! ;D
  • hen-tes
    BIGBRÁDER !!!! :DDDDD
    nézétek emberek !! :DD
  • Ramore
    Szóval tetszik neked Tilla és rosszul esik, ha valaki meleg helyzetbe hozza őt és te megvéded? :))
  • Hitm@n
    aha értem.

thx
  • Ams
    ZIPFER
  • Laalee
    jo akkor csamcsogj meg par kommentnyit rajta :D

nemtom embereket mert izgat fel ha mas embert lebuziznak...
  • Hitm@n
    Bálintnak mi a szar volt a pólóján,amit el kellett takarni? Csak nem valami reklám esetleg "Fuck you" felirat van rajta? :))
  • Ramore
    Tilla lehet meleg a családja mellett is, a selymes hangja és a megjelenése mindezt alátámasztja, pláne az Angyal báros beszólása, hogy nem is ismeri. Ez volt szerintem az elszólás.
  • Lteebee
    Képzeljétek a motozós biztonsági őrt!

Lehet, fizet, hogy ott dolgozhasson.
  • Blasta
    De hagyjuk már ezt a témát....
  • Blasta
    Osztom a véleményed! Sokan "közülük" egyébbként inteligensebbek az átlagnál....
  • Laalee
    legalabb meleg barati olelesben is reszesultetek :D

azt amugymeg engem nemzavar ha valaki farturo, amig engem nem piszkal :D
  • Gery1980
    Na én pont egy olyan napon voltam az Angyalban, ami elvileg koedukált volt.Egy barátommal meg 2 csajjal.No comment, 10 percet bírtunk ki haversráccal, aztán léptünk, csajszikat meg otthagytuk, mert nekik bejött.Bazzeg, még a jegyszedő is buher volt.:)
  • Laalee
    uramisten most mi lesz? :D
  • Blasta
    BÁÁÁZEEE!
    ÁGIKA SZAKITOTT A FIUJÁVAL!!!!!
  • Blasta
    Najó, de ha nyiltnap van, akkor is 70-30 a homo/hetero arány....
  • Laalee
    LOL vannak nyiltnapok nem a kokemeny gay napot kell valasztani :D
  • Blasta
    Bocs az OFF-ért, természetesen Tilla lehetett az Angyalban, de szerintem a betelefonáló csak "humoros" akart lenni meg beégetni Tillát....
  • Blasta
    Én csak egyszer voltam. ELég volt belőle! Nem nagyon jön be egy olyan hely, ahol fiuk jönnek oda hozzám ismerkedni, én meg nem mehetek oda csajokhoz, mert szarnak a fiukra....
  • Laalee
    pont errol beszelek :D
  • Lteebee
    Vannak cimboráim,akik jártak ilyen helyekre és nem faszpörgettyűk.
  • Laalee
    attol meg lehetett az angyalban... :D
  • Lteebee
    Először nem volt az, csak az lett.
  • Blasta
    De el kell keserítsek mindenkit, Tilla nem meleg. Van neki családja, gyerekei....
    Ha ő meleg, akkor Leslie is simán az a VV-ben.
  • Blasta
    That's right
  • TheZsenyka
    Mi az az Angyal? Valami meleg bár?
  • Frank99
    főleg meleg :-)
  • Blasta
    Évi drága volt tegnap hihetetlen szánalmas.
    GUmiszobába a következő a kérdés: Ki a példaképed?
    MIndenki hebeg-habog, Popey-nek a Faterja, stb....
    Erre ÉVI következik...
    "háááát......nem tudoooom.......esetleeeeeg......................talán ez a Monique Cuvet.........annyira szép......sikeres.......sexi......."

No comment....
  • Frank99
    Csak arra akartam kitérni, hogy nem akkora kaland, ha nincs víz...
  • GregSB
    Ez is Lol :D