Nem felejtünk :-()
  • Blasta
    #10
    A helyszin egy szerviz, ahol 6-an játszunk starcraft multit, team-ben! 3-3! 2 szoba volt, csukható ajtókkal, igy lehetett normálisan taktikázni, a másik oldalon tuti nem halladszott.
    Én akkor vittem oda az egyik friss PC-s haveromat, aki 2 hét alatt végigtólta a SC-et meg a Brood War-t is, szal melegében volt, gondoltam bedobom a mélybe!
    Úgy tudtunk leülni, hogy a haver 2 másik sráccal volt csapatban és én is 2 másikkal!
    Akikkel ültem, azok közül az egyik nagy mókamester volt, így kezdés után rám nézett, és azt mondta: RUSH!!!! És röhögött! Én meg belementem! Ő Protossal, én zergekkel! 8-10 legyártott egység után indult a roham! A haverom balszerencséjére, pont őt találtuk meg elsőnek. Ahogy azt kell, le is gyaktuk a csóringert, de mivel a terranokkal volt, utolsó erejéből még a levegőbe emelte az épületeit! Talán 2-t vagy egyet, nem emléxem már! Mivel alap egységeink voltak, oda nem tudtunk támadni! Nyomultunk hát tovább! Aztán egy elég komoly 3 órás multi menet lett az egészből, de úgy, hogy irogattam a túloldalra az üziket, hogy mi lett a haverommal, él-e még vagy már nem, mert nem találtuk sehol, viszont a program még nem szólt, hogy a játékos likvidálva lenne!
    Tehát egy olyan 2 óra játék után hallom a figyelmeztetést, hogy enemy közeleg! A fullosan kiépitett légvédelmem valamit nagyon gyakott! A szerencsétlen haverom utolsó repülő épületét, valamien factory-t!!!!!! Ennyi maradt csórikámnak és a többiek kedvéért nem lépett ki, hanem segitett a csapattársainak felfedezni a pályát a levegőből....
    Majd kimúlt! Ezután összecsomagolt és ment, mert amúgy sem ért rá tovább!

    A haver első és egyben utolsó 3 órás SC partiján egy darab egységet nem nyirt ki, max 10 percet játszott aktívan...
    Ha tudtam volna, hogy vége a srácnak akkor újra kezdtük volna, hisz én is azt akartam, hogy játszon egy jót, de nem árulták el a túloldali srácok, mi van vele....