Ide irjatok bugokat, commenteket (CSAK!) es majd egy csomagban szemelyesen az EAnak elkuldom oket ... hadd oruljenek ^.^
  • Hmuda
    - sniper: ok azt lehet küldeni (Bár a pontosságán kellene javítani. Eddig egyetlen embert öltem meg sniperral, de akkopr is jócskán méllé céloztam, mert mozgott mint állat).
    - sekély víz: ez is gáz.
    - repülő robbanás: én még nem találkoztam vele, de ha már két embernek gondja van vele, akkor tőlem mehet.
    - Flinstones: L A G. eL A Gé.
    - állva futás: L A G. eL A Gé.
    - állva marad: L A G. eL A Gé.
    - a 60 Hz problemhez nem értek de én semmi bajt nem tapasztaltam.
    - a respawn pontok hibájával se találkoztam. Mindig a megfelelő frakció nak megfelelően jelezte őket a térképen.
    - Az anyahajó problémát se tapasztaltam még. Mindig vagy ki volt lőve, vagy ott volt. Én még nem láttam lebegő gépeket és embereket.
    - netkód: abszolút szerverfűggő a játék gyorsasága.

A sniperpontosság: én életemben egyszer mohaa-ztam mutiban (azóta is kisért mint rossz szellem az emléke). De akkor se pontos a sniper.

Szerver IP: ezzel mi a gond? Meg kell ynomni az Add server gombot és már lehet is írni az IP-t. Mi ebben olyan nehéz?

Hát én ilyen robbanást nem tapasztaltam. Csak párszor lagzott be repülés közbe, olyankor előfordul néha, hogy hirtelen a vízben vagyok aztán meg ugyanott repülök tovább. Ez is síma L A G.