200
En speciel ruhellem, es most volt az evnyito
  • Scholes18
    Én is utálom a sulit.
    Szerintem mondjuk nem kell valakinek full 5ösnek lennie ,hogy pl legyen egy sikeres válalkozása.
  • DJ Skyline
    nem szeretem...mindíg örülök amikor eljön a péntek délután két óra...suli vége,hétvége indul...aztán vasárnap este jön a gondolat,hogy suli már megint...bemenni a sok szar közé...osztályom nem áll másból csak szardarabkákból!:DD van 1-2 jó haver,de a többiek...áhh...harmadikos vagyok és agyilag még ott tart az osztályom fele hogy vizes papírral dobálózunk az órán,meg köpőcsövezünk...meg nincs osztályközösség...1 éve vagyok ebben az osztályban és amikor osztályt váltottam akkor alig volt 5 ember a 25-ből aki oda jött hozzám megkérdezni hogy honnan,miért jöttem...jó persze azt mondják az új diáknak is kell kezdeményezni a dumálást,de ha odamentem szevasz milyenek a "tanárok?...jók"...osztály?...hát...jó..."oké jót beszélgettünk...és leseszarják egymást itt az emberek...osztály fele köszön egymásnak és ennyi...kis csoprtok,volt tanárom szavaival élve "makroközösségek" vannak az osztályban...szörnyű...és ilyen helyre kell bemenni minden nap...tanulás nálam meg annyi kb,hogy megírom az írásbelit ami olyan,aztán berakom a táskát...szóbelit soha nem tanulok,csak átolvasom 1x!:DDD ebben az évben sokat mondok ha 2 órát tanultam itthon...szal röviden és tömören...NEM SZERETM AZ ISKOLÁT...
  • R9
    nem
  • CSOCSO
    a jobol is megart a sok...
    hiaba dejo ha csak egy irodaban kel ulnod es potyognod... 1 ev utan a farkad kilesz mar csak az iroda szotol is
  • hen-tes
    itt nem a tanulás a lényeg, hanem a suli :D
  • hen-tes
    "aki nem szeret sulibajarni az munkaba jarni is utalni fog"
    ez hülyeség, ha sikerül megfelelő munkát találni, akkor élvezni fogja
    ha pedig nem, azt az is utálná aki szeretett suliba járni
  • CSOCSO
    szerintem:
    aki nem szeret sulibajarni az munkaba jarni is utalni fog.. kiveve ha valami olyan munkat talal hol modellcsajokat kell kenegetni:)))))

az hogy tanulni felesleges az igazi baromsag...

pl szerintem nagyon is cool dolog hogy egyes helyzetekben helyt tud allni az ember...
    akar baratok, akar csajok, akar szulok elott...
    [pl egy beszelgeteshez hozza tudsz szolni]
    es jobban is lehet olyanokkal baratkozni , hulyulni akik azert tudnak egy ket dolgot a biologiarol, fizikarol stb.. persze nem arrol beszelek hogy jokat lehet hulyulni azokkal akk egesz napa konyvet irjak.. egyszeruen csak szerintem jo dolog az inteligencia....szal sulit lehet nem szeretni de azert valamicsket kell tanulni
  • Kit--Kat
    már csak 7 hónap, kb 15 nap és itt a nyáriszünet yeeeahhh!!!
    már csak 39nap és itt van karácsony yeahhh!!!!
    már csak 44nap és itt van szilveszter yeahh!!!
  • Calver
    szvsz 2-3 feleslegesen elbaszott óra az életedből minden nap, soha nem vállalnék ilyen életstílust... igaz hogy én már ott tartok h tanulás max a vécén ülve megy, de ez részletkérdés, így se sikerült még semmiböl egyik kedves tanáromnak se meghuznia. és sulik... általánost nem különösebben szerettem közösség miatt, ha vki ismeri szegedet tudja mi az a Ságvári, nos én ebben szenvedtem, alaphelyzet: sok kis csicska, apuci kiskölykei akik mind1ike egy önjelölt isten, 1-2 kivétel talán akadt, de egy gyönyörű pszichológia eset volt az a falka, megszokták elnyomodt helyzetüket és nem birták ha vki más meg nem fogadta el (mondhatjuk úgy is h lázadt) - na ez voltam én, aki a kötözködésekre megfelelö mennyiségü agresszióval válaszolt. egy idö után rájöttek hogy ez nem egészséges, aztán úgy-ahogy elvoltam, vmint közben osztályt is váltottam ami külsősökből állt, itt már normálisabb emberek voltak. perpill középsuliban szenvedek, na itt mindjárt jobb az élet. több a hozzám hasonló egyén kedves osztályomban, a kis csicskák még mindig megvannak csak eröviszonyok ismeretében kénytelenek visszafogni magukat. és a suli utálata... hát, jól kell csinálni. a mi technikánk: suliból ki, kocsmába be, üveg sör rendel. mindjárt nem telik olyan szarul az ember napja, felemelő érzés ilyenkor rágondolni az órák utána jó kis hideg sörre...

szóltam, Calver
  • hen-tes
    suli szar, szünet haverok nők jóak
    [gyorsan él]
  • CLINT EASTWOOD9
    Én utálok a suliba járni
  • wizy
    hát elég unalmas az egész őszi szünet suli és haverok nélkül:-))
  • The Garrett
    upper de!
  • Bandee1987
    Én is szeretem 2 év után előszedni a topicokat a padlásról. :)
  • ScOrpY
    up
    NEM :D
  • Xboxman
    Csá Darkjedi:)
  • 2XP
    A számtech tanár nem tudta, mi az az amd :))
  • Yetike
    nem kell nyalizni, elég ha rendes vagy és nem bunkóskodol
  • Mike at home
    en nem nyaliztam, megis kedvelt sok tanar...
  • spR
    Bezony ám. Nem is lehetnék a jelenlegi munkahelyemen, ha nem tanulnék folyamatosan. De asszem ezt mionden számtech iparban dolgozó ember tudja. Viszont a suliban azt utáltam, hogy volt egy csomó tantárgy amik egyszerűen nem érdekeltek (kémia, biosz, magyar, hogy csak a számomra legérdektelenebbeket emlitsem) mégis ezekből is szivattak. De asszem ez már a mai iskolarendszer hibája, hogy a kölök nem tanulhatja azt, ami érdekli. (Ezért is irtam, hogy a fősulit már szerettem.)
  • spR
    Hát ez az. Hogy éppen a hangadók voltak oltári taplók. És csak azért, mert nem voltam olyan mint ők, (volt konkrét dolog ami érdekelt, és azzal foglalkoztam és tudtam, hogy azzal akarok foglalkozni a jövőben is) állandóan basztattak. Az otthoni haveri bandával királyul tudtam bulizni, iszogatni, és emellet elfogadták, hogy számitógépőrült vagyok, nem zrikáltak érte. Az osztálybeli bandának pedig az volt a nagy buli, ha minden hétvégén behányásig ittak, és én voltam a kis köcsög, mert én ebből nem kértem.
  • Coine
    Ajánlom mindenkinek, aki úgy érzi, h. szar a suli, mert szar a környezet, köcsögök a hangadók stb.............szedd össze azt a pár embert, akivel jóban vagy és csináljatok állandó programokat, mert ha már klikkek vannak legalább tartozz vhova, mert tengődni a semmiben a legnagyobb szar dolog....
  • Lord Marcus
    az rulz... De mindig jó tiszta lappal indulni, de a végefele már...
  • Lord Marcus
    néhány fasz osztálytárs teszi roszabbá a hangulatot, meg a sulit...
  • 2XP
    Csak nehéz dönteni. A tk-k újabb 20e ft-be kerülnek, plusz a másik gimi másik városban is van, és napi 30-45 perc buszozás nem egy kellem dolog, ja és mellette van egy szakmunkásképző :(
  • Mike at home
    Jol teszed.
    Talalj olyat, ami jobban megfelel az igenyeidnek.
    Es legyen qrvasok humorod. Tiszta lappal indulsz (mar ugye ha nem ismer senki)
    En is ruhelltem az alt. sulit, szekiroztak is eleget - mondjuk engem lehetett, sajnos. Gimiben aztan tiszta lap, semmi idegeskedes, sok humor, benne kell lenni a dolgokban, magyarul baratkozni kell, nem bekpezeltnek lenni, a hulyesegeiken nyafogni, hanem mindene jot rohogni, legfokeppen magadon. Engem pl. most mar szinte semmivel sem lehet felhuzni.
  • Mike at home
    szvsz tanulni mindig kell
  • Mike at home
    Figy, minden attol fugg, hogy erezted magad ott. Ha benne voltal a brancsban kiraly volt, ha nem akkor gaz. Most mar ugye csak az a kerdes milyen volt a brancs, vagyis az osztaly hangadoi. Nekem mazlim volt, mert nalunk nem a taplok iranyitottak az osztaly (belegondolva sok taplo nem is volt, max egy-ket hulye, de bunkok nem igazan). Bezzeg ocsemnel mar tok mas volt a helyzet - ugyanebben a suliban
  • 2XP
    Na én most lettem elsős a gimiben. Már ezt vártam vagy öt éve, mert az ált suliban nagyon utáltak, bár volt 1-2 haverom, azt mondták stréber vagyok mert kitűnő voltam. Ez nem igaz. A tananygot simán meg lehet tanulni 2-3 óra alatt, utána marad elég időm más dologra is, csak akkor volt baj, amikor a paraszt tanár mondja, hogy benevezett egy versenyre és menjek vissza, hogy segítsen a felkészülésben. Nem is lenne ez olyan nagy gond, ha csak pl fizikából és kémiából kellene menni (ezek szerintem jó tantárgyak), de az összes többi tanár ezt mondja. 8. végére a fél napot a suliban töltöttem, na ekkor már én is keztem magam strébenek érezni, de a tanárnak nem lehet mondani, hogy hagyjál békén! Ja és ott volt a sok rocker, nem velük volt a bajom, hanem a zenével. Amikor mentünk oszt. kirándulásra azt nyomatták egész nap. Gondoltam ennek most vége, végre gimnazista leszek és itt csak normálisabbak az emberek. Hát nem! 1-2 tanár kivételével mindegyik pszihopata őrült, ráadásul a kölykök is parasztok. Az osztályt nagy részét ismerem, mert a bések fele ide jött, akiket még jobban utáltam talán mint a régi oszt.társaimat. Számtechre jelentkeztek, de gépen még csak játszani tudnak, ez mondjuk engem nem is nagyon zavar, mert szerencsére matekos vagyok, és csak pár óránk van együtt, de mivel csak 7en vagyuk át akarnak küldeni pár kölyköt hozzánk. Ráadásul angolon és németen 30an vagyunk és így nem igazán lehet tanulni (főleg egy nyelvet). A magyartanár pedig feladta a fél könyvet a hátvégére, a számtechtanár meg azt hiszi, hogy a gyogyóban van, ugyanis ezt mondta nekünk: "Emeljétek fel a jobb kezeteket, tegyétek rá az egérre, majd húzzátok az E betűre, kattintsatok rá kétszer, most vigyétek a hosszú fehér mezőbe, kattintsatok rá. Emeljétek fel a jobb kezetek az egérről és vigyétel a billentyűzet fölé és nyomjátok meg a W betűt ... 5 perc szünet ... most mégegyszer ..." Az óra végén pedig előadást tartott, h miért nem kell mobil. Lehet, h átmegyek 1 másik gimibe...
  • spR
    mág = még
  • spR
    Hát vazze. Én rühelltem a suli minden formáját. (kivéve a fősulit, az király volt. Ott azt tanulhattam ami érdekelt.) A gimnáziumot ki nem állhattam a sok tapló miatt. A csajok okék voltak, miattuk birtam ki, de a srácok irtó nagy bunkók voltak. Állandóan csesztettek csak azért mert számitógépel foglalkoztam, meg programoztam és nem voltam olyan idióta mint ők. Oké, én is kicsit kihuztam közülök, de nekem otthon király haveri köröm volt, azokkal jártam bulizni, nem vágytam a sulibeli ökrök társaságára. Kicsit elégtétel volt a 2 évvel ezelőtti osztálytalálkozó, nekem már normális melóm volt (viszonylag) jó lóvéval, ők meg mág mindig otthon seggeltek, és fingjuk se volt, mihez kezdjenek az élettel. Szal rühelltem a gimit, kurva sokat lógtam, volt olyan év, hogy 180 óra hiányzásom volt, ebből kb 70 igazolatlan. Csak az ofő miatt nem rúgtak ki. (birta a fejemet.)
    Sztem melózni jobb, mint suliba járni, pláne ha szereted amit csinálsz. Igaz, hogy most is a melóhelyemről irok, (kis hétvégi munka) de van amikor hamar végzek, és akkor igazi szabadidőm van, nem kell holmi tanulás, meg másnapi dolgozatok miatt aggódnom.
  • The Garrett
    ez nem is rossz ütlet... bár oszt.fő ott vágna ki minket...
  • KeKKSZike
    de hülye kérdés... :) Hja, nagyon szeretem!
  • Coine
    még csak 152 db-ot szögeltünk fel, de ez nagyon kevés így 3 sorban, most sajnálom, h. mennyi kupakot dobtam ki, sebaj....kedves oszt. társaim kivételesen ebben segítenek.
  • Disno
    ez yoo :-D
  • Coine
    ajánlom a vicces oszt. díszeket, mi például elkezdtünk söröskupakokat felszögelni az osztályban, a cél érettségi végére, h. körbemenjen az osztályon 3as sorokban, tehát több ezer kupakra van szükség.
  • Disno
    bár elég jól elmegy azzal az óra hogy a tanár dumájából fingot se értek...
  • Disno
    kirra a suli csak HOSSZÚÚÚÚ
  • G@b0r
    én az arabokkal vagyok így.
  • G@b0r
    inkább óvszerben a helyük ehhe ehhe...