Mafia: The City of Lost Heaven

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Herold
Kösz, megpróbálom.

Herold
Elõször baseballütõvel vagy, aztán az egyik elejt egy feszítõvasat, a másik egy boxert. Arra már rájöttem, hogy ha ököllel ütük, azt a barom Paulie-t nem találom el. Máskülönben folyton beleér az ütésbe. A végén meg má rõni is lehet, de addig nem, mert a gengszer fõnök elmenekül.

Sadun Tryst
trükk nincs az a lényeg, hogy a baseball ütövel úgy harcolj, hogy miután ütsz 1et, hátrálj, és így tovább... mikor meg jön a lövöldözés, akkor meg célozz jól!
ezekután pedig minden az autódon áll! reméljük nem egy Bolt Ace Tudor-ral vagy itt, mert ha igen, akkor nagyon ügyesen kell vezetned! csak üldöznöd kell öket, paulie lö rájuk, 1 bizonyos helyen pedig vége a pályának....

\"Bombing for paece is like fucking for virginity.\"

Bandew
Ja!
Arra már nem emlékszem sajna, bocsi. 😄

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Herold
Nem autót kell verni,hanem azokat, akik a csajt megtámadták elõzõ este.

Bandew
Hátul menj be, üsd le az õrt, majd verd szét az autokat, mire kijön a többi fószer, te már messze leszel.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Herold
Ez a baseballütõs móresre tanítás rohadt nehéz (nekem). Van valami trükk, hogy hogy lehet végigvinni? Ha el is jutok a lövöldözésig, akkor lelõnek, de többnyire vagy engem, vagy Pauliet verik agyon.

Hacker
"kis köcsög én jöttem rá a láthatatlan autóra az építkezésnél!"

Hihi. Tudom. De te szinte sosem jársz a fórumra. Egészen elcsoálkozok hogy most írtál (habár gondolhattam volna te nyomoronc ). Én csak publikussá tettem. Gondoltamvalakinek még jól jöhet.

"A füttyszó szvsz arra jó , hogy rendõrõket lehet izélni, de csak free rideben!"

A rendõröket izélni? Akkor már inkább köpködném. Ez hülyeség

\"Amerikai számítógép, Orosz számítógép......egy kutya! Mindegyik made in Taiwan!\"

Sadun Tryst
ja miután írtam, meg is néztem... 😊
és volt is...
de azér köszi! 😊

akyyy
kis köcsög én jöttem rá a láthatatlan autóra az építkezésnél!

A füttyszó szvsz arra jó , hogy rendõrõket lehet izélni, de csak free rideben!

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

Hacker
Oké......visszatérve.....MIRE JÓ A FÜTTYSZÓ! Amúgy azzal gombal tudsz füttyenteni jártadban, amelyikel dudálni az autóban 😛

\"Amerikai számítógép, Orosz számítógép......egy kutya! Mindegyik made in Taiwan!\"

zaki
gamecopyworld.com-on nézted?

Sadun Tryst
ok, nekem is megvan, söt, az 1.2 is megvan, csak nincs crack... tud valaki letöltést hozzá?

Sadun Tryst
ááááááá!
de balfasz vok! 😄
1el lejebb nyomtam a gombot! 😛
most látom, mind a 2 helyen, akkor itt lehet más a baj... 😊
meg az új nálam ój...

zaki
függyszó nincs, de füttyszó az van 😛PP

Sadun Tryst
lehet fügyülni?! nekem ez is ój, meglátszik csak 2x vittem végig a gammát, majd az extreme-ben vagy 5 küldit megcsináltam, majd uninstall, mer nem volt hely...
nekem függyszónak a felgyorsult hangok miatt az hallatszik, mikor elteszem a fegyvert... szal elég fura ez a XP az én hangkártyámmal...

Hacker
Arra rájött már valaki, hogy a füttyszó mire jó? Elõször azt hittem, azzal megállítatom a villamost. Hát nem jött be! Aztán taxinál próbáltam, de azokat csak ellopni lehetett. Akkor meg mire jó?

Hacker
A milleniumnál minden stabilabb? Na ezen meg mit értesz?! Mert én semmi hibát, vagy problémát nem észleltem vele.
Na jó, igaz, hogy fél évente újra kell telepíteni, de az azért van mert a hálóról, mindenféle hülyeség lejön, oszt kinyírja. Ez a 98-nál is így volt!

Sadun Tryst
köcce! 😊

Sadun Tryst
ja a versenyautókkal télleg valami baj van, nekem úgy rémlik, csak a kocsik fele lett meg... de a Visiting Rich People-ban is meglehet szerezni az autót??!! ez nekem halál új. mikor megjött a nagyfönök, én mindig spuri ki a házból, oszt fogtam 1 "taxit", ha már a kocsim nem volt a helyén...
köszi a tippet, ki is próbálom!

12346
xp-t lecserélted egy milleniumra?😄DDD grat. de tényleg.😊))) xp-vel semmi gond. nekem eddig minden ment rajta. sõt mondjuk a milleniumnál stabilabb. bár annál minden stabilabb😊)

Sadun Tryst
azt a gépjármüvet, hogy lehet megkapni, ami morello páncélozott gyöngyszeme?!
haverom azt mondta, hogy mikor a reptéres küldi jön és ott végez, akkor csak simán beleszált a kocsiba, és elhajtott vele, majd megkapta freerideban, meg el is tudta lopni a késöbbiekben... ez eddig mind szép és jó, de annak a küldinek 2 fajta vége van, nekem a másik jött be, és ugyebár ott morello a kocsijával együtt múl ki, mikor leesik az éppen építés alatt álló hídnál... na! ekkor mi a tennivaló? lécci segítsen valaki, save-en kivül minden segítség jól jönne! köszi

Sadun Tryst
hát nemtom, nekem az xp jól müködik, csak pont a kedvenc játékom szarakodik vele... 😞
sztem a hangkártya lehet a ludas, vagy pedig az ócska gyári driver...

mafiahq
Van olyan modell amit nem lehet megkapni csalás nélkül legalább is én is úgymond a lucasos küldiket megcsinátlam és nem kaptam meg , persze save segített!

Hacker
Az XP az $z@r! Haverom nagyon dícsérte, és én felraktam, de azonnal le is szedtem. Minden baja volt a játéknak tõle, úgyhogy maradtam a Milleniumnál.

Hacker
HOGYAZA......
Na ne már! Minden Lucasos küldit megcsináltam. Egy nagycsomó extra autót is bevittem a garázsomba ÉS A VÉGÉN NEM KAPOM MEG ÕKET! Nebasssssssssszzzzzzzzzzzz.............

mafiahq
Legalább is ez az én tapasztalatom.

mafiahq
Hacker ha végig viszed nem kapod meg azt a pár kocsit! Némelyiket vagy kihagytad némelyik küldi melett el lehetett menni plusz munkába. Avagy letöltesz egy save t ahol megvann az összes kocsi, nekem se sikerült az összeset beszereznem! persze aztán volt save és kész!

Sadun Tryst
Mangó, nekem is. Nekem azér mer XP van fent, és az integrált hangkártyám XP-s driverét nem szereti a gamma, így eddig nem tudtam mit tenni (egyébként Mercury FSX-735-ös alaplapon van a hangkártya). Ha valaki tud valami "praktikát" amivel ezt át lehet hidalni, azt én is megköszönném!

Hacker
Samet én is kinyírtam jópárszor, és mihelyt meghallottam a zenét, AZONNAL keresni kezdtem a neten. És meglett. Most is azt hallgatom 😊
Tényleg. Mi van akkor, ha végigjátszuk a freerideot is. Mertugye van néhány kocsi ami még mindig lockolva van, és ezek nem csak a prototíposok. Gondolom unlockolnák õket. De ennyi? Majd meglátjuk. Már csak 5-6 küldi, és kiderül ´😉

Sadun Tryst
nem azér mondom, de a HunCraft-ban is csak a Zerg és Protoss hangok voltak kifogástalanok.
pl. a Kerrigan hangja 1szerüen siralmas, nem is értem miért válogatták be azt a nöt, holott Kerrigan a történet szerint kb. 25 vagy 28 éves, míg a hangja vagy 40...
szerintem 1 játék elég ha csak magyar felirattal + szöveggel rendlkezik mindenhol, a többit pedig vagy hagyják, vagy profik csinálják (mármint szinkronszínészek)...
sztem a Mafiát nem kéne elbaszni 1 lehet tök kiábrándító szinkronizálással...

mafiahq
Mit gondolsz zaki olyan könnyen megvernél?

A szinkron sajna leállt vagyis már rég meg kelett volna jelennie, november elejére mondták, de most semmi hírt se írtak hogy késik vagy valami nem tudom én se mi lehet.

hykao
De mi van már a szinkronokkal?

Tud valaki híreket ez ügyben?
zaki
hát én a Sam-et vagy 15X kinyírtam, annyira tetszett a vége...

topichoz meg: givf Mafia2, nagyon élveztem az elsõ részt (a zene egy része nagyon megfogott, a végén amikor megöljük a spant akkor is bejátszák, hát az valami isteni 😊.

Remélem lesz mafia2, hasonló 30as évek (egy mafia játékhoz az 1930as évek Amerikája KÖTELEZÕ szvsz) 😊. Talán egy picit értelmesebb társakal, több olyan küldetésel ahol nem kell lelõni 30embert.

Szal várjuk a mafia2-t 😄

zzz

Rendes gyerek ezaz Zaki, csak rl találkozott volna Mafia.hq d00del akkor má lehet, hogy egyikük az intenzíven lenne : ) [kemény világban élünk, mafiahq rendes mafia.fan.club.hu lévén fegyvert visel pl.😊

igen unatkoztam picit ^^

zzz

the end.

gondolom : )

zzz

zaki
1ébként mi van akkor, ha +csinálom az összes freeride extrem-et?

zaki
kösz szépen Mátrix

az igazság az, hogy nagyon elegem van ebbõl a mafiahq-ból. egy rossz szót nem mondtam rá. de az már teljesen felbaszta az agyamat, amikor azt mondta, hogy álnéven írogatok (nem lennék 1általán +lepve, ha õ volt a Cicus), erre még neki áll feljebb. na kérem szépen, õ ott nagyon kemény a másik oldalon a monitor mögött, de eddig az a szerencséje, hogy nem találkoztunk személyesen, mert az biztos, hogy olyat tennék vele, hogy szívszállal fogja majd a rántotthúst enni. Na de tényleg ne kanyarodjunk el a Mafia-tól, mert az már nem ide való lenne. SZÓVAL MAFIAHQ: HA BAJOD VAN GYERE A GUMIBA, ÉS OTT +BESZÉLHETÜNK ESETLEG EGY TALÁLKOZÓT IS, AMELYEN TARTHATNÁNK EGY KIS BARÁTI MEGBESZÉLÉST

M@TriX
Elolvastam szépen a mafiahq vs Zaki-t. Hát ez nagyon durva.
Zaki (akit amúgy ismerek itt a fórumon és rendes gyerek) válaszolt a #3653-as hozzászólásban egy kérdésre amire a netrõl kopizott be infókat. Szóval segített! Én is szoktam ilyet. 😉
Erre mafiahq #3662-vel elindítja a lavinát, hogy nem írta alá a forrást.
Mivel elõször a tetejét olvastam itt azt hittem Zaki egy újságban tett közzé egy cikket amit mafiahq írt. De hogy ide rakott be infót és ezért pattogni? Ilyet még nem láttam. Ez egy fórum! Nem egy újság, még jó, hogy jogdíjat nem kér. 😉 Amúgy egyszerû. Jelentsd fel. 😉
Amúgy ha kopizok általában alá gépelem a forrást, de a francnak van mindig ideje. Rohanó világban élünk. A segítségkérõknek meg gyorsan kell az infó.
Szóval Zaki rendes gyerek, ne bántsátok. 😉
Csak semmi hirtelenkedés.

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

mafiahq
Ja, a zsernyákok picit bénán mozognak, de ez béta a következõ verzióba tuti jobban, a motort kb a jövõhéten Kedd,Szerda fele! jó kis motor az tuti én már próbáltam

Hacker
Megnéztem a küldit, és meg kell mondjam, nem rossz. Elég nagy bulik voltak, mindenki lõtt mindenfelé, csak az idegesített, hogy a rendõöktõl, nemigen tudtam rendesen mozogni, mert mindig beálltak az utamba (pl.:a pult mögött!)
A mocit mikorra várhatjuk? Ja és leetõleg valami $z@r kocsi helyébe tegyétek, pl.: valamelyik Bolt helyett. Azok elég bénák.

Hacker
Aha. Ok, megyek megnézem.

mafiahq
Egy küldit ír felül, az erdetit megéri elmenteni.
Amúgy a 8. küldinek a hotel mappájába kell másolni elírtam az elõbb!! szóval a hotelos küldi helyett lesz ez.

mafiahq
Nem az extrembe, hanem a 7. küldibe a hotelos küldiébe!
a missions on belül!

Hacker
Figyu! Az extra küldinél a scene2.bin-t a Missions\Extreme mappába kell másolni ugye?
És ezt a küldit egy másik helyére teszi (vagyis egyet letöröl, és a elyébe teszi ezt), vagy teljesen külön?

Hacker
Plusz küldi? Még nem, már megyek is 😉

mafiahq
Azt írtam hogy "lesz" nem azt hogy ott dolgozik az meg nem ugyanaz.

Hacker. mafiához vissza térve letöltötted már a plusz küldit a honlapunkról? érdemes kipróbálni!

HuAn82
#3340-tõl #3393-ig!

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17

Hacker
Upsz....nemjólírtam. Bocs de ilyen késõn már rövid az agyam. Majd most javítom:
"... az építkezési területen, van egy zárt épület, hatalmas fakapuval. ..."