Szereted a Sulit?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Fogadd meg egy tapasztalt vén róka tanácsát. Ha borbélyhoz mész, jól nézd meg hogy kinek a kezében van a borotva!
\"- Gondolj egy számra, bármelyikre. - Ööö... öt! - Rossz. Na látod?!\"
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
\"Life is around you and in you.\"
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
Talalj olyat, ami jobban megfelel az igenyeidnek.
Es legyen qrvasok humorod. Tiszta lappal indulsz (mar ugye ha nem ismer senki)
En is ruhelltem az alt. sulit, szekiroztak is eleget - mondjuk engem lehetett, sajnos. Gimiben aztan tiszta lap, semmi idegeskedes, sok humor, benne kell lenni a dolgokban, magyarul baratkozni kell, nem bekpezeltnek lenni, a hulyesegeiken nyafogni, hanem mindene jot rohogni, legfokeppen magadon. Engem pl. most mar szinte semmivel sem lehet felhuzni.
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
Sztem melózni jobb, mint suliba járni, pláne ha szereted amit csinálsz. Igaz, hogy most is a melóhelyemrõl irok, (kis hétvégi munka) de van amikor hamar végzek, és akkor igazi szabadidõm van, nem kell holmi tanulás, meg másnapi dolgozatok miatt aggódnom.
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
Az emberi hülyeségnek csak alsó határa van! Nokia - Connecting People / Hackers - Disconnecting People
Az emberi hülyeségnek csak alsó határa van! Nokia - Connecting People / Hackers - Disconnecting People
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
igaz, nem hordom ugy a gatyóm, hogy kilátszik a boxeralsóm
ez is vmi béna amcsi divat, vagy begyûrüzött már ide is?
szóval nem mindig csak a beképzeltebbik fajtának.
még volt pofája visszaszólni miután beszóltál neki, ezt az arcátlanságot!
L O L
\"Life is around you and in you.\"
-apád most mit vesz fel reggel? megy ilyenek...
aztán jó nézni ahogy elsunnyognak 😄 .
De pl vot hogy visszaszólt egy kis 9.es 😄 hogy mennyémá a bõregér! (full bõr szerelés) na akkor volt kis nézeteltérés. 😄 (magamba meg röhögtem nagyokat)
DE most alapjában véve elgondolkodtam és mégse olyan rossz dolog a suli. nem tudom így 3. ra egész megváltozott és kezd tetszeni. 😄
fõleg a középiskolát!
^^