7209
Mafia: The City of Lost Heaven
target='blank'>Mafia Hungary HQ
Neutral oldala - Ikarus mod!
target='blank'>MafiaScene
A teljes játék most 1490 Ft-ért megrendelhető a CD Galaxisnál!
target='blank'>Mafia Hungary HQ
Neutral oldala - Ikarus mod!
target='blank'>MafiaScene
A teljes játék most 1490 Ft-ért megrendelhető a CD Galaxisnál!
-
Akkor csak neked: ;)
-
túl sok bajom nincs vele, csak minden ratyi gaméban van már skyline, és annyira azért nem egy nagy szám:) régen vmennyire tetszett is, de most már minden láma gyerek suprázik, skylineozik meg chiptuningozik:) (ne vedd személyeskedésnek)
meg igazándiból a japó szúnyog hangú járgányokért nem is rajongok annyira, szal nem érint meg annyira:) -
Vlala #4515 Jó oda az az LS3D... A Mafia2-ben LS4D lesz, vagy LS3E?
A 4. képen a fegyver árnyéka is tuti, maga a mordály ugyan nem látszik, de lefogadom, hogy nem Tommygun van nála. -
én 1 SH2 motorral megcsinált Mafia játékra lennék kiváncsi! persze köd nélkül! de mekkora lenne a Mafia-ban a kurva éles textúrák mellett a noise effekt! semmi zene, csak valami halovány néha felhangzó gyenge és rossz minöségü rádió szólna itt-ott... nagy feeling lenne! :) -
Igen amúgy a játék motorja is hangulatvilágában a régi időket idézi, kissé elmosott az egész, nem egészen illik bele egy modern MOD de azért majd lekapom ha elkészül. ;) -
ejha... Nissan Skyline :D -
Mibajod vele? Nálam bejövősek a japán csúcsmasinák:) -
má megin szkájlájn:((( -
ja az nem ártana:) -
ez faszául néz ki, remélem a lecserélt verda tulajdonságai faszát át van írva, nem 60 a végsebessége :P -
de nekem ilyen kell pl...
ez meg csak a modern mod V2-höz lesz ha jól tudom. De javíts ki, ha ez pl benne van abban a téli modban
-
Egy kettőt persze hogy nem lehet még letölteni de azoknál van sokkal jobb! -
Igen komplikált,de megéri hidd el hihetetlenül jó 1 vagy 2 autót nem cserél le, nagyon jó! a tulajdonságok is téliesek. főleg ha beteszünk 1 ladát nagyon lehet vele farolni a havas réten, van farkas üvöltés egyszerűen nekem nagyon bejött, de ha te nem szereted a havat meg a hangulatosabb küldiket akko mind1 :)!
Kg21 -> A bluedream a modern módnak úgy mond a folytatása , téliesített változata, de amik benne vannak autók azokat külön is lelehet tölteni pl a kamiont és a többit! -
pedig nagy feeling, amikor beülök az udvaron parkoló 3-as BMW-mbe és azzal virítok sok lom között:DD -
hát nem tudom, sztem nem illik semmilyen mod a játékhoz. kocsi lecserélésére gondolok. az már nem az a mafia hangulat. ha elkészül a mod, én ki se próbálom, nem izgat nagyon. viszot a szinkronizálásra már kíváncsi vagyok, remélem nem egy csapat 15 éves kiscsávó fog dumálni :P -
de ha megnézed a modern mod oldalát, ott olyan autók is vannak, amik nagyon szépek és én bizony sehol nem találtam meg őket. még nálatok sem sajnos. A fertige modelle címszónál itt -
a 4. képen még a kocsi árnyéka überel mindent! :D -
én speciel a Mafia terén a lustákat képviselem, nincs kedvem egyenként rakosgatni kocsikat meg beállítani. Ha kijön egy MOD akkor leszedem de amúgy nem szórakozok vele. ;)
Van jobb MOD?
Cím? Vagy arra a télire gondolsz? Mert az annyira nem jön be, mert téli, meg kissé komplikált az installálása vagy mi... -
Vlala #4499 Igen, az ott egy Lassiter (Cadillac Charon, ha jól látom... -
Ezeket az autókat már lelehet tölteni kivéve a mclarent meg a jordant de ahelyett is van más f1 kocsi, + már van ennél sokkal jobb mod is! -
Nálunk letölthető 2 Forma1 es autó!
Vlala mi kipróbáltunk és nagyon tetszik nekünk is a bluedream + snow mod, nagyon hangulatosak az esti menetek farkas vonyításban! szép téli tájban, jó kocsikkal!
-
Á. Azt még elnézzük, bár igen gagyesz lesz szemüveges Forma1-es versenyző :D -
én az emberek öltözékére akartam rávilágítani, hogy az nem idöhü... :D -
Aha. A 4. kép hátterében ott egy tipikus 30-as évek beli autó
-
jó minöségüek az autók, meg minden (bár egy picit homályos néhány textúra), de az emberek még mindig 1928-ban járnak... :( nem hinném, hogy az F1-es pilótáknak csak 1 sima szemüvegben kéne csak versenyezniük... :(
de ha kijön, biztosan kipróbálom majd! :) -
De ha jól olvasom még csak 65%-nál járnak. :( -
jah, ez nagyon ígéretes ezt még nem is láttam, nagyon állat:

-
Vlala #4490 Nem értem, minek veszekedtek ennyit a mafiahq oldallal.
A játékrajongói oldalaknak össze kellene fogniuk, nem letiltogatniuk egymást, mert abból semmi jó nem származik, és senkinek nem lesz tőle jobb. Megmutattuk, hogy velünk senki sem szórakozhat... és szereztünk egy rossz napot néhány ezer Mafia-rajongónak. Meg lehet sértődni, persze, azt a legkönnyebb... De nem lehet, hogy bennünk is van hiba?
Én ide is, oda is szoktam látogatni, és azt kell mondjam: kiegészítitek egymást. Nekem pl. van egy rakás onnan származó autóm, és Hunnenkoenig fordítása van meg. Tetszik. Bár még mindig az angol verzió a tetszik a legjobban... Próbáltátok már eredeti (cseh) nyelven? Már az intronál majd' besz...tam a röhögéstől! A német se kutya :-)
Kérek mindenkit, ne vegye el a versengéssel az egyszerű kicsi játékos kedvét a játéktól, és az oldalak látogatásától!
Modokról: a modern mod ígéretes darab, kivéve, ha a videókat nem szerkesztik át, és mindenkinek kilóg a feje az autóból, miközben a kormányrúd a szélvédőből jön ki.
Bluedream: SnowCity-t próbáltátok már? Téli utak, new autók, new fizika (csúúúszik), new épületek (csak mapok sajna, senki ne várjon sztriptízbárt) az egész cool, csak a videók, meg a fejek...
Froma 1-es autók a versenypályán: észrevettem, hogy egy-két tütü kanyarokban beleakad a pályába, és látványos bukfenccel vet véget a versenyünknek. Nagy poén, ha a többieket meglepjük egy ilyen gépcsodával, és szép lassan végigmegyünk 5ször a pályán. -
egyébként ezt az oldalt nézegettem, elég jók a screenshotok
modern mod -
Megnéztem a modern mod honlapját elég ígéretesnek tűnik. Meg láttam készül még egy '70-es évek mod is, ami ugyancsak érdekesnek ígérkezik. -
ezt mondom én is! :D -
DePreSsZYo #4486 Hát pénteken elkezdtem megint nyomni , ma délutánra ki is vittem.Vmi iszonyatos hangulata van.
Magyarosítás nagyon jól sikerült tök mind1 hogy kicsinálta.
Mafia RulZZ :P -
Biztos az elesz :P -
legyen készen, aztán ha tré lesz, akkor marad az angol -
én meglennék nélküle is, ha nem minöségi... -
A mafiahq-n megtalálható összes kocsimodellt leszedtem. Arra lennék kíváncsi, hogy azokon kívül van e még valahol letölthető jármű? -
Hát mindeggy csak készüljön el!! -
meg ha el is készül, reméljük nem vmi ratyi hangokat raknak be! mint anno ami hivatalos magyar verzióban volt a Shogo... na ott már nagyon fontolgattam a játék közben, hogy felkötöm magam a csillárra... de aztán soha nem találtam megfelelö kötelet... :D -
én drukkolok neki, hogy legyen vmi belőle, de sztem semmi nem lesz belőle. remélem nem nekem lesz igazam
-
Ja. Soha. Már nagyon régóta dolgoznak rajta, azóta semmi hír :(