Egy kis off erre: tegnap edzettünk GTR-ben a Simchallenge szerverén, néhány jól ismert figura, voltunk vagy nyolcan Lagunában. Mivel az edzés nem volt jelszavas, kezdtek csatlakozni hozzánk különböző ismeretlen emberek, akik egyből nyomogatták a szavazás gombot, hogy versenyre akarnak menni. Persze, mivel e hét szerdán lesz a futam, senki füle botját sem mozgatta. Erre a legtöbben kiléptek. Aki maradt "példás" türelmetlenségről és intoleranciáról tett tanúbizonyságot: gyors körön vagyok, jön ki a pitből, bevág elém és nem enged előzni. Amikor az egyik kanyarban mégis elmegyek mellette, nekem jön oldalról, lökdösi a kocsimat. Mikor szóvá teszem ezt chaten, kilép.....
Másoknál látszott, hogy gamepaddal irányítanak, annyira imbolygott a kocsi, hogy Lagunában már balesetvszélyes volt. Amit mondani akarok: mindig lesznek olyan emberek, akik intoleránsak, lusták utánanézni és egy játék csak arra kell nekik, hogy kipróbálják elindul-e.
A pcdome-on sírt egy srác, hogy lehet-e GTR-el neten játszani és mika beállítások, hol vannak ligák, stb. Erre felvilágosítom (csak ezért regeltem oda), utána azt írja nekem vissza, hogy neki csak a Press Demo van meg és egyelőre nem tervezi megvenni, el van ő a Warcrafttal.
Bocsi az offért, én is megvettem - sanzik révén - az LFS-t. :)))