Mafia: The City of Lost Heaven

target='blank'>Mafia Hungary HQ

Neutral oldala - Ikarus mod!

target='blank'>MafiaScene

A teljes játék most 1490 Ft-ért megrendelhető a CD Galaxisnál!
  • nearo
    Na, ezt máshonnan idézem, mer' ismerős volt a kérdés, és végre megtaláltam az egyik tippet:

" © Márkameggy 2006. jan. 25. 08:32 | Válasz | #676

Nem halogatom a költői kérdés miatt a tippet.

A Free Ride Extremben van 2 robbanós rész. A zeppelin bombázós és a Celeste bombakiesős. A játék ebben a két küldiben bugos. 2002-ben a P3-as procik voltak a csúcsok (FSB133 környéke) a játékot ahhoz a sebességhez igazították.
    Ráadásul a 1.2-es patch tovább gyorsít a játékon.

A mai gyorsabb gépeken a bombák túl hamar és túl nagyot robbannak. Ez már egy nyamvadt 2Ghz-es NW/A cerkán is jelentkezik, ez a játéknak túl gyors. A két küldit ezért csak úgy lehet rendesen megcsinálni, ha a "cpugrab" nevű progival (3KB) lelassítjuk a procit megfelelően.

Mi a megfelelő cpu-gyorsaság? Ha a Celeste 40-45kmh-ás sebességnél nem károsodik. Így mindkét küldetés ésszerű keretek között végigjátszható.
    Ezzel a Celeste már elsőre sikerült nekem, de ezt olvasni külföldi fórumokon is. A cpu lassítós tippet is ezekről szedtem, ez mindenkinek segített. Ez nem csalás, hanem a játék hibájának kiküszöbölése.

A zeppelinest pedig meg lehet csinálni úgy is, ha a pöfékelős kocsit áttoljuk egy erős autóval a hídon a parkoló közelébe majd visszamegyünk, elvállaljuk a küldetést, majd egy gyors kocsival átszántunk a hídon. Így már nagyon könnyű.

A 60-75kmh tipp nem tőlem van.
    Nem tudom naero hogy tudta elérni a 60-75-öt. Az én P4 2600Mhz Northwood FSB800 HT-s procim (ami ma már csak alsókategória) olyan gyors a játéknak, hogy az első bomba után a Celeste akkorát károsodik, hogy nem tudja elérni a 60-at csak az 50-et, onnan pedig egyenletesen lassul. El lehet képzelni ezt egy A64-el vagy egy Prescottal. cpugrab nélkül próbálkozni értelmetlen. "