Szereted a Sulit?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

CLINT EASTWOOD9
Én utálok a suliba járni

Fogadd meg egy tapasztalt vén róka tanácsát. Ha borbélyhoz mész, jól nézd meg hogy kinek a kezében van a borotva!

wizy
hát elég unalmas az egész õszi szünet suli és haverok nélkül:-))

\"- Gondolj egy számra, bármelyikre. - Ööö... öt! - Rossz. Na látod?!\"

The Garrett
upper de!

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

Bandee1987
Én is szeretem 2 év után elõszedni a topicokat a padlásról. 😊

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

ScOrpY
up
NEM 😄

Enny1

Csá Darkjedi😊

\"Life is around you and in you.\"

2XP
A számtech tanár nem tudta, mi az az amd 😊)

nem kell nyalizni, elég ha rendes vagy és nem bunkóskodol

Mike at home
en nem nyaliztam, megis kedvelt sok tanar...

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Bezony ám. Nem is lehetnék a jelenlegi munkahelyemen, ha nem tanulnék folyamatosan. De asszem ezt mionden számtech iparban dolgozó ember tudja. Viszont a suliban azt utáltam, hogy volt egy csomó tantárgy amik egyszerûen nem érdekeltek (kémia, biosz, magyar, hogy csak a számomra legérdektelenebbeket emlitsem) mégis ezekbõl is szivattak. De asszem ez már a mai iskolarendszer hibája, hogy a kölök nem tanulhatja azt, ami érdekli. (Ezért is irtam, hogy a fõsulit már szerettem.)

Hát ez az. Hogy éppen a hangadók voltak oltári taplók. És csak azért, mert nem voltam olyan mint õk, (volt konkrét dolog ami érdekelt, és azzal foglalkoztam és tudtam, hogy azzal akarok foglalkozni a jövõben is) állandóan basztattak. Az otthoni haveri bandával királyul tudtam bulizni, iszogatni, és emellet elfogadták, hogy számitógépõrült vagyok, nem zrikáltak érte. Az osztálybeli bandának pedig az volt a nagy buli, ha minden hétvégén behányásig ittak, és én voltam a kis köcsög, mert én ebbõl nem kértem.

Coine
Ajánlom mindenkinek, aki úgy érzi, h. szar a suli, mert szar a környezet, köcsögök a hangadók stb.............szedd össze azt a pár embert, akivel jóban vagy és csináljatok állandó programokat, mert ha már klikkek vannak legalább tartozz vhova, mert tengõdni a semmiben a legnagyobb szar dolog....

Lord Marcus
az rulz... De mindig jó tiszta lappal indulni, de a végefele már...
Lord Marcus
néhány fasz osztálytárs teszi roszabbá a hangulatot, meg a sulit...
2XP
Csak nehéz dönteni. A tk-k újabb 20e ft-be kerülnek, plusz a másik gimi másik városban is van, és napi 30-45 perc buszozás nem egy kellem dolog, ja és mellette van egy szakmunkásképzõ 😞

Mike at home
Jol teszed.
Talalj olyat, ami jobban megfelel az igenyeidnek.
Es legyen qrvasok humorod. Tiszta lappal indulsz (mar ugye ha nem ismer senki)
En is ruhelltem az alt. sulit, szekiroztak is eleget - mondjuk engem lehetett, sajnos. Gimiben aztan tiszta lap, semmi idegeskedes, sok humor, benne kell lenni a dolgokban, magyarul baratkozni kell, nem bekpezeltnek lenni, a hulyesegeiken nyafogni, hanem mindene jot rohogni, legfokeppen magadon. Engem pl. most mar szinte semmivel sem lehet felhuzni.

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
szvsz tanulni mindig kell

Mike at home
Figy, minden attol fugg, hogy erezted magad ott. Ha benne voltal a brancsban kiraly volt, ha nem akkor gaz. Most mar ugye csak az a kerdes milyen volt a brancs, vagyis az osztaly hangadoi. Nekem mazlim volt, mert nalunk nem a taplok iranyitottak az osztaly (belegondolva sok taplo nem is volt, max egy-ket hulye, de bunkok nem igazan). Bezzeg ocsemnel mar tok mas volt a helyzet - ugyanebben a suliban

2XP
Na én most lettem elsõs a gimiben. Már ezt vártam vagy öt éve, mert az ált suliban nagyon utáltak, bár volt 1-2 haverom, azt mondták stréber vagyok mert kitûnõ voltam. Ez nem igaz. A tananygot simán meg lehet tanulni 2-3 óra alatt, utána marad elég idõm más dologra is, csak akkor volt baj, amikor a paraszt tanár mondja, hogy benevezett egy versenyre és menjek vissza, hogy segítsen a felkészülésben. Nem is lenne ez olyan nagy gond, ha csak pl fizikából és kémiából kellene menni (ezek szerintem jó tantárgyak), de az összes többi tanár ezt mondja. 8. végére a fél napot a suliban töltöttem, na ekkor már én is keztem magam strébenek érezni, de a tanárnak nem lehet mondani, hogy hagyjál békén! Ja és ott volt a sok rocker, nem velük volt a bajom, hanem a zenével. Amikor mentünk oszt. kirándulásra azt nyomatták egész nap. Gondoltam ennek most vége, végre gimnazista leszek és itt csak normálisabbak az emberek. Hát nem! 1-2 tanár kivételével mindegyik pszihopata õrült, ráadásul a kölykök is parasztok. Az osztályt nagy részét ismerem, mert a bések fele ide jött, akiket még jobban utáltam talán mint a régi oszt.társaimat. Számtechre jelentkeztek, de gépen még csak játszani tudnak, ez mondjuk engem nem is nagyon zavar, mert szerencsére matekos vagyok, és csak pár óránk van együtt, de mivel csak 7en vagyuk át akarnak küldeni pár kölyköt hozzánk. Ráadásul angolon és németen 30an vagyunk és így nem igazán lehet tanulni (fõleg egy nyelvet). A magyartanár pedig feladta a fél könyvet a hátvégére, a számtechtanár meg azt hiszi, hogy a gyogyóban van, ugyanis ezt mondta nekünk: "Emeljétek fel a jobb kezeteket, tegyétek rá az egérre, majd húzzátok az E betûre, kattintsatok rá kétszer, most vigyétek a hosszú fehér mezõbe, kattintsatok rá. Emeljétek fel a jobb kezetek az egérrõl és vigyétel a billentyûzet fölé és nyomjátok meg a W betût ... 5 perc szünet ... most mégegyszer ..." Az óra végén pedig elõadást tartott, h miért nem kell mobil. Lehet, h átmegyek 1 másik gimibe...

mág = még

Hát vazze. Én rühelltem a suli minden formáját. (kivéve a fõsulit, az király volt. Ott azt tanulhattam ami érdekelt.) A gimnáziumot ki nem állhattam a sok tapló miatt. A csajok okék voltak, miattuk birtam ki, de a srácok irtó nagy bunkók voltak. Állandóan csesztettek csak azért mert számitógépel foglalkoztam, meg programoztam és nem voltam olyan idióta mint õk. Oké, én is kicsit kihuztam közülök, de nekem otthon király haveri köröm volt, azokkal jártam bulizni, nem vágytam a sulibeli ökrök társaságára. Kicsit elégtétel volt a 2 évvel ezelõtti osztálytalálkozó, nekem már normális melóm volt (viszonylag) jó lóvéval, õk meg mág mindig otthon seggeltek, és fingjuk se volt, mihez kezdjenek az élettel. Szal rühelltem a gimit, kurva sokat lógtam, volt olyan év, hogy 180 óra hiányzásom volt, ebbõl kb 70 igazolatlan. Csak az ofõ miatt nem rúgtak ki. (birta a fejemet.)
Sztem melózni jobb, mint suliba járni, pláne ha szereted amit csinálsz. Igaz, hogy most is a melóhelyemrõl irok, (kis hétvégi munka) de van amikor hamar végzek, és akkor igazi szabadidõm van, nem kell holmi tanulás, meg másnapi dolgozatok miatt aggódnom.

The Garrett
ez nem is rossz ütlet... bár oszt.fõ ott vágna ki minket...

KeKKSZike
de hülye kérdés... 😊 Hja, nagyon szeretem!

Maffiozo nick: LoSA (22124), lvl: 12

Coine
még csak 152 db-ot szögeltünk fel, de ez nagyon kevés így 3 sorban, most sajnálom, h. mennyi kupakot dobtam ki, sebaj....kedves oszt. társaim kivételesen ebben segítenek.

Disno
ez yoo :-D

Az emberi hülyeségnek csak alsó határa van! Nokia - Connecting People / Hackers - Disconnecting People

Coine
ajánlom a vicces oszt. díszeket, mi például elkezdtünk söröskupakokat felszögelni az osztályban, a cél érettségi végére, h. körbemenjen az osztályon 3as sorokban, tehát több ezer kupakra van szükség.

Disno
bár elég jól elmegy azzal az óra hogy a tanár dumájából fingot se értek...

Az emberi hülyeségnek csak alsó határa van! Nokia - Connecting People / Hackers - Disconnecting People

Disno
kirra a suli csak HOSSZÚÚÚÚ

G@b0r
én az arabokkal vagyok így.

G@b0r
inkább óvszerben a helyük ehhe ehhe...

Coine
én megélnék békében, ha meg verekedni akarok, akkor provokálok bárkit, de meggyûlöltem az összes tetves mocskos deszkást, ez bizony elõítélet....

G@b0r
akkor nem lehet õket baszogatni..

Coine
konzervben a helyük.

Mike
és a starndon is bermudában nyomulnak? vagy még tartja magát a fürdõgatya? idén nem nagyon voltam még sehol nyarazni 😞

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

The Garrett
persze minden amcsi divatdolog bejött ide eltorzulva... az utolsó diszkós ember is így hordja a nájlongatyát...

Mike
mondjuk a tetsremre tapadó ruhát én sem szeretem
igaz, nem hordom ugy a gatyóm, hogy kilátszik a boxeralsóm
ez is vmi béna amcsi divat, vagy begyûrüzött már ide is?

Mike
nade hogyhogy nem esik le a gatyájuk, fogja a kezével? 😊)

The Garrett
csak a bõgagyásoknak szólongatunk be... de azoknak is csak akkor ha látszik rajta hogy nagyon el van szállva attól hogy 20 számmal nagyobb rajta minden.
szóval nem mindig csak a beképzeltebbik fajtának.

Mike
szerintem ti is ritka parasztok lehettek
még volt pofája visszaszólni miután beszóltál neki, ezt az arcátlanságot!

The Garrett
kecseg=köcsög

Hazzard: ez igy van 😄DDD

Mike
na most már értem 😞

vagyis marhára nem

"ez deszkás me olyan a cipõje; ez rokker me olyan a haja.. az meg buzi mer britnint hallgat"

L O L
Lteebee
Faszpörgettyû

Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.

Mike
mi a fasz az a kecseg?

Mike
és amúgy niggerek, vagy fehérek
és mind pipaszár?

Nekem eggyik osztálytársam deszkás,szal... nyugodtan fikázzátok õket

\"Life is around you and in you.\"

Rincewind
Lehet baszogatni a deszkásokat!
The Garrett
ehh mi az ilyeneket szivatjuk orrbaszájba. (lányokat nem) de kis deszkáskecsegnek mindig beszólunk hogy: mivan nem volt a méretedlevaló?

-apád most mit vesz fel reggel? megy ilyenek...
aztán jó nézni ahogy elsunnyognak 😄 .
De pl vot hogy visszaszólt egy kis 9.es 😄 hogy mennyémá a bõregér! (full bõr szerelés) na akkor volt kis nézeteltérés. 😄 (magamba meg röhögtem nagyokat)

DE most alapjában véve elgondolkodtam és mégse olyan rossz dolog a suli. nem tudom így 3. ra egész megváltozott és kezd tetszeni. 😄

TIBI
"Majd, ha kikerültök az életbe ti is meg fogjátok látni és visszasírjátok az iskolát!"

fõleg a középiskolát!

^^

G@b0r
Én meg külföldön rohadok meg. Ma kezdtem...