Maradandó Élmények!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szoval nem tudom voltatok-e Londonban az Alien War nevü elmenyshow-t megnezni (sajna mar bezartak) de ha nem akkor elmeselem.
Bemegyünk a kasszahoz az elöterben ahol mar teljes monturba öltözött Marines rohangalnak es csinaljak a hangulatot. Az egesz hely tökre lepusztultnak nez ki, mintha a Bolygo neve halal c. film bazisan jarkalnank. Mikor összegyülünk vagy tizen, akkor egy Marine kisereteben bemegyünk egy elektronikusan nyilo femajton egy töksötet szobaba aminek a közepen egy nagy vasalt falada all, a falakon csak veszfenyek egnek es egy nöi hang folyamatosan pofazik a hangfalakbol. A ficko elmeseli, hogy a ladaban egy fogjulejtett Alien van es nekünk ezt el kell vinnünk az ürhajohoz, hogy avval elszallithassuk a földre. A bazist termeszetesen mar elleptek a lenyek, igy most ö elmegy megnezni, hogy tiszta-e a terep. Addig mi lapuljunk a falhoz es ne mozduljunk, mert lehet, hogy ki akar törni a szörny a ladabol . Na erre a ficko eltünik, mi meg ott lapulunk a falnal es a szemünk kocsanyon log a felelemtöl es csak a ladat bamuljuk. Mikor a sötet csend es a feszültseg mar majdnem elviselhetetlen, egy qrva nagy csattanas hallatszik, feltepödik az ajto es a katona rohan be üvöltve mint akit epp nyarsbahuznak. Ordibal mint a sakal, hogy azonnal rohanjunk, mert a szörnyek mar itt vannak a nyakunkon. Mi kirohanunk utana egy folyosora, ahol a falbol jön a göz, villognak a veszfenyek, üvölt a szirena es a nöi hang monotonan hajtogatja, hogy a bazis evakualasa megkezdödött. Rohanunk vagy 50 metert mikor egy saroknal a ficko megtorpan es ovatosan leselkedik kifele. Mi felsorakozunk mögötte egymast taszigalva, erre ö mondja, hogy menjünk be abba mellekfolyosoba. Elrohan, a tavolbol lövöldözes es kibalas hallatszik. En pont ott allok a folyoso bejaratanal es elkezdek elsökent bearaszolni a fal mellett. Egyre sötetebb lesz. Hatodik erzekem azt sugja, hogy a folyosonak mindjart vege, ezert megallok falhoz vetett hattal. Probalom magam kilihegni, mikor felgyullad egy sztroboszkop es 1 meterrel mellettem egy nyalat csöpögtetö 2 meteres Alien all es hadonaszik felem. Egy hatalmas sikoltassal megprobalok az ellenkezö iranyba rohanni, de megakadok a mellettem allo fickoban. Fellököm, ö meg a többieket. Egy masodperc alatt a földön fetrengö halomma valik a csapat es en a földön ülve probalok hatralni a szörny elöl, ami mar ram csöpögteti a nyalat. Mivel mögöttem a többiek is avval probalkoznak, hogy kibogozzak magukat, nem tudok hatrebb menni. Megprobalok feltapaszkodni, ami nagy keservek közepette, jo nehany kek folt kisereteben sikerül is. Rohanok sikoltozva, semmivel sem törödve mint az allat. Jön a katona velem szenbe es lö ami belefer. Csak a fegyver torkolattüzet latom. Az egesz csapat rohan mint az eszeveszett Miközben a falba epitett racsok mögül Alien-karok probalnak elkapni minket. A mellekjaratokban felbukkano szörnyeket a Marine lövöldözi.
Elerünk egy hidhoz ami alatt tolyasok tömkelege gubbaszt. Nemelyik lassan nyilik ki es mar szinte latni, ahogy azok a karmos valamik ugranank ki, hogy ratelepedjenek az arcunkra. A katona ovatossagra int minket es mi ataraszolunk a hidon. Utana futas tovabb, mig elerünk egy lifthez. Mindenki bent van, az ajto csukodik, egyszercsak megjelenik egy szörny es az ajtohoz legközelebb allot kirantja a liftböl. Mindenki idegösszeroppanast kap es a lift elindul felfele. Csikorgas hallatszik. A lift egy remegessel elakad. Ujra lefele megyünk es miutan kinyilt az ajto, rohanunk egy folyoson tovabb. Kinyilik egy ajto es a katona beterel minket, mondvan, hogy ez az ürhajo. Bemegyünk es egy szobaban talaljuk magunkat, ahol egy vezerlöpult es szekek allnak. Mindenki leül es bekapcsolja a biztonsagi övet. Az ürhajo elkezd remegni es mindenki boldog, hogy vegre elindulunk a föld fele, mikor az egyik sötet sarokbol elöjön a szörnyek kirajnöje es hatalmas dulakodasba kezd a katonaval. Az lö mint az istenverese es üvölt, hogy azzonnal hagyjuk el az ürhajot. En a biztonsagi övemmel szenvedek. Remeg a kezem es az istennek nem tudom kikapcsolni. Közben remült tekintetemet le sem veszem a kiralynöröl. Vegre sikerül feltepnem az övet es rohanok ki a tuloldalon megnyilo ajton.
Üvöltesem megtörik, mikor eszreveszem, hogy a szuvenir shop-ba kerültem es vege a veszedelemnek.
Eletemben annyira nem feltem, mint az alatt a fel ora alatt, amig a tour tartott :-)))
(1xer ezt már leírtam a másik topikban, de most részletezve)
Haveromnál régen, tök üres lakás, éjszaka, külváros, nyár, éjszakai envájorment, ciripcirip stb. UFO 2ztem.
Elsõ shipping routnál, nagy mellszélességgel, mert sikerült kifejlesztenem a Gauss teknolodzsit, mentem ezerrel, itt semmi gond, de amikor a sarkon szembefordultam a Bio-dronnal, aszthittem kiszaladok a szobából, nekem akkor nagyon félelmetes volt csöpögõ undorító élien lebeg ide-oda... na mondom másik emberemmel lazán-kazán átküldöm a másvilágra 1 lövés(talált!), 2 lövés(talált ez is!) semmi. kész, RIP my friend...
ott ültem és nem tudtam mozdulni kb 10 percig, emléxem kaptam egy kis sokkot, na azóta ilyen feelingben nem volt részem, csak asztal körûli RPG-ben COC-zva... de az mááás.
hy.
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
Battlefield, multi. Én japán, õ szövetséges. Repülök befelé. Látom, valaki géppuskázik a sziget csücskében a gépemre. Meg is pörköl, miközben felette elrepültem. Na mondom ennek adok. Már füstöl a gépem, de szarok rá. Ráfordulok Freak-re!
(és itt jön az õ szemszögébõl a lényeg)
Lõtt baromi keményen, de rájött, hogy észrevettem. Hasra vágja magát, bele egy kb. fél méteres gödörbe. Szóval nem volt valami mély.
Géppuskázik tovább én meg zuhanok felé és szintén lövök. De nem sikerül, mert szétlövi a gépem motorját. Az meg ugye zuhanásban volt, így felemelnem nem sikerült.
Idézek:
-bazeg lövöm, lövöm, de csak nem történik semmi és nem is kapta fel a gépet. Erre látom, hogy robban. 4-5 méterrel a fejem elött csapódik be. Bazzeg. Na gondolom itt vége. Erre pattant egyet a roncs és fél centivel a fejem felett zúgott el. Ha nem fexem abban a rohatt gödörben, végem lett volna....
Nem lehetett szar látvány, mi????
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
A többiek hasonló vagy nem hasonló élményeit is várom. Ne kerüljön süllyesztõbe a szoba! Elõre is köszönöm a játékos lelkületü egyéneknek a színvonalas hozzászólásaikat, melyekkel emelték a szoba fényét (á lá Fábry) a jõvõben, most és a múltban is😊
Tegnap betöltöttem a Battlefield-et. Tobruk. Elsõ bunkerek egyike. Onnan egymagam kikilleltem az egész német hadsereget. Mikor már azon voltam, talán meg is kéne hallni😊, akkor kispisztollyal kikolbászoltam (no persze hasonfekve) a géppityus Hans elé és õt már nem tudtam másvilágra küldeni, de ha nagyon alkartam volna még az is ment volna. De 3% élettel már nem nagyon. Jó ez a játék. Tényleg sok álmatlan éjszakát fog okozni ha megjön a full.
Alien vs Pradator 2
Sokadik tök sötét pálya.
Este 9-10 óra teljesen sötét szobában játszok 😊
Belépek egy széles folyosóba, melyen 2 út fut párhuzamosan 2 szinten. Elindulok. A játék zenélye átvált, Alien van a közelbe. Nemsokára megjelenik a kijelzõn is (ekkor már a folyosó feléhez értem). Közeledik. Nem is egy! 3 db. Szana széjjel lövöm õket, közben persze hátrálok. Már azt hiszem gyõztem, de a zene csak nem nyugszik, továbbra is feszült vagyok. Kijelzõn semmi, elõre megyek, semmi nem jön. Hol lehet???... és ekkor megfordultam... Közvetlenül a képembe órdított, és vicsorgott... azthittem kiesek a székbõl ilyettemben, de ehelyett nekikeztem hátrálni és rémülten nyomtam az egér tûz gombját. Persze lelõttem, és továbbmentem.
De utána az ADRENALIN szintem magasan vólt az biztos!
Hát ennyi. Hogy tetszett?
AVP RULEZ!!!
Tobruknál gyalogosan araszoltam a hátsó bunkerek felé, mikor egy német tank kiszúrt magának. Gyorsan hasra vetettem magamat, szerencsémre egy dombocska is volt mellettem, így védve maradtam. Persze a tankból rendesen szórta Hans az ólmot, amik pár méterrel elõttem csapódtak be a homokba. Közelített a monstrum, tetején a tüzelõ Hans-al. Gyorsan kispisztoly, négy lövés és Hans már feküdt a géppuskán. Huhh... Gondoltam magamban a nehezén már túl vagyok. Mivel az agyúcsõ forgási sebessége nem túl gyors, így ide oda szaladtam a tank elõtt. Viszont kiszúrtak még néhányan a németek közül és tûz alá vettek. Igy megint hasra kellett dobnom magamat. Ekkor a szemét náci tankos el akart taposni!!!!!! Ott iparkodtam, hogy nehogy a lánctalpa alá kerüljek. Volt nálam 2 gránát, de nem tudtam úgy bedobni, hogy én ne sérüljek. Szenvedtem, mert közben meg jöttek a fritzek is. Maradtam a tank alatt és kivártam. Lábra céloztam a szemben jövõ katonákra, ez be is jött, aztán gyorsan kimásztam a tank mögé és elkezdtem rohanni, közben eldobtam a gránátjaimat. Egy robbanás, kettõ, de a torony már fordult! Na nekem annyi itt nincs esély, mikor is már majdnem lõtt a német, ekkor egy bajtárs kezelésbe vette, hála az istennek és a szemem láttára robbant szét a tank. A poén az volt, hogy még futás közben is lõttem kispisztollyal és az egész úgy nézett ki, mint a Ryan-be mikor Hanks a pisztolyával lövi a tankot, utolsó esélyként. Persze azt mondanom se kell 2 perc múlva már kilõttek, de azért jó móka volt ez.😊
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
Battlefield 1942:
Amerikai oldalon harcoltam. A csapatomból a legtöbben elmentek bázist foglalni. Én inkább ottmaradtam a reptéren, hátha jön egy-két japán és megpróbálja elfoglalni. Ezért hát felmásztam egy toronyba és sniperrel a terepet pásztáztam. Láttam, hogy jön egy japcsi repülõ. Gyorsan kézbevettem a felszerelt gépágyút. Mielõtt kikerült volna a tûzvonalból, sikerült füstölésig lõnöm. Miután megfordultam, belelõttem még két golyót a hátába, de sajnos a bombáit már ledobta és skierült neki két repülõt felrobbantania. Ekkor meghallottam, hogy egy jármû közeleg. Megfordultam és láttam, hogy egy teli japán csapatszállító közeleg. Közben félfüllel hallottam, hogy a repülõgép zúgása egyre hangosabb, vagyis valószínûleg nekem akart rohanni, mivel a feladatát már úgyis elvégezte és a gép szinte használhatatlan. Gépfegyverrel sikeresen kilõttem a csapatszállító lövészét, de a jármût nem tudtam kilõni. Pont mikor a kocsi befarolt a torony alá, az orrom elõtt robbant fel a repülõ, mert nekiütközött a toronyak. A pilóta katapultált. A repülõ roncsa rázuhant a csapatszállítóra és felrobbantotta azt. A kocsiban mindenki meghalt, és a repülõ pilótáját még sikerült ejtõernyõzés közben kilõnöm a sniperrel. Ugyan frag-et nem kaptam, de hatalmasat ugrott az adrenalin az ereimben. : )))
Uplink:
Elérkezettnek láttam az idõt, hogy megcsapoljak egy zsíros bankszámlát. Ígyhát bevásároltam mindent amit kellett. Viszont nem volt annyi pénzem, hogy olyan felszerelést vegyek, amivel észrevétlen tudnék maradni. Ezért aztán kb 20 szerveren áttükrözve a ténykedésem, rácsatlakoztam a bank szerverére. Gyorsan regisztráltattam magamnak egy helyi számlát. Mivel egy küldetésben láttam, hogy az egyik helyi számlán 1000000 Cr van be is léptem ahhoz a számlához. Szerencsére nem kellett feltörnöm a kódot, mivel a küldetésben ez már megtörtént. Beléptem az átutalás menübe és felkészültem testileg-lekileg a gyors cselekvésre. Bekapcsoltam a Proxy_Disable V3.0-ás programomat. Felénél tartott a folyamat, mikor a lekövetésjelzõ programom jelzett, hogy észreverrek és elkezdték lenyomozni a saját szerverem IP-jét. Még 40 mp idõm volt. 35 mp-nél a Proxy sikeresen ki lett iktatva. Gyorsan átutaltam a pénzt a helyi számlámra és töröltem minden bejegyzést, ami az átutalásommal kapcsolatos. 25 mp. Behoztam a saját számlám és ott is töröltem minden bejegyzést, ami az elöbbi átutalásra vonatkozott. 15 mp. Gyorsan bontottam a vonalat. De nem pihenhettem, mivel tudtam, hogy a banki hackerek azonnal elkezdik manuálisan visszakövetni az IP-met és azt is tudtam, hogy a veszettül gyorsan képesek dolgozni. Minden másodperc számít. Gyorsan rácsatlakoztam egy tükrözõ szerverre és kénytelen voltam feltörni az admin kódját, mivel az elõzõ ittlétemkór megváltoztatták. Mikor a kódfejtõ program végzett gyorsan kikerestem a rám vonatkozó bejegyzéseket és töröltem õket. Ekkor következett a feszült várakozás. Vártam egy 10 percet és még mindig semmi nyoma annak, hogy sikerült volna lenyomozniuk. Ekkor jött egy e-mail, hogy az Uplink cég elégedett az elõbbi munkámmal és növelték a rangom a cégnél. Ezután csak annyi volt a dolgom, hogy átutaljam a pénzt a saját számlámra és kedvemre megvásároljam a nekem tetszõ gépeket és programokat. : )))
Egyenlõre ennyi jutott eszembe (illetve ennyire volt erõm : ))) ).
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
Jah meg egyszer Perizsba ultem a asztalnal a diszkoba es odajott egy csaj es lesmarolt😊
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
alien vs. Predator 1., Marine része okozott némi szorngást még, de az se volt az igazi... 😊
Valamelyik zombis pálya:
Volt egy-két ilyen mikor halottam hogy hörög a zombi de nem mertem kinemmi az utcára nehogy észrevegyen de a legdurvábbak a pókok voltak.
Aki játszott vele az tudja milyen IDEGTÉPÕ hanga volt a pókoknak, mikor a lábu csattogott a kövön...teljesen beparáztam álltam a sarkon és vártam mikor megy el mellettem. Nem jött már épp azon voltam hogy kiugrok és lesz ami lesz... és akkor hirtelen MÖGÖTTEM ráugrott a fejemre a nagyobb fajta pók. Ugy megijedtem, hogy esc-et benyomtam és kimentem leönteni magam hidegvízzel... de ilyen Thiefes dolgokat oldalakon keresztül tudnék sorolni.. Meg System Shock 2 söket is, mikor a fejem felett a plafonon kinyílt egy méheket tartalamzó kis tojás...
MÁsik nagy élmény a GTA3 höz kötõdik de ez jóval bébksebb.. 4 haverral kimentünk a nyaralóba, kivittük a gépet és 4 napig GTA3/ dstrandoltunk...király volt. reggel kelés délben 😊. du 5-6 ig tópart utánna hajnal 4 ig GTA3... naggyon naggyon feelinges volt 😄
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
Rince: A Wolfentstein utolsó pályáin én is remegtem. Te ott nem? 😊 Most komolyan.
tudni kell rólam, hogy se filmen, se könyvön, se játékon nem szoktam félni. Végig nézek egy brutál horrort úgy, hogy mégcsak meg se ilyedek, egyszerûen ilyen vagyok (néha nagyon sajnálom)... :/
Az Undying volt az életemben az elsõ, amiben nemcsak, hogy féltem, de egyenesen rettegtem. Mondjuk ebben nagy része volt a körítésnek is, ugyanis öntudatlanul is hajnalban kezdtem el vele játszani. Mindenki aludt már, csendes volt a lakás, csak a monitor villogott, én meg szépen lassan teljesen beleéltem magam a játékba. És onnantól kezdõdött az, hogy izzadtam, a gyomrom görcsben állt és szinte remegett a kezem. 😊))
Voltak részek ( a földalatti katakombások), ahol a hangok, a képi világ egyszerûen szt eredményezték, hogy kikapcsoltam a gépem és inkább nappal folytattam... 😄
Azóta se volt olyan játék, amiben igazán féltem volna, ami nagy kár, mert szerintem nagyon jó... 😊
Aztán nagy élmény volt még az elsõ MMO RPG-m is! 😊
Nameg azok 3-4 napos folyamatos LAN-partyk, szinte alvás nélkül!
Meg persze vannak más maradandó élményeim is, de az nem a játékosok fórumába tartozik... ;D
Mirõl is van szó?
Nem tudom mennyire emlékeztek a Quake-re. Itt az elsõ részre gondolok. Szerintem a mai napig a leghangulatosabb fény-árnyékhatásokkal ott találkozunk. Csak sajna a grafikus motor mára már olyannyira ronda, hogy nem ül le senki elé. Bár az igaz, hogy még évekkel ezelõtt megjelent, elõszõr Voodoo aztán nvidia chipsetes kártyákhoz egy patch, mely jelentõsen feljavítja a 3D élményt. Jószerivel a játék egycsapásra támogatja a 3D-s kártyákat és speciális effekteket. Ez annak idején igencsak meggyõzõre sikeredett és sokadszorra vettem elõ ismét a Quake-t, bár fõleg multiban. Ott a mai napig meghatározó. Hiába a Quake3: Arena meg az UT. Az õs Quake-nek van egyfajta hangulata. Éspedig pont az amiben a DOOM III is mesterkedni akar: Fény-Árnyék hatások.
Kicsit elnyúltam a bevezetõvel. Mert miért is vagyok lassan levegõ nélkül?😊
Ma a hardwired-et olvasgatva az egyik hírnél kezdtem hidalni. Ugyanis a DOOM III-ban szereplõ per-pixel ligth-ing effektet egy az egyben átvitte egy programozó manus a Quake-be. De ez még nem is lenne egetverõ, bár nagyon cool ez már így is, a lényeg, hogy a modell-ek is fel lettek turbózva, plussz az egész pályán feszít a BUMP MAPPING!!!! Nagyon jól néz ki! Eszméletlenül jól. Olyan ez, mintha megelõlegezve játszhatnánk a DOOM III-al. Nembeszélve arról, hogy állítólag ezt a pasi megcsinálj Quake2 és 3 alá is!!!!!!
De véleményem szerint az 1 alatt lesz az igazán ütõs. És a 3 alatt is dögös lesz az tuti-
Lényeg, hogy GeForce kártyád legyen és legalább PIII 600 körüli géped. Azt nem tudom, hogy egy GeForce1-2-ön is olyan lesz mint az újabbakon, de megmerem kockáztatni, bár itt kifejezette DirectX 8-as effektrõl van szó.
Aztán a másik nagy öröm: A DOOM III pont a szülinapomon fog megjelenni. Ennél szebb ajándékot nem is kaphatnék😊))))
Információk: www.hardwired.hu
van, hogy leullok jatszani reggel, es ejjfel korul eszembe jut, hogy en mar kva ehes vagyok... 😊 kaja, aztan mehet tovabb... 😊
egyebkent PSO-ban volt egy hasonlo kis sztori...
haverral azon versenyeztunk, hogy ki eri el elobb a lv100-at... kozel fej-fej mellett haladtunk (o vezetett 1lvel) amikor is eljott a szombat reggel 7ora... megbeszeltuk, hogy irany aludni... ki is kapcsoltam a gepet... felkeltem 3kor (ugyebar akkoriban 3tol lehetett netezni😊, es irany a net... rakeresek haveromra, es fent volt... nezem a karijat, es a geci vagy 10lvel elhuzott elottem... a szemet allat nem fekudt le aludni, hanem nyomta tovabb... 😄DDDD
egyebkent kepes 3!!!napon keresztul egyfolytaban jatszani... 😊))) pl a Shenmue2-ot nem tudta abbahagyni, es alvas nelkul vegignyomta... 😄 (mondjuk o ki van "kepezve" ilyesmire😊
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
Én akkor vittem oda az egyik friss PC-s haveromat, aki 2 hét alatt végigtólta a SC-et meg a Brood War-t is, szal melegében volt, gondoltam bedobom a mélybe!
Úgy tudtunk leülni, hogy a haver 2 másik sráccal volt csapatban és én is 2 másikkal!
Akikkel ültem, azok közül az egyik nagy mókamester volt, így kezdés után rám nézett, és azt mondta: RUSH!!!! És röhögött! Én meg belementem! Õ Protossal, én zergekkel! 8-10 legyártott egység után indult a roham! A haverom balszerencséjére, pont õt találtuk meg elsõnek. Ahogy azt kell, le is gyaktuk a csóringert, de mivel a terranokkal volt, utolsó erejébõl még a levegõbe emelte az épületeit! Talán 2-t vagy egyet, nem emléxem már! Mivel alap egységeink voltak, oda nem tudtunk támadni! Nyomultunk hát tovább! Aztán egy elég komoly 3 órás multi menet lett az egészbõl, de úgy, hogy irogattam a túloldalra az üziket, hogy mi lett a haverommal, él-e még vagy már nem, mert nem találtuk sehol, viszont a program még nem szólt, hogy a játékos likvidálva lenne!
Tehát egy olyan 2 óra játék után hallom a figyelmeztetést, hogy enemy közeleg! A fullosan kiépitett légvédelmem valamit nagyon gyakott! A szerencsétlen haverom utolsó repülõ épületét, valamien factory-t!!!!!! Ennyi maradt csórikámnak és a többiek kedvéért nem lépett ki, hanem segitett a csapattársainak felfedezni a pályát a levegõbõl....
Majd kimúlt! Ezután összecsomagolt és ment, mert amúgy sem ért rá tovább!
A haver elsõ és egyben utolsó 3 órás SC partiján egy darab egységet nem nyirt ki, max 10 percet játszott aktívan...
Ha tudtam volna, hogy vége a srácnak akkor újra kezdtük volna, hisz én is azt akartam, hogy játszon egy jót, de nem árulták el a túloldali srácok, mi van vele....
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
addig nem nagyon masztam bele az online RPGk vilagaba (persze Diabloztam neten meg ilyemi, de ez mas volt)...
de ezt a gamet mar nagyon vartam...
2 honapon keresztul egy haverommal minden nap este 6tol reggel 7ig neten game, 2-3ig alvas, 6ig offline tapolas, majd este 6tol reggel 7ig neten game, stb.stb...
iszonyat volt... mar almomban is csak a harc ment... 😊
s mivel "vilag" jatek volt, igy hihetetlen haveri kapcsolatok teremtodtek japan, francia, usa, meg spanyol kolykokkel... 😄DD
szerintem ez volt az elso, es talan utolso ilyen meretu online kalandom... 😊 (mar nincs ido ilyesmire😊
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?
Gondoltam itt meglehetne írni, mik voltak azok az élmények, melyek már soha nem fognak kitörlõdni az agyunkból és a játékokkal kapcsolatosak.
Nyilván mindenkinek van több száz ilyen kellemes, vagy akár kellemetlen élménye és akkor osszuk is meg egymással:
NOLF: Rögtön a pálya elején történt a játék vége felé. Egy doboz mögött rejtõztem el, kezemben szigonypuskával. A munkás aki mit sem sejtve gyalogolt mellém, mihelyt észrevett azonnal a fegyveréhez kapott. Én lõttem elõszõr. A pasi kb. fél méterre lehetett tõlem, mikor megkapta a szívlövését, de olyannyira, hogy a 2 méterrel messzebb levõ falra szögezõdõtt fel! Nem semmi látvány volt. De nem sokáig tudtam benne gyönyörködni, mert egy másik muksó is közeledett, de szerencsétlennek meg átlõttem a fejét egy az egybe. Szörnyû volt látni, hogy ez a majdnem halktalan gyilkolóeszköz (szigonypuska) mennyire hatásos és mennyire valószerûvé teszi az elhalálozást.
THIEF: Kimentem a folyósóra. Mindenütt fáklyák égtek. Nem törõdtem az õrõkkel és ez nyomban hatalmas hibának bizonyult. Két õr jött fel a lépcsõn a folyosóra és mikor felémfordultak, annyi esélyem maradt, hogy éppen beugorjak a mellettem lévõ terembe. 6 másodpercem maradt, hogy cselekedjek valamit. A teremben ahová érkeztem egy nagy kandalló volt, melyben lángolt a tûz, egy asztal, néhány szék és pár kép a falon. Azonnal eloltottam a tüzet (víznyíllal) és elõszõr a kandallóba akartam bemászni, de annyi idõm nem maradt (az õrõk lépteit már az ajtó mellõll hallottam, így hát beugrottam mellé. Éreztem, hogy ez nem a legjobb hely, de nem volt más választásom. Bejöttek. Feszült várakozással teltek a másodpercek. A szobában immáron tök sötét volt az egyetlen fényforrást már hatástalanítottam. Két õr elkezdett beszélni, közben kerestek. Szerencsére a szoba másik felén kezdték. De az egyik elrohant és jöttek még ketten. Teljesen reménytelennek éreztem a helyzetet. Láttam a sziluettjüket és a hatalmas kardjukat. Már négyen voltak. Én annyira féltem, hogy az egérrel a földet néztem, meg sem mertem felnézni. Az egyik vagy 40cm-re megközelített. Kész, mondtam magamban, nekem lõttek. Már annyira összekuporodtam, mint egy sündisznó, teljesen beletemetkezve a szoba sarkába. Iszonyú volt. És a pasi nem fedezett fel! Viszont amikor távolodott, ekkor felnéztem egy picit, láttam, hogy a kandallót is átnézi. Ekkor döbbentem rá, ha oda bújok végem lett volna. Igy viszont megúsztam. Az õrök elmentek én meg vettem egy nagy levegõt és kimásztam a sarokból. Folytattam a küldetésem. Ebben a játékban több jelenetet is átéltem ami nagyon megfogott, esetleg azt késõbb megemlítem.
NBA98: Már a negyedik overtime-nál jártam a Clevalend Cavaliers-el a Bulls ellen. Kõkemény meccs volt. Mindig az utolsó pillanatban lett egyenlõ az állás. Egyszerûen nem tudtam mit kitalálni, inkább a biztos kosarakra mentem rá. Az ötödik hosszabbításban jártam, annak is a legvége felé a Bulls 4 ponttal vezetett. 14 másodperccel az idõ lejárta elõtt. De én támadtam. Falt! 11 másodperc maradt hátra. Mindkét büntetõt bedobtam. Azt persze nem kell mondanom a szívem, hogy dobogott közben. 2 pontra csökkent a különbség de még mindig a Bulls vezetett. Elindultak a palánk alól. Az idõ pergett. Megpróbáltam a lehetetlent, elszedni a labdát valahogy, de a lehetõ leggyorsabban. Közben vigyázva nehogy falt legyen. Már a félpályán is áthozták, amikor 5 másodpercem maradt. És ekkor megtörtént amire vártam! Egyik játékosom megszerezte a labdát. 3 másodperc. Azonnal elkezdtem vele a palánk fele futni, de tudtam nincs idõ odaérni. El kell dobni. El kell dobni. 1 másodperc. Kint a a 3 pontos vonalon kb jó két méterrel eldobtam. A labda repült. Ez óráknak tünt ekkor. Repült és, ÉS IGEN!! Megvan, megvan a meccs! Az idõ már a labda repülése közben lement. Csodálatos 3 pontost dobtam, csont nélkülit. Ezt sosem felejtem el. A kihívás önmagáért beszélt. Nagyszerû program volt ez az NBA. És nem adtam fel. Pedig már szinte veszett meccs volt az 5-dik overtime-ban!!!
WARCRAFT III: Utolsó pálya. Utolsó pillanat. Ha a gonosz eléri a kapút, akkor elvesztettem. 00:01 és megvan! Nem érte el. Ez kb. az ötödik nekifutásra sikerült elérni és akkor is ennyire kiélezetten. Ez sem volt akármilyen.
Van sok sok ilyen élményem, de egyenlõre csak ennyit írok, mert már így is elég hosszúra nyúlt a mondanivalóm.
Irjatok ti is, szerintem errõl jó beszélgetni. Érdekes dolgok kerülhetnek napvilágra, akár a különleges screenshotokban, melyeket feltesznek a netre az emberek.
Eszembe jutott még egy😊
CS: Bombalerakós pálya. A csapatom egyik tagja elérte a lerakóhelyet, és már rakta is a bombát. Maga elé nézett így csak a bombát látta és a lerakó piros célkeresztjét. Ám pár pillanat múlva (még élesítés közben) kicsit körülnézett és ÉS!! A szemben lévõ dobozon ott ült egy Counter! Már éppen lõni akart, de ez a pillanat mindenkiben megmaradt. Tudniilik a srác még kezdõ volt. Szöszmötölt a fegyverével és már mindenki a bombás srác monitorát nézte feszülten, hogy ebbõl mi lesz. (Hálóklubban voltunk) A bombás azonnal felmérte a helyzetet, rögtön fegyverre váltott és leszedte a doboz tetején ülõ muksót. Ezen még sokáig nevettünk. Gyakorlatilag egy bónusz meccse volt😊