Mafia: The City of Lost Heaven

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Egy korábbi mentés visszatöltésével nem oldódik meg a helyzet? nálam a director fel sem ért az irodájába, az ebédlõben megkapta a magáét...

quack
hi
én is gondoltam újra végigjátszom, el is jutottam gyorsan odáig amikor a kurvás hotelben kell zúzni...csajt megtaláltam, embereket ledaráltam de az a rohadt director-os ajtó nem akar kinyílni mert mögötte ott állhat egy csávó akinek néha kilógott a bele az ajtón ^^ szal lelõttem, de ugy sem birtam kinyitni a hulla miatt...
patch nemtom mijen van fent, sztem 1.2, mert 1.1-nel azt irja h van fent jobb már, 1.2-nél meg már azt kérdezi h uninstallaljam-e (es tenyleg letörli ojankor ha igent nyomok rá ^^)
szal vmi tippet vagy save-t adjatok plz 😄

PSN(US): QuackyHU Silence is golden. Duct tape is silver.

De elszabadult a hangulat! 😊

12346
ezért jó a reges torrent😊 ott is maxon jön. használj cfost és nem fog belassulni a feltöltés miatt. ennyi.

lál mi van veled? nekem sose bugzott. anno 900on, gf2ti mellett se volt para. most meg pláne nincs. esetleg durvább addon autóknál lehet némi sebességcsökkenés. hátt sajna nem a szénné modolásra készítették fel a játék mociját:/

nearo
Hát pedig az 1.2-es patch állítólag gyorsít a játékon... mondjuk nekem az 1.1-es uninstallálta a játékot...😄D azóta csak egy nyamvadt City bars mod van fenn. Meg a racing modot próbáltam, csak ahhoz kellett volna az 1.1-es pöcs.

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

misirulez
Nah, úgy néz ki v1,2 patch-el+magyarítással megyeget a gém..
Igazából azt nem értem, hogy amikor kiadták ezt a gémet elvileg a mostani gépem az csúcs volt, (van egy 9700prom 768ddr a többit nemtudom de azok is jók😊 )
és mégis
ha maxra rakom a grafot:
akkor szaggat, meg csomó hiba jön be pl a beton hipp-hopp más árnyalatúvá változik meg eltûnik a környezet csak a kocsi van meg fehérség.
Ha meg kicsit lejjeb veszem:
akkor szimplán szar, és a dolgok azok kb akkor jelennek meg amikor már 10 méterre vannak, és esélyem sincs megállni 😊

pl, legutobb hitman blood money nyomtam majdnem max grafon szaggatás nélkül simán ment, meg a San Andreas is majdnem max grafon simán elment, a keresztapa is...
szal szerintem nem a gépemmel van a baj,
szerintetek?

\"The hardest thing about buying a mac, is telling your parents that you are gay\"

misirulez
Hát jah, viszont ha torrentrõl tölteném akkor 10-20 max 30 kb/s-el töltené, egyszerre még felfelé is töltené az meg zabálja a sávszélességet, igy meg szépen jön 280kb/s-el...

persze nem õket akarom reklámozni, most csinálok elõször ilyen sms-es izét kicsit furdal is a lelkiismeret, hogy egy "punáj"-t támogatok ...<#mf1>

\"The hardest thing about buying a mac, is telling your parents that you are gay\"

12346
nem is veled van a baj (mint felhasználó)😊 hanem az sms-s warezos punájokkal^^
ingyen cuccost pénzért osztani::C

misirulez
most én is ilyen nyomorult sms-buzi vagyok, mert nicns kedvem orákat keresgélni torrent oldalakon 😊

12346
éss nyomorult sms buziak:|

nyomorult torrentes ingyenélõk :

http://www2.89.hu/gameland/iso.php

keresõbe : mafia

misirulez
Megpróbálom hátha sikerül...😊
köszi a segítségeket!

nincs véletlenül jó *.torrent-etek mafiához?

12346
jut eszembe... esetleg ultraiso-val át tudnánd konvertálni egyetlen formátumuvá mind a 3at. bár nem tom mennyivel lesz így jobb a téma.

12346
ja hát akkor ne csodálkozz..😊

eleve gyanús, hogy az elsõ kézt CD isoban van, a harmadik meg valami B5-ben, errõl még sosem hallottam. A 2,09 giga sem igazán tetszik...

misirulez
torrentspy.com-ról van...simán csak annyi a neve, hogy "mafia"

Elméletileg jónak kéne lennie, hisz végigment az install...

12346
melyik oldal? ez vmi szarszemét rilíz:|

misirulez
Hello!

Lehúztam torrentrõl a mafiát, van is egy mappám mafia címmel és ezeket tartalmazza:

-mafia_cd1.ISO
-mafia_cd2.ISO
-MAFIA_CD_3.B5I
-MAFIA_CD_3.B5T

1., elõszõr bemuntoltam az 1-es cd-t elkezdte installálni,

2., majd kérte a 2-es cd-ét az7t is megadtam neki

3., aztán kérte a hármasat(a b5i-t nem fogadta ezért) bemuntoltam neki a b5t-t majd mikor az installálásnál a kék csík elment a végéig és ki kéne irnia, hogy installálás kész, akkor ez nem történik meg...hagytam 20percig, hogy álljon, de semmi...

van valakinek valami tippe elõre is BIG THX...

Serpa
soha nem lehet elég biztosra menni
.)

12346
asszem ott is elég egyértelmûek a vélemények, ahonnan szeded..😉
bh?

Serpa
most tötöm.
jó játék?
😊

12346
indítható cd nélkül. itt a megoldás.
a második kérdés kevésbé egyértelmû^^

nearo
"a mafia Tuladonságait nem lehet át szerkeszteni?"
mit akarsz rajta átszerkeszteni...?!?<#wow2>

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

Hali.
A mafia játék nem indítható cd nélkül?
a mafia Tuladonságait nem lehet át szerkeszteni?

egyébként nagyon szuper a játék.

Csá!

Takanohana
Ja egyébként úgy indulok, hogy a küldi felvétele elõtt a közelben az olyan utakat, ahonnan elém kanyarodhatnának eltorlaszolom, egy villamosvezetõt meg kilövök, hogy villingerek se zavarjanak be. Így ki tudok lõni sebesen, de hát 100 km/h így is sok.

Takanohana
Intel P4 3 GHz, akkor ez a baj. Mivelhogy nálam 100 km/h felett nem sebzõdik csak a kocsi. Ezt minden huszadik próbálkozásnál el is érem, de az elsõ komolyabb kanyarban, vagy szivatós forgalmi helyzetben lelassulok 70-80-ra, és robban.

Zeppelines küldetés simán teljesíthetõ, ha kimész a híd bal szélére és ott mész át. Persze ügyelni kell az oszlopokra a jobb oldalon, meg nem is sikerül elsõre, de néhány próbálkozás után már biztos sikerül.

A Celest Marque pedig könnyedén elszállítható a célhoz, csak megfelelõen gyorsan kell menni, persze ehhez nem árt jól kezelni a kocsit. Sajnos a Mafiában az érvényes, hogy ha rossz forgalmi viszonyok között kezded a küldetést, akkor szinte lehetetlen megcsinálni. A villamosok nagyon könnyen bezavarhatnak, ezért ilyenkor érdemes egy régebbi mentést betölteni és újból fevenni a feladatot.

nearo
Mondjuk nekem egy 2400mhz-es celeronom van, és a Celeste 60-75km/h-nál már nem károsodik. A zeppelines küldihez meg annyi, hogy általában 20000dik próbálkozásra sikerül...
Szerk.: annyit hozzáfûzök még a dologhoz, hogy az elsõ bomba általában 60km/h-nál robban. Úgy állok oda az integetõ faszihoz, hogy jóformán már csak be kell pattanni a kocsiba, és mehetek is.

roliairsuni
háhh, mik vannak

Amiből lekvárt lehet főzni, abból pálinkát is! \"Nem vagyok ittas, csak a kátyúkat kerülgetem!\" Kinyomom a szemed, eltöröm a lábad... aztán mehetsz amerre látsz!

Takanohana
Hálás köszönet. Szóval nem én vagyok béna, így azért kevésbé bosszant. Az integetõt azért szitává lövöm, csak azért is!

nearo
Na, ezt máshonnan idézem, mer' ismerõs volt a kérdés, és végre megtaláltam az egyik tippet:

" © Márkameggy 2006. jan. 25. 08:32 | Válasz | #676

Nem halogatom a költõi kérdés miatt a tippet.

A Free Ride Extremben van 2 robbanós rész. A zeppelin bombázós és a Celeste bombakiesõs. A játék ebben a két küldiben bugos. 2002-ben a P3-as procik voltak a csúcsok (FSB133 környéke) a játékot ahhoz a sebességhez igazították.
Ráadásul a 1.2-es patch tovább gyorsít a játékon.

A mai gyorsabb gépeken a bombák túl hamar és túl nagyot robbannak. Ez már egy nyamvadt 2Ghz-es NW/A cerkán is jelentkezik, ez a játéknak túl gyors. A két küldit ezért csak úgy lehet rendesen megcsinálni, ha a "cpugrab" nevû progival (3K😎 lelassítjuk a procit megfelelõen.

Mi a megfelelõ cpu-gyorsaság? Ha a Celeste 40-45kmh-ás sebességnél nem károsodik. Így mindkét küldetés ésszerû keretek között végigjátszható.
Ezzel a Celeste már elsõre sikerült nekem, de ezt olvasni külföldi fórumokon is. A cpu lassítós tippet is ezekrõl szedtem, ez mindenkinek segített. Ez nem csalás, hanem a játék hibájának kiküszöbölése.

A zeppelinest pedig meg lehet csinálni úgy is, ha a pöfékelõs kocsit áttoljuk egy erõs autóval a hídon a parkoló közelébe majd visszamegyünk, elvállaljuk a küldetést, majd egy gyors kocsival átszántunk a hídon. Így már nagyon könnyû.

A 60-75kmh tipp nem tõlem van.
Nem tudom naero hogy tudta elérni a 60-75-öt. Az én P4 2600Mhz Northwood FSB800 HT-s procim (ami ma már csak alsókategória) olyan gyors a játéknak, hogy az elsõ bomba után a Celeste akkorát károsodik, hogy nem tudja elérni a 60-at csak az 50-et, onnan pedig egyenletesen lassul. El lehet képzelni ezt egy A64-el vagy egy Prescottal. cpugrab nélkül próbálkozni értelmetlen. "

Nálunk bevett szokás volt az elvégzett küldik integetõit likvidálni, így könnyebb megkülönböztetni a teljesített feladatokat a még ránk váróktól... 😊 Mindeig azzal az autóval mentünk át rajta, amelyiket kaptuk a küldetésért. A hidas-Zeppelines járt a legrosszabbul, amikor a kezünkbe nyomta a Black Metal kulcsát. 😊

roliairsuni
én szerettem ezt a küldit, sokadikra sikerült, de aztán még sokszor megcisnáltam, nekem bejön

Amiből lekvárt lehet főzni, abból pálinkát is! \"Nem vagyok ittas, csak a kátyúkat kerülgetem!\" Kinyomom a szemed, eltöröm a lábad... aztán mehetsz amerre látsz!

Takanohana
Hát nekem probléma az biztos. A hajamat már kitéptem. Ezerszer futottam neki, de nem tudom megcsinálni ezt a küldit. Pedig már csak ez hiányzik. Lassú, óvatos vezetés abszolút nem jön be, a gránátok akkor is potyognak, ráadásul idõkorlát is van. Ha végig kb 100 km/h-val tudnék menni, akkor talán lenne esély, de addig rendszerint fel sem tudok gyorsulni, mert lesebzõdik a kocsi. Lelövöm azt a rohadt integetõt, aki ezt a szar küldit adja.

akyyy
jah, lincseljuk meg, jössz?<#mf1>

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Bazz, most látom, banner még mindig nincs. 😞
Szép kis házigazdája van a topicnak...

nearo
Hát nemtom, ez a gránátos küldi sokaknak probléma. Ezt az óvatos vezetést nem nagyon értem, na mindegy. Nekem olyan 70-75km/h mellett nem sebzi a kocsit a gránát, gyorsabban meg max az idõkorlát miatt kell menni, bár ha jól emlékszek akkor az sincs.

a gránátok potyognak a csomagtérbõl. Tehát vagy olyan gyorsan mész, amilyen gyorsan csak tudsz, hogy mögötted robbanjanak a dolgok, vagy különösen óvatosan, de inkább az elõbbi.

megint felraktam ,immár jelnlegi gépemen kompromisszumok nélküli maximális grafikán és nagy képfrissítés mellett fut. hihetetlen hogy évekkel ezelõtt is mire voltak már képesek, egyszerûen lenyûgözõ még most is a grafia, a godfather meg az a másik hasonló szar ami nemrég megjelent közelében sincsenek ennek a játéknak

ngcsnet
gyorsan kell menni
szerintem nagyon nehéz, én azt meg sem csináltam...

Takanohana
Sziasztok!

Az extra szabad pályán a Works Quarterban felvettem egy küldit, egy fehér sportkocsit kell elvinnem a megadott helyre. A baj csak az, hogy tíz méter után felrobban a kocsi. A végigjátszásban az van, hogy gránátok vannak a csomagtartóban, és tartsam a sebességet, meg óvatosan kanyarodjak. Nos, kanyarig el sem jutok, állandó sebesség mellett is robban. Hogy kell ezt a küldit megcsinálni?

roliairsuni
öhömm, majd megnézem, de végülis meglett az a cucc máshonann tehát már nem annyira fontos de akkoris jó lenne...thx a helpet

12346
csak az általam említetteket töltöttem ki, ezt nem. és beengedett. lehet, pl a születési dátum miatt sípol (18+), vagy túl kevés karakterbõl áll a neved/jelszavad.

roliairsuni
javítások:
3.rász a téglalap
*szal vagy ez vagy nemtom*

roliairsuni

12346
hátt.. az egyetlen, ami 3 részre van bontva, az ez: Дата рождения. ez meg ugye a születési dátum. többivel nem kell foglalkozni.

roliairsuni
ez kurva jó

roliairsuni
eddig minden stimmel, magamtól is rájöttem

de van 3 részre osztva, és ott a 3.ba az elsõ beírós na az mi?

mert az elsõ "paragrafust" azt kitöltöttem úgy ahogy mondat de nem teccik neki valami, szal a többivel van gond, és minden más magától értetõdik tehát csak ezzel lehete vagy nemtom mi a baja

12346
*elfelejtettem:/
sry, kissé szétszóródtam^^

12346
gyáhh elfelejtett hozzátenni még1 oldalt:/
kevés a cucc, de nem tûnik rossznak
MSX Team