Mafia: The City of Lost Heaven
target='blank'>Mafia Hungary HQ
Neutral oldala - Ikarus mod!
target='blank'>MafiaScene
A teljes játék most 1490 Ft-ért megrendelhető a CD Galaxisnál!
target='blank'>Mafia Hungary HQ
Neutral oldala - Ikarus mod!
target='blank'>MafiaScene
A teljes játék most 1490 Ft-ért megrendelhető a CD Galaxisnál!
-
Vlala #4490 Nem értem, minek veszekedtek ennyit a mafiahq oldallal.
A játékrajongói oldalaknak össze kellene fogniuk, nem letiltogatniuk egymást, mert abból semmi jó nem származik, és senkinek nem lesz tőle jobb. Megmutattuk, hogy velünk senki sem szórakozhat... és szereztünk egy rossz napot néhány ezer Mafia-rajongónak. Meg lehet sértődni, persze, azt a legkönnyebb... De nem lehet, hogy bennünk is van hiba?
Én ide is, oda is szoktam látogatni, és azt kell mondjam: kiegészítitek egymást. Nekem pl. van egy rakás onnan származó autóm, és Hunnenkoenig fordítása van meg. Tetszik. Bár még mindig az angol verzió a tetszik a legjobban... Próbáltátok már eredeti (cseh) nyelven? Már az intronál majd' besz...tam a röhögéstől! A német se kutya :-)
Kérek mindenkit, ne vegye el a versengéssel az egyszerű kicsi játékos kedvét a játéktól, és az oldalak látogatásától!
Modokról: a modern mod ígéretes darab, kivéve, ha a videókat nem szerkesztik át, és mindenkinek kilóg a feje az autóból, miközben a kormányrúd a szélvédőből jön ki.
Bluedream: SnowCity-t próbáltátok már? Téli utak, new autók, new fizika (csúúúszik), new épületek (csak mapok sajna, senki ne várjon sztriptízbárt) az egész cool, csak a videók, meg a fejek...
Froma 1-es autók a versenypályán: észrevettem, hogy egy-két tütü kanyarokban beleakad a pályába, és látványos bukfenccel vet véget a versenyünknek. Nagy poén, ha a többieket meglepjük egy ilyen gépcsodával, és szép lassan végigmegyünk 5ször a pályán.