border=0>

Vissza a jövőbe
  • IStexI
    ááááááááááá!!! ez az ! EZ AZ! Ez volt az ami én is észrevettem és amire nem emlékeztem akárhányszor újranéztema 2 elejét!

Bocsi de nincs igazatok! Nem számít semmit, hogy rendbehozza a jövőjét aztán visszatér!! Milyen jövőjét?? Nincs is jövője mert ő magam sem létezik benne hiszen elmegy!

Figy! 1985ben ugrik 1et 2015be... Na most ha elmegy 1985ből akkor nincs ott egészen addig amíg meg nem érkezik 2015be. Emiatt nincs is élete! Kivel él közben Jennifer, ki csinál neki gyeret:) ha nincs ott Marty? Senki. 1xerűen eltűnik! Jennifer lehet hozzámegy griffhez! Itt persze 1000 dolgot lehetne felsorolni, de a lényeg, hogy marty nem létezik 1985 és 2015 között! Emiatt jogos az időzsaru koncepciója miszerint nincs kialakulva a jövő ezért oda nem lehet utazni.

Monyuk a doki még viszonylag ok ebben a témában hiszen nem ismeri senki, nincs családja, csak martyval tartja a kapcűsolatot tehát nem "tűnik" fel senkinek, hogy eltűnt:) kivéve martynak de ő meg tud az egészről tehát ez nem borítja fel a tér idő kontinumot... De ha marty eltűnik akkor az már több ember jövőjére is ki6!!! Amikor a doki elmegy 2015be az első rész végén az még tejjesen rendben van hiszen marty ott marad és folytatja az életeét aminek az erdeményét a doki látja is a jövőbe ezért is jön vissza , hogy a problémákat megoldják! De amikor a Marty is vele megy sőt most jut eszembe, hogy jennifer is:) akkor nekik nem folytatódik az eletük 2015ig mert 1 pillnat alatt ott teremnek! Tehát csak 1 van belőlük (mindenkiből doki, marty, jennifer)...