Mafia: The City of Lost Heaven

target='blank'>Mafia Hungary HQ

Neutral oldala - Ikarus mod!

target='blank'>MafiaScene

A teljes játék most 1490 Ft-ért megrendelhető a CD Galaxisnál!
  • mike01010101
    Nem rossz a játék, de nekem igazából a legnagyobb "tanulság", hogy az idő mennyire megszépít mindent. Egyértelmű, hogy ez a játék, így ebben a formában - nagyon szépen és hű módon újraalkotva a 2002-es játékot - 2020-ban nem elég. A másik, hogy új fénytörésbe helyezi a Mafia 2-t. Azzal kapcsolatban akkoriban 2010 körül az volt a kritika, hogy a város mennyi üres, a sztorin kivül semmit lehet csinálni és a 15 órás játékidő mennyire kevés. "Bezzeg a Mafia 1 az mekkora játék volt" :) Most kb. ugyanolyan grafikával itt a két játék (azért a Mafia 1 most szebb) én semmi küldönbséget nem látok a két játék közt. Hasonló mélységű, érdekességű sztori, időugrások, korhű zene, autók, zéró mellékküldések stb.
    Nem bánom hogy megvettem, de nosztalgia faktor nélkül ez 2020-ben (két évvel az RDR2 után) nyilván nem lenne elég. Ettől függetlenül ha a Keresztapa 1-2-t ugyanigy újraalkotnák, azért hálás lennék. Ha a Mass Effect trilógia kapna egy ilyen szinű grafikai upgraded, az lenne egy igazi 2021-es szinű játék, ott annyira erős a tartalom még ma is.