Mafia: The City of Lost Heaven
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ezekután pedig minden az autódon áll! reméljük nem egy Bolt Ace Tudor-ral vagy itt, mert ha igen, akkor nagyon ügyesen kell vezetned! csak üldöznöd kell öket, paulie lö rájuk, 1 bizonyos helyen pedig vége a pályának....
\"Bombing for paece is like fucking for virginity.\"
Arra már nem emlékszem sajna, bocsi. 😄
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
Hihi. Tudom. De te szinte sosem jársz a fórumra. Egészen elcsoálkozok hogy most írtál (habár gondolhattam volna te nyomoronc
). Én csak publikussá tettem. Gondoltamvalakinek még jól jöhet.
"A füttyszó szvsz arra jó , hogy rendõrõket lehet izélni, de csak free rideben!"
A rendõröket izélni? Akkor már inkább köpködném. Ez hülyeség

\"Amerikai számítógép, Orosz számítógép......egy kutya! Mindegyik made in Taiwan!\"
és volt is...
de azér köszi! 😊
A füttyszó szvsz arra jó , hogy rendõrõket lehet izélni, de csak free rideben!
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
\"Amerikai számítógép, Orosz számítógép......egy kutya! Mindegyik made in Taiwan!\"
de balfasz vok! 😄
1el lejebb nyomtam a gombot! 😛
most látom, mind a 2 helyen, akkor itt lehet más a baj... 😊
meg az új nálam ój...
nekem függyszónak a felgyorsult hangok miatt az hallatszik, mikor elteszem a fegyvert... szal elég fura ez a XP az én hangkártyámmal...
Na jó, igaz, hogy fél évente újra kell telepíteni, de az azért van mert a hálóról, mindenféle hülyeség lejön, oszt kinyírja. Ez a 98-nál is így volt!
köszi a tippet, ki is próbálom!
haverom azt mondta, hogy mikor a reptéres küldi jön és ott végez, akkor csak simán beleszált a kocsiba, és elhajtott vele, majd megkapta freerideban, meg el is tudta lopni a késöbbiekben... ez eddig mind szép és jó, de annak a küldinek 2 fajta vége van, nekem a másik jött be, és ugyebár ott morello a kocsijával együtt múl ki, mikor leesik az éppen építés alatt álló hídnál... na! ekkor mi a tennivaló? lécci segítsen valaki, save-en kivül minden segítség jól jönne! köszi
sztem a hangkártya lehet a ludas, vagy pedig az ócska gyári driver...
Na ne már! Minden Lucasos küldit megcsináltam. Egy nagycsomó extra autót is bevittem a garázsomba ÉS A VÉGÉN NEM KAPOM MEG ÕKET! Nebasssssssssszzzzzzzzzzzz.............
Tényleg. Mi van akkor, ha végigjátszuk a freerideot is. Mertugye van néhány kocsi ami még mindig lockolva van, és ezek nem csak a prototíposok. Gondolom unlockolnák õket. De ennyi? Majd meglátjuk. Már csak 5-6 küldi, és kiderül ´😉
pl. a Kerrigan hangja 1szerüen siralmas, nem is értem miért válogatták be azt a nöt, holott Kerrigan a történet szerint kb. 25 vagy 28 éves, míg a hangja vagy 40...
szerintem 1 játék elég ha csak magyar felirattal + szöveggel rendlkezik mindenhol, a többit pedig vagy hagyják, vagy profik csinálják (mármint szinkronszínészek)...
sztem a Mafiát nem kéne elbaszni 1 lehet tök kiábrándító szinkronizálással...
A szinkron sajna leállt vagyis már rég meg kelett volna jelennie, november elejére mondták, de most semmi hírt se írtak hogy késik vagy valami nem tudom én se mi lehet.
Remélem lesz mafia2, hasonló 30as évek (egy mafia játékhoz az 1930as évek Amerikája KÖTELEZÕ szvsz) 😊. Talán egy picit értelmesebb társakal, több olyan küldetésel ahol nem kell lelõni 30embert.
Szal várjuk a mafia2-t 😄
zzz
igen unatkoztam picit ^^
zzz
gondolom : )
zzz
az igazság az, hogy nagyon elegem van ebbõl a mafiahq-ból. egy rossz szót nem mondtam rá. de az már teljesen felbaszta az agyamat, amikor azt mondta, hogy álnéven írogatok (nem lennék 1általán +lepve, ha õ volt a Cicus), erre még neki áll feljebb. na kérem szépen, õ ott nagyon kemény a másik oldalon a monitor mögött, de eddig az a szerencséje, hogy nem találkoztunk személyesen, mert az biztos, hogy olyat tennék vele, hogy szívszállal fogja majd a rántotthúst enni. Na de tényleg ne kanyarodjunk el a Mafia-tól, mert az már nem ide való lenne. SZÓVAL MAFIAHQ: HA BAJOD VAN GYERE A GUMIBA, ÉS OTT +BESZÉLHETÜNK ESETLEG EGY TALÁLKOZÓT IS, AMELYEN TARTHATNÁNK EGY KIS BARÁTI MEGBESZÉLÉST

Zaki (akit amúgy ismerek itt a fórumon és rendes gyerek) válaszolt a #3653-as hozzászólásban egy kérdésre amire a netrõl kopizott be infókat. Szóval segített! Én is szoktam ilyet. 😉
Erre mafiahq #3662-vel elindítja a lavinát, hogy nem írta alá a forrást.
Mivel elõször a tetejét olvastam itt azt hittem Zaki egy újságban tett közzé egy cikket amit mafiahq írt. De hogy ide rakott be infót és ezért pattogni? Ilyet még nem láttam. Ez egy fórum! Nem egy újság, még jó, hogy jogdíjat nem kér. 😉 Amúgy egyszerû. Jelentsd fel. 😉
Amúgy ha kopizok általában alá gépelem a forrást, de a francnak van mindig ideje. Rohanó világban élünk. A segítségkérõknek meg gyorsan kell az infó.
Szóval Zaki rendes gyerek, ne bántsátok. 😉
Csak semmi hirtelenkedés.
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
A mocit mikorra várhatjuk? Ja és leetõleg valami $z@r kocsi helyébe tegyétek, pl.: valamelyik Bolt helyett. Azok elég bénák.
Amúgy a 8. küldinek a hotel mappájába kell másolni elírtam az elõbb!! szóval a hotelos küldi helyett lesz ez.
És ezt a küldit egy másik helyére teszi (vagyis egyet letöröl, és a elyébe teszi ezt), vagy teljesen külön?
Hacker. mafiához vissza térve letöltötted már a plusz küldit a honlapunkról? érdemes kipróbálni!

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17