7209
Mafia: The City of Lost Heaven

target='blank'>Mafia Hungary HQ

Neutral oldala - Ikarus mod!

target='blank'>MafiaScene

A teljes játék most 1490 Ft-ért megrendelhető a CD Galaxisnál!
  • ngcsnet
    tigrisfej :)
  • spy803
    www.realcarfacing.hu
  • Attila56
    tök jó.Hol lehet letölteni? :)
  • ngcsnet
    neutral magyar modja :p

• Attila56
    Jah télleg elis felejtettem ezt a progit :)
    Köszi
  • Vlala #6122
    Kell hozzá egy Mafia dataXtraxtor nevű program. Első indításkor rákérdez, hogy módosíthat-e egy .dat fájlt, engedd meg neki. Nyugi, csak annyit változtat, hogy a játék először nem a tömörített fájlokban, hanem a játék főkönyvtárában keresi az autókat.

Ezek után a beteendő (de szép szó) autó 'maps', és 'models' könyvtárát be kell másolni a játék alapkönyvtárába, és elindítás után már az új járgány fog megjelenni.
  • Attila56
    Sziasztok.Tudtok olyan oldalt ahol elvan magyarázva magyarul hogy kell betenni az autókat,meg stb....-t?Vagy elmondjátok ti??(régen játszottam vele,és tudtam,de már elfelejtettem :S :(
    Kérlek segítsetek
  • DJviolin
    Már a PC Guru is Mafia 2-őt remél.

Bár ők nem olyan nyíltan fogalmaznak, mint a Hardwired, hanem csak a cikkíró kívánságát fejezi ki. De mindenesetre én már annak is örülök hogy szerepel a cikkben a Mafia 2 szócska.

Már engem is kezd érdekelni, hogy mi lehet az a szupertitkos project, amin a volt Plastic Reality-s tagokkal közösen dolgozik a z Illusion Softworks, és biztosan lehet tudni, hogy ez a project nem az új készülő H&D2 kiegészítő és nem is a szintén készülő Enemy in sight nevű OFP klón.

Egy 2005.11.22.-ei hír az Illusion Softworks honlapjáról:

" 22.11.2005 :: Press Release
    Illusion Softworks and PTERODON have joined forces to create a brand new, action packed, First Person Shooter IP for the Next Generation Consoles and PC."

Ezek szerint az Illusion Softworks már 2005.11.22.-én dolgozott a Pterodon csapattal (Vietcong 1-2) egy akció orientált, belsőnézetes játékon.

Felmerül a kérdés:
    a.) A volt Plastic reality-s tagok szintén ebbe a projectbe szálltak bele, és ez a 3 fejlesztőstúdió közösen dolgozik egy új FPS-en, amely feltehetőleg nem a Mafia (hacsak a Mafia 2 nem lesz FPS).

b.) A Digital Illusions már a 4. projecten dolgozik, de ennél már a Plastic Reality is besegít. Reméljük ez lesz a Mafia 2.
  • Vlala #6119
    Jó ötlet, úgysincs bannerünk. :)
  • Myster X
    ohh köszönöm :)
  • rz
    Amugymwg gyerzek még a klubbombaha kérhetem hogy akinek csak vn myvipje lépjen be cime: MAFIA:city of the lost heaven please minnél többben kösz.
  • rz
    mindennap kaptok egy képet:)
  • rz
    [IMG]http://[/IMG]
  • garam93
    www.realcarfacing.hu
    Ez egy jóoldal.Én is innen szedtem le az ikarus modot.Ajánlom figyelmedbe.Csak kell hozzá egy kitömörítő progi is.
  • Myster X
    Keresgettem magyar kiegészítőket a Mafiához ( pl: autó buszok stb... ) de nem találtam semmit valaki aki hud segíteni !!!!! :s HELP
  • garam93
    De hova kell másolni és megnyitni?Mert én a mafia mappában is és egy másik helyen is próbáltam, de kiírta, h registry entry not found. meg blablabla.Nem tudja vki h ez mért van?
  • garam93
    Köszi!
  • Vlala #6110
    Igen, ezt láttam... találatot kapott a szerver :)
  • ngcsnet
    ugyanaz mint a többi uw-s oldallal :C

"A honlapunk szerver szolgáltatója (Ultraweb) elromlott, ezért a honlap jelenleg nem elérhető."
  • Vlala #6108
    Itt van.

Mi lett a magyar Mafia hq-val?
  • garam93
    És azt honnan tudom megszerezni?
  • 12346
    há ja. csak feltüntetnék legalább vmelyik sarokban, hogy készülget^^ vagy teljes titok övezné, mert tudják, hogy úgyis nagyot pukkan?:))
  • zoszt
    1.2-es patch kell neki.
  • rz
    [IMG]http://[/IMG]
  • rz
    DJviolin én már félig meghaltam:D
  • rz
    lesz ...... reméljük nagyon
  • DJviolin
    A remény hal meg utoljára...

Mi még élünk...
  • Vlala #6100
    Van remény?
  • garam93
    Vki nem tudja megmondani h én a mafia ikarus modjában miért nem tudok beszállni egyik autóba se?
  • BBird
    A honlapjukon mindenesetre egy teljesen más játék van kiírva, amit heggesztenek. :-)
  • 12346
    váze, nem merek reménykedni^^ pedig a hardwired nem egy gamestar. értelemszerűen több hitelt adok az előbbinek, de ettől függetlenül x. és egy hd2 kiegészítőt is hegesztenének? szvsz elég öregecske már ahhoz, hogy most készüljön hozzá kieg. ez nem csak poén akarna inkább lenni?
  • DJviolin
    Sziasztok!

Az alábbi hírt kérem mindenki olvassa el nagyon figyelmesen. Igen, köze van a Mafiához. Helyesebben a Mafia 2-höz. :)

Más:
    Nem tudtok egy olyan módosítást a játékhoz, amely picit fentebb javítaná a grafikát? Olyanra gondolok, mint ami az Operation Flashpoint-nál volt, hogy az ügyes rajongók a játék grafikus motorját tartalmazó fájlocskát teletűzdelték DX9-es, Pixel Shader, és HDR effektekkel. Egyébként nincs nekem semmi bajom a Mafia grafikájával, mert még most is szép és hangulatos, csak már ezt látom 3 éve, és szeretném ha picit fullosabb lenne.
  • rz
    MAFIA:city of the lost heaven myvip klubb gyerünk csatlakozni
  • rz
    gyertek még gyertek kinek van myvip je még?
  • rz
    irtam neked a faliujságban
  • rz
    köszi
  • ricsa1
    rz majd belépek
  • rz
    Helló!!!! Mindenkinek akinek van myvip je az lépjen be a klubbomba a neve: MAFIA:city of the lost heaven lépjetk be minnél többen kösz
  • 12346
    ígyófejben?? oda aztán biztos nem tervezték:D érdekes logika^^
  • nearo
    Jah, és van valahol Hobokenben egy ajtó, felette Iron Mongers felirattal, ott kell megpróbálni benyitni (a kis felkiáltójel úgyis megjelenik, ha jó helyen jársz). Ezútán be kell menni a vasúti alagútba, és a bejárattól nem messze van egy ajtó a falban. Ez egy trükkös ajtó, mert nem látszik, de itt is meg fog jelenni a kis felkiáltójel.
    Szerk.: és így bejutsz a kígyófejbe.