Mafia: The City of Lost Heaven
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
én is gondoltam újra végigjátszom, el is jutottam gyorsan odáig amikor a kurvás hotelben kell zúzni...csajt megtaláltam, embereket ledaráltam de az a rohadt director-os ajtó nem akar kinyílni mert mögötte ott állhat egy csávó akinek néha kilógott a bele az ajtón ^^ szal lelõttem, de ugy sem birtam kinyitni a hulla miatt...
patch nemtom mijen van fent, sztem 1.2, mert 1.1-nel azt irja h van fent jobb már, 1.2-nél meg már azt kérdezi h uninstallaljam-e (es tenyleg letörli ojankor ha igent nyomok rá ^^)
szal vmi tippet vagy save-t adjatok plz 😄
PSN(US): QuackyHU Silence is golden. Duct tape is silver.
lál mi van veled? nekem sose bugzott. anno 900on, gf2ti mellett se volt para. most meg pláne nincs. esetleg durvább addon autóknál lehet némi sebességcsökkenés. hátt sajna nem a szénné modolásra készítették fel a játék mociját:/
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
Igazából azt nem értem, hogy amikor kiadták ezt a gémet elvileg a mostani gépem az csúcs volt, (van egy 9700prom 768ddr a többit nemtudom de azok is jók😊 )
és mégis
ha maxra rakom a grafot:
akkor szaggat, meg csomó hiba jön be pl a beton hipp-hopp más árnyalatúvá változik meg eltûnik a környezet csak a kocsi van meg fehérség.
Ha meg kicsit lejjeb veszem:
akkor szimplán szar, és a dolgok azok kb akkor jelennek meg amikor már 10 méterre vannak, és esélyem sincs megállni 😊
pl, legutobb hitman blood money nyomtam majdnem max grafon szaggatás nélkül simán ment, meg a San Andreas is majdnem max grafon simán elment, a keresztapa is...
szal szerintem nem a gépemmel van a baj,
szerintetek?
\"The hardest thing about buying a mac, is telling your parents that you are gay\"
persze nem õket akarom reklámozni, most csinálok elõször ilyen sms-es izét kicsit furdal is a lelkiismeret, hogy egy "punáj"-t támogatok ...<#mf1>#mf1>
\"The hardest thing about buying a mac, is telling your parents that you are gay\"
ingyen cuccost pénzért osztani::C
http://www2.89.hu/gameland/iso.php
keresõbe : mafia
köszi a segítségeket!
nincs véletlenül jó *.torrent-etek mafiához?
Elméletileg jónak kéne lennie, hisz végigment az install...
Lehúztam torrentrõl a mafiát, van is egy mappám mafia címmel és ezeket tartalmazza:
-mafia_cd1.ISO
-mafia_cd2.ISO
-MAFIA_CD_3.B5I
-MAFIA_CD_3.B5T
1., elõszõr bemuntoltam az 1-es cd-t elkezdte installálni,
2., majd kérte a 2-es cd-ét az7t is megadtam neki
3., aztán kérte a hármasat(a b5i-t nem fogadta ezért) bemuntoltam neki a b5t-t majd mikor az installálásnál a kék csík elment a végéig és ki kéne irnia, hogy installálás kész, akkor ez nem történik meg...hagytam 20percig, hogy álljon, de semmi...
van valakinek valami tippe elõre is BIG THX...
a második kérdés kevésbé egyértelmû^^
mit akarsz rajta átszerkeszteni...?!?<#wow2>#wow2>
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
A mafia játék nem indítható cd nélkül?
a mafia Tuladonságait nem lehet át szerkeszteni?
egyébként nagyon szuper a játék.
Csá!
A Celest Marque pedig könnyedén elszállítható a célhoz, csak megfelelõen gyorsan kell menni, persze ehhez nem árt jól kezelni a kocsit. Sajnos a Mafiában az érvényes, hogy ha rossz forgalmi viszonyok között kezded a küldetést, akkor szinte lehetetlen megcsinálni. A villamosok nagyon könnyen bezavarhatnak, ezért ilyenkor érdemes egy régebbi mentést betölteni és újból fevenni a feladatot.
Szerk.: annyit hozzáfûzök még a dologhoz, hogy az elsõ bomba általában 60km/h-nál robban. Úgy állok oda az integetõ faszihoz, hogy jóformán már csak be kell pattanni a kocsiba, és mehetek is.
Amiből lekvárt lehet főzni, abból pálinkát is! \"Nem vagyok ittas, csak a kátyúkat kerülgetem!\" Kinyomom a szemed, eltöröm a lábad... aztán mehetsz amerre látsz!
" © Márkameggy 2006. jan. 25. 08:32 | Válasz | #676
Nem halogatom a költõi kérdés miatt a tippet.
A Free Ride Extremben van 2 robbanós rész. A zeppelin bombázós és a Celeste bombakiesõs. A játék ebben a két küldiben bugos. 2002-ben a P3-as procik voltak a csúcsok (FSB133 környéke) a játékot ahhoz a sebességhez igazították.
Ráadásul a 1.2-es patch tovább gyorsít a játékon.
A mai gyorsabb gépeken a bombák túl hamar és túl nagyot robbannak. Ez már egy nyamvadt 2Ghz-es NW/A cerkán is jelentkezik, ez a játéknak túl gyors. A két küldit ezért csak úgy lehet rendesen megcsinálni, ha a "cpugrab" nevû progival (3K😎 lelassítjuk a procit megfelelõen.
Mi a megfelelõ cpu-gyorsaság? Ha a Celeste 40-45kmh-ás sebességnél nem károsodik. Így mindkét küldetés ésszerû keretek között végigjátszható.
Ezzel a Celeste már elsõre sikerült nekem, de ezt olvasni külföldi fórumokon is. A cpu lassítós tippet is ezekrõl szedtem, ez mindenkinek segített. Ez nem csalás, hanem a játék hibájának kiküszöbölése.
A zeppelinest pedig meg lehet csinálni úgy is, ha a pöfékelõs kocsit áttoljuk egy erõs autóval a hídon a parkoló közelébe majd visszamegyünk, elvállaljuk a küldetést, majd egy gyors kocsival átszántunk a hídon. Így már nagyon könnyû.
A 60-75kmh tipp nem tõlem van.
Nem tudom naero hogy tudta elérni a 60-75-öt. Az én P4 2600Mhz Northwood FSB800 HT-s procim (ami ma már csak alsókategória) olyan gyors a játéknak, hogy az elsõ bomba után a Celeste akkorát károsodik, hogy nem tudja elérni a 60-at csak az 50-et, onnan pedig egyenletesen lassul. El lehet képzelni ezt egy A64-el vagy egy Prescottal. cpugrab nélkül próbálkozni értelmetlen. "
Amiből lekvárt lehet főzni, abból pálinkát is! \"Nem vagyok ittas, csak a kátyúkat kerülgetem!\" Kinyomom a szemed, eltöröm a lábad... aztán mehetsz amerre látsz!
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Szép kis házigazdája van a topicnak...
Az extra szabad pályán a Works Quarterban felvettem egy küldit, egy fehér sportkocsit kell elvinnem a megadott helyre. A baj csak az, hogy tíz méter után felrobban a kocsi. A végigjátszásban az van, hogy gránátok vannak a csomagtartóban, és tartsam a sebességet, meg óvatosan kanyarodjak. Nos, kanyarig el sem jutok, állandó sebesség mellett is robban. Hogy kell ezt a küldit megcsinálni?
3.rász a téglalap
*szal vagy ez vagy nemtom*
de van 3 részre osztva, és ott a 3.ba az elsõ beírós na az mi?
mert az elsõ "paragrafust" azt kitöltöttem úgy ahogy mondat de nem teccik neki valami, szal a többivel van gond, és minden más magától értetõdik tehát csak ezzel lehete vagy nemtom mi a baja