Nem felejtünk :-()
  • RAZZY
    #65
    Resident Evil

    Nah a történet: 97-ben olvastam, hogy van valami über király zombi hentelős game, hát mondom ezt megszerzem (de nem tudtam, hogy horror).
    Game megvan, telepítés... Kicsit gyanús, hogy a telepítő képernyőjén egy "csinos" zombi vicsorít rám :) Na mind1 irány a game.
    Intró után már nem gyanakodtam, tudtam már, hogy ez nem lesz egy rambó játék. Tudni kell rólam, hogy én sem vagyok egy ijedős… De egy párszor felugrottam a székből :)
    A zene eleve kikészít, kényszerít, hogy parázzál miközben meg hallgatom, a zombik hörgését… Aki már játszott az első részével az tudja, milyen az, amikor a játék elején az elhagyatott ház egyik szobájában két rohadó kutya beugrik az ablakon… hát én úgy beszartam, hogy csak napokkal később mertem elővenni a residentet.

    Ja meg a 3-ban a Nemesis, mikor a rendőrállomáson rámtör, nameg a templom tetején léped és halloom, hogy odafenn van, de parázok és nemmerek kimenni :)

    Engem az Undying 1x sem tudott igazán megijeszteni, mert valahogy nem volt hihető a sztorija, így nem tudtam beleélni magam 100% -osan…