Mafia: The City of Lost Heaven
target='blank'>Mafia Hungary HQ
Neutral oldala - Ikarus mod!
target='blank'>MafiaScene
A teljes játék most 1490 Ft-ért megrendelhető a CD Galaxisnál!
target='blank'>Mafia Hungary HQ
Neutral oldala - Ikarus mod!
target='blank'>MafiaScene
A teljes játék most 1490 Ft-ért megrendelhető a CD Galaxisnál!
-
DJviolin #6120 Már a PC Guru is Mafia 2-őt remél.
Bár ők nem olyan nyíltan fogalmaznak, mint a Hardwired, hanem csak a cikkíró kívánságát fejezi ki. De mindenesetre én már annak is örülök hogy szerepel a cikkben a Mafia 2 szócska.
Már engem is kezd érdekelni, hogy mi lehet az a szupertitkos project, amin a volt Plastic Reality-s tagokkal közösen dolgozik a z Illusion Softworks, és biztosan lehet tudni, hogy ez a project nem az új készülő H&D2 kiegészítő és nem is a szintén készülő Enemy in sight nevű OFP klón.
Egy 2005.11.22.-ei hír az Illusion Softworks honlapjáról:
" 22.11.2005 :: Press Release
Illusion Softworks and PTERODON have joined forces to create a brand new, action packed, First Person Shooter IP for the Next Generation Consoles and PC."
Ezek szerint az Illusion Softworks már 2005.11.22.-én dolgozott a Pterodon csapattal (Vietcong 1-2) egy akció orientált, belsőnézetes játékon.
Felmerül a kérdés:
a.) A volt Plastic reality-s tagok szintén ebbe a projectbe szálltak bele, és ez a 3 fejlesztőstúdió közösen dolgozik egy új FPS-en, amely feltehetőleg nem a Mafia (hacsak a Mafia 2 nem lesz FPS).
b.) A Digital Illusions már a 4. projecten dolgozik, de ennél már a Plastic Reality is besegít. Reméljük ez lesz a Mafia 2.