Mafia: The City of Lost Heaven
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
Utoljára szerkesztette: grebber, 2020.10.08. 14:04:06
Next PC upgrade: 2022
Ha viszont az automatára állítom akkor gyorsulni se tudok és ott se megy a hátramenet..... Sztem ezt is túltolta a HANGAR 13. De miért könyörgöm????
Pc verzióban milyen kormányt vagy kontrollert támogat a játék?Mert a logitech G25-öt nem ismeri fel azt irja nincs csatlakozva kontroller.
Egyébként akik már próbálták, milyen benne a vezetési élmény? Mennyire lett árkádos?
Én javaslom az automata váltást és akkor megy az L2-vel is. Boxon legalábbis megy, ps4-en is kell.
"Baker, a II. világháborús játékfordítók céhének nagymestere."
PS4-en tolom a játékot, de megakadtam a vezetésnél....
Melyik gombbal lehet nagyobb sebességre kapcsolni és a lényeg melyik gombbal lehet hátramenetbe kapcsolni. Borzalom a gombkiosztás sehol nem találom....a GTA-nál azért egyszerűbb volt...PLEASE HELP!
zita
Nem bánom hogy megvettem, de nosztalgia faktor nélkül ez 2020-ben (két évvel az RDR2 után) nyilván nem lenne elég. Ettől függetlenül ha a Keresztapa 1-2-t ugyanigy újraalkotnák, azért hálás lennék. Ha a Mass Effect trilógia kapna egy ilyen szinű grafikai upgraded, az lenne egy igazi 2021-es szinű játék, ott annyira erős a tartalom még ma is.
W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB
\"If in doubt, flat out!\"
\"If in doubt, flat out!\"
A második és a harmadik rész feljavitását ingyen kaptuk steamen.Az első részt nem kapjuk meg?
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
Minimum gépigény:
CPU: Intel Core-i5 2550K 3.4GHz / AMD FX-8120 3.1GHz
Memória: 6 GB RAM
Videokártya: NVIDIA GeForce GTX 660 / AMD Radeon HD 7870
50 GB szabad hely
DirectX: DX11
Ajánlott gépigény:
CPU: Intel Core-i7 3770 3.4GHz / AMD FX-8350 4.2GHz
Memória: 16 GB RAM
Videokártya: NVIDIA GeForce GTX 1080 / AMD Radeon RX 5700
50 GB szabad hely
DirectX: DX11
Utoljára szerkesztette: grebber, 2020.09.17. 19:46:45
Gondolok arra, hogy:
Eredeti 1: Majdnemhogy szimulátor, kormánnyal is játszható,
2: valóságot valamennyire tükröző de jobban arcade feeling
3: tök arcade az egész.
A vidik alapján elég jó fizikája van, valahova az 1 és a 2 közé tenném, de nagyon csalódott lennék, ha kihagyják a wheel supportot 😞
Utoljára szerkesztette: disorder14, 2020.08.28. 15:53:02
- Mafia, régi nagy kedvenc kipipálva
- Mass effect, nagy kedvenc (talán lesz)
- Witcher, nagy kedvenc volt, a W3-mal mindent megkaptam amit csak szerettem volna, kipipálva
- RDR2 megjelent PC-re, kipipálva
- Gothic, régi nagy kedvenc, már csinálják a remake-et, ki is próbáltuk tavaly, kipipálva
Esetleg egy L.A. Noir remake és nincs több kérésem.
W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
(Nem igen látok eltérés az eredetihez képest)
Utoljára szerkesztette: grebber, 2020.07.30. 07:54:50
Az eredeti játék a legnagyobb kedvencem volt, de ezt max akkor próbálom ki ha bekerül a GamePass kínálatba.
Remélem nem lesz nagyon drága.
Tetszik a játék,bár tényleg fura egy kicsit az új szinkron.
A molotov tűz animációja tényleg ronda, a fegyverek hangjához nem értek, grafika tényleg szép (tüzet leszámítva)... nehézséget ennyiből nehéz megállapítani. Más az, amikor más játszik és nézed, meg más, ha te játszod. Nekem az eredeti egyébként olyan volt, hogy elsőre minden küldetéssel megszenvedtem rendesen, aztán néhány végigjátszás után meg röhejesen könnyű volt már az egész.
Hát kíváncsian várom továbbra is, hogy mit adnak ki végül.
Biztos megveszem majd meg le lesz tolva egyszer szó se róla,de csakis ha ilyen 5 euro körül lesz majd. De elnézve ezt a videót egy db hangulat nem jött át a régiből
Pedig megvolt az alap hozzá hogy valami méltót tegyenek le az asztalra,de elvitték a 3 irányába.
Igazából nem vártam sokat ettől,ahogy bejelentették csendben,semmi gameplay,egyszerre az összes rész...
Remélem a holnapi ms event jobb lesz mint az elmúlt években hogy ne legyen az egész hét kaka
XBOX Live Gamertag:Waczkor
Magyarítások: http://lostprophet.hu Magyarítás videók: http://youtube.com/elveszettprofeta

Magyarítások: http://lostprophet.hu Magyarítás videók: http://youtube.com/elveszettprofeta
Élettelen nagyon Paulie meg Sam is,nem beszélve a többi régi szereplőről,molotovos animáció nagyon röhejes,fegyverek hangja elég gyenge,grafika az szép,motorok plusz pont,fps érezhetően esik a videó közben,nehézség remélem állítható lesz mert itt nincs meg az érzés hogy pár golyó és meghalok.Ezt a szeptemberi megjelenésig mind kiakarják pofozni?
Remélem hogy játszható lesz és nem egy bughalmaz,akados trágya lesz.
Adná az ég,ha nem akkor ismét előveszem az elsőt,laptopon is elfut és inkább újra letolom.Ezt meg majd sok patch után féláron.
XBOX Live Gamertag:Waczkor