En speciel ruhellem, es most volt az evnyito
  • spR
    Hát vazze. Én rühelltem a suli minden formáját. (kivéve a fősulit, az király volt. Ott azt tanulhattam ami érdekelt.) A gimnáziumot ki nem állhattam a sok tapló miatt. A csajok okék voltak, miattuk birtam ki, de a srácok irtó nagy bunkók voltak. Állandóan csesztettek csak azért mert számitógépel foglalkoztam, meg programoztam és nem voltam olyan idióta mint ők. Oké, én is kicsit kihuztam közülök, de nekem otthon király haveri köröm volt, azokkal jártam bulizni, nem vágytam a sulibeli ökrök társaságára. Kicsit elégtétel volt a 2 évvel ezelőtti osztálytalálkozó, nekem már normális melóm volt (viszonylag) jó lóvéval, ők meg mág mindig otthon seggeltek, és fingjuk se volt, mihez kezdjenek az élettel. Szal rühelltem a gimit, kurva sokat lógtam, volt olyan év, hogy 180 óra hiányzásom volt, ebből kb 70 igazolatlan. Csak az ofő miatt nem rúgtak ki. (birta a fejemet.)
    Sztem melózni jobb, mint suliba járni, pláne ha szereted amit csinálsz. Igaz, hogy most is a melóhelyemről irok, (kis hétvégi munka) de van amikor hamar végzek, és akkor igazi szabadidőm van, nem kell holmi tanulás, meg másnapi dolgozatok miatt aggódnom.