Mafia: The City of Lost Heaven

Oldal 1 / 145Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

AnuluWork
Szerintem, meg nem szépít meg mindent, ezt meg pláne. Anno imádtam, most ez a verzió tök ugyanolyan, mint a régi, és mellé gyönyörű. Talán a legszebb OW játék. Nekem az első rész továbbra is jobban bejön, mint a másik kettő, bár ha egy jó mafia játékot akarnának, az a három rész legjobb dolgaiból kellene, hogy összetevődjön.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

grebber
Mafia: Definitive Edition - noir gengszterkedés

Utoljára szerkesztette: grebber, 2020.10.08. 14:04:06

Next PC upgrade: 2022

grebber

Easter Eggs:

lwb
Nekem automatán van boxon és gyorsul - mondjuk a harmincas éveknek megfelelően, ami ugye nem sok. Ez akkor valami ps4-es dolog lehet. Manuálist nem próbáltam,nem vagyok mazochista, ez nem racing játék, annyira nem jó benne a vezetés modellezése.

Megdöbbentő módon még így is sikerült megcsinálnom a nagy autóversenyt, DE...Két controller beállítási opció van, az automatic és a manuális. Én a manuálist használom és ha a háromszöget nyomogatom megy feljebb a sebesség. Viszont hiába nyomogatom és használom a backwards-ra az L2-őt semmi nincs. Nem lehet hogy a váltó ikon nem jelenik meg nálam vmi miatt ahol láthatom mibe váltok????
Ha viszont az automatára állítom akkor gyorsulni se tudok és ott se megy a hátramenet..... Sztem ezt is túltolta a HANGAR 13. De miért könyörgöm????
Sziasztok!

Pc verzióban milyen kormányt vagy kontrollert támogat a játék?Mert a logitech G25-öt nem ismeri fel azt irja nincs csatlakozva kontroller.
disorder14
A fejlécben szereplő "A teljes játék most 1490 Ft-ért megrendelhető a CD Galaxisnál!" igaz a Definitive editionra is? <#vigyor3>
Egyébként akik már próbálták, milyen benne a vezetési élmény? Mennyire lett árkádos?

lwb
Vagy állítsd át manual-ról automatic-ra a transmission-t (váltást) a beállításokban vagy ha mindenképp kéziváltósan akarsz vezetni, akkor a sebességváltás gombbal válaszd ki előbb a hátramenetet (R) és aztán R2-vel gyorsítva tudsz tolatni.

Én javaslom az automata váltást és akkor megy az L2-vel is. Boxon legalábbis megy, ps4-en is kell.

Nagy nehezen a rossz angolommal megfejtettem hogyan lehet nagyobb sebességbe kapcsolni, de PS4-en a hátramenet nem megy a vezetésnél.....Hiába nyomkodom az L2-őt csak előre megy.....Please help vki!
Szia Zitababa! PC-n F-betűvel lehet turbózni. Szerintem csekkold le a beállításoknál, mert biztos, hogy ott van!

"Baker, a II. világháborús játékfordítók céhének nagymestere."

Sziasztok!

PS4-en tolom a játékot, de megakadtam a vezetésnél....
Melyik gombbal lehet nagyobb sebességre kapcsolni és a lényeg melyik gombbal lehet hátramenetbe kapcsolni. Borzalom a gombkiosztás sehol nem találom....a GTA-nál azért egyszerűbb volt...PLEASE HELP!

zita
Csak abból a minden DLC-ből egyedül a Joe's Adventures értékelhető. A Jimmy-s DLC-k elég kritikán aluliak. Gagyi, arcade küldetések, átvezetők semmi, történet semmi. Jimmy valamiért Vito lakásában lakik... A kettő közül az egyiket bírtam a feléig elvinni, aztám elegem lett.

A Mafia2 minden dlc-vel együtt sok idő, úgy kellett volna elsőre is kiadni.
Nem rossz a játék, de nekem igazából a legnagyobb "tanulság", hogy az idő mennyire megszépít mindent. Egyértelmű, hogy ez a játék, így ebben a formában - nagyon szépen és hű módon újraalkotva a 2002-es játékot - 2020-ban nem elég. A másik, hogy új fénytörésbe helyezi a Mafia 2-t. Azzal kapcsolatban akkoriban 2010 körül az volt a kritika, hogy a város mennyi üres, a sztorin kivül semmit lehet csinálni és a 15 órás játékidő mennyire kevés. "Bezzeg a Mafia 1 az mekkora játék volt" 😊 Most kb. ugyanolyan grafikával itt a két játék (azért a Mafia 1 most szebb) én semmi küldönbséget nem látok a két játék közt. Hasonló mélységű, érdekességű sztori, időugrások, korhű zene, autók, zéró mellékküldések stb.
Nem bánom hogy megvettem, de nosztalgia faktor nélkül ez 2020-ben (két évvel az RDR2 után) nyilván nem lenne elég. Ettől függetlenül ha a Keresztapa 1-2-t ugyanigy újraalkotnák, azért hálás lennék. Ha a Mass Effect trilógia kapna egy ilyen szinű grafikai upgraded, az lenne egy igazi 2021-es szinű játék, ott annyira erős a tartalom még ma is.

W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB

Elvileg Win 10 kell neki.

AnuluWork
Win7 (64 bit) tényleg nem indul el?

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

maffioso
Én is erre szorulok sajnos ahogy néztem a lehetőségeket. Szerencsére nem toltak alá 60 euro-s árat, attól égnek állna a hajam.

\"If in doubt, flat out!\"

Köszönöm a választ! Akkor megveszem 😊
maffioso
Ez nem feljavítás, mint a második és harmadik résznél, hanem egy komplett új játék. Nem kapja meg senki ingyen.

\"If in doubt, flat out!\"

Sziasztok!

A második és a harmadik rész feljavitását ingyen kaptuk steamen.Az első részt nem kapjuk meg?
Kmarha
az eredeti zenével telepítve 37,74 GB pontosabban 😄

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

Csak 36 GB 😊

wedge31

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

nearo

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

grebber
Mafia: Definitive Edition:

Minimum gépigény:

CPU: Intel Core-i5 2550K 3.4GHz / AMD FX-8120 3.1GHz
Memória: 6 GB RAM
Videokártya: NVIDIA GeForce GTX 660 / AMD Radeon HD 7870
50 GB szabad hely
DirectX: DX11

Ajánlott gépigény:

CPU: Intel Core-i7 3770 3.4GHz / AMD FX-8350 4.2GHz
Memória: 16 GB RAM
Videokártya: NVIDIA GeForce GTX 1080 / AMD Radeon RX 5700
50 GB szabad hely
DirectX: DX11

Utoljára szerkesztette: grebber, 2020.09.17. 19:46:45

grebber
grebber
Mit és? Lol. Én rakok be mindent ami a game-el kapcsolatos.. Lassan megjelenik kb minden másnap lesz valami Mafia hír mert tolni kell a reklámot neki

És? Már van több órás gameplay is
grebber
disorder14
Arról van esetleg valami infó, hogy melyik játékhoz fog hasonlítani a vezetési élmény tekintetében?
Gondolok arra, hogy:
Eredeti 1: Majdnemhogy szimulátor, kormánnyal is játszható,
2: valóságot valamennyire tükröző de jobban arcade feeling
3: tök arcade az egész.
A vidik alapján elég jó fizikája van, valahova az 1 és a 2 közé tenném, de nagyon csalódott lennék, ha kihagyják a wheel supportot 😞
Utoljára szerkesztette: disorder14, 2020.08.28. 15:53:02

grebber

Előrendelem Steamen, nem lesz rossz ez, bár ha nem tudnék erről és valaki azt mondja, hogy ez egy lelkes mod csapat total konverziója a Mafia 2-höz, lehet, hogy elhiszem. Engem nagyon arra emlékeztet ez egész grafika és játékmenet. Gondolom ugyanaz az engine. Ha a Masseffect-hez neadjisten egy ilyen minőségű remake-t csinálnak, egy rossz szavam sem lesz 😊 Utána nem is nagyon tudom mit kívánnék videojáték vonalon.
- Mafia, régi nagy kedvenc kipipálva
- Mass effect, nagy kedvenc (talán lesz)
- Witcher, nagy kedvenc volt, a W3-mal mindent megkaptam amit csak szerettem volna, kipipálva
- RDR2 megjelent PC-re, kipipálva
- Gothic, régi nagy kedvenc, már csinálják a remake-et, ki is próbáltuk tavaly, kipipálva
Esetleg egy L.A. Noir remake és nincs több kérésem.

W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB

grebber

grebber
grebber
nearo
zsír <#eljen> mondjuk egy hp regent azért csak bennehagytak... de csak 20%-ig

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

grebber

nearo
apróságok vannak, de ja, alapvetően ugyanaz

grebber
Mafia: Definitive Edition – Íme a Hangar 13 által átalakított Lost Heaven térképe

(Nem igen látok eltérés az eredetihez képest)
Utoljára szerkesztette: grebber, 2020.07.30. 07:54:50

Nekem az eredeti első részben is mindig átesett az ajtón 😄 Úgy látszik a hibákat is felújítják. 😄

A molotov hajításnál ki volt mo-cap színész? Egy reumás nagymama?
Az eredeti játék a legnagyobb kedvencem volt, de ezt max akkor próbálom ki ha bekerül a GamePass kínálatba.

Nekem megvan valahol,de hogy hol nem tudom az első.Nagyon szerettem,én is megveszem újra.
Remélem nem lesz nagyon drága.
Tetszik a játék,bár tényleg fura egy kicsit az új szinkron.

nearo
Fuh... ebből így nekem Paulie nagyon fura, a hangja, a stílusa, az arca... nagyon más, mint az eredetiben. A villanások alapján a többi karakterből még Salieri ilyen, a többi kb okénak tűnik szerintem.
A molotov tűz animációja tényleg ronda, a fegyverek hangjához nem értek, grafika tényleg szép (tüzet leszámítva)... nehézséget ennyiből nehéz megállapítani. Más az, amikor más játszik és nézed, meg más, ha te játszod. Nekem az eredeti egyébként olyan volt, hogy elsőre minden küldetéssel megszenvedtem rendesen, aztán néhány végigjátszás után meg röhejesen könnyű volt már az egész.

Hát kíváncsian várom továbbra is, hogy mit adnak ki végül.

grebber
Sajnos nem lesz bukás. Sőt ami munkát beleöltek ebbe a 3 újrakiadásba az sokszorosan megtérül. Kegyelten sokan vannak akiknek kimaradt a Mafia széria és vagy csak az első része ,de most behúzzák ,mert ők azt hiszik ez így egy fasza remake lesz..De szokták mondani ezek a kiadások az easy money a cégeknek....
Biztos megveszem majd meg le lesz tolva egyszer szó se róla,de csakis ha ilyen 5 euro körül lesz majd. De elnézve ezt a videót egy db hangulat nem jött át a régiből

Waczkor
igen itt elég lett volna egy grafikai update,Mafia 3 egy szégyen sajnos és ezt arra húzták rá.Nem szeretek rosszat kívánni senkinek,de amikor egyik örök kedvenc játékomat így teliberondítják,akkor igenis azt kívánom nekik hogy bukjanak sokat rajta.

Pedig megvolt az alap hozzá hogy valami méltót tegyenek le az asztalra,de elvitték a 3 irányába.

Igazából nem vártam sokat ettől,ahogy bejelentették csendben,semmi gameplay,egyszerre az összes rész...
Remélem a holnapi ms event jobb lesz mint az elmúlt években hogy ne legyen az egész hét kaka

XBOX Live Gamertag:Waczkor

lostprophet
Inkább az a baj, hogy "ezek" nyúltak bele :/

Magyarítások: http://lostprophet.hu Magyarítás videók: http://youtube.com/elveszettprofeta

grebber
Mafia 3ba oltott 1 rész lesz. Ez sajnos borítékolható volt hogy ilyen lesz. Ha egy "kult" játékba ennyire belenyulsz annak ez a következménye

lostprophet
Sofőr átesik a csukott ajtón, szerintem ez már sejteti, hogy mekkora "bughalmaz" lesz (és az is, hogy ezt nem vette észre, aki a trailert vágta).

Magyarítások: http://lostprophet.hu Magyarítás videók: http://youtube.com/elveszettprofeta

Waczkor
Szeretném ha jól sűlne el,de egyelőre nem úgy tűnik. Karakterhangokbol jobbat nem tudtak találni?Mert ezeknél szerintem a rajongók közül is bárki nagyobb beleéléssel adná elő az eseményeket.Egyáltalán nem passzolnak.
Élettelen nagyon Paulie meg Sam is,nem beszélve a többi régi szereplőről,molotovos animáció nagyon röhejes,fegyverek hangja elég gyenge,grafika az szép,motorok plusz pont,fps érezhetően esik a videó közben,nehézség remélem állítható lesz mert itt nincs meg az érzés hogy pár golyó és meghalok.Ezt a szeptemberi megjelenésig mind kiakarják pofozni?

Remélem hogy játszható lesz és nem egy bughalmaz,akados trágya lesz.
Adná az ég,ha nem akkor ismét előveszem az elsőt,laptopon is elfut és inkább újra letolom.Ezt meg majd sok patch után féláron.

XBOX Live Gamertag:Waczkor

Oldal 1 / 145Következő →