.
-
Nakérem, tapasztaltam pár érdekes ujdonságot, megosztom veletek, mert gondolom nem tart mindenki a 4. városrészben. Egyrészt egy jobb verda 110.000 dolcsiba kerül és mivel nem lehet agyatlanul versenyezve százerret keresni 15 perc alatt, ezért sokkal több múlik azon, hogy mennyire vezetsz óvatosan. Ha állandóan javítgatnod kell, nem marad elég pénzed uj autóra. A másik szimpatikus újítás, hogy a legtöbb sofőr nem hajlandó veled 2x versenyezni, mivel arra hivatkoznak, hogy rohannak tunningolni. Na nekem kifejezetten az volt a tapasztalatom, mintha tényleg tunningolnának. Volt egy Charger, akivel elég sokat mentem és eleinte ugy otthagytam a rajtnál hogy csak na, a végefelé meg alig bírtam lehagyni. Remélem ez nem bug, mert hangulatos :) Most épp ott tartok hogy van egy vezethetetlen alap Ferrarim, sima v10es motorral olyan erös, hogy billentyűzetröl jáccva, még 6osban elindulva is kicsapja a farát (csak lusta vagyok lenyulni a kormányért, mert azt csak ilyen vér szimulátorokhoz szoktam elövenni :)