46059
.
  • Redfox
    lehet, hogy én vagyok hülye, de nekem nem jön be, akárhogy próbálom
  • Redfox
    nem azt én is tudom, az irc-set nem tudom
  • Redfox
    hogy is van ez a cím?
  • bfg900
    Javaslom neked és a többi méltatlankodónak, hogy ha nem tetszik, akkor használj pénzcsítet, meg autúcsítet, meg allcars savet. :)
  • Redfox
    fojtatják=folytatják
  • Redfox
    ha ezek így fojtatják pár hónap, és helikoptert csinálnak
  • hen-tes
    gyorsan ! :))
  • Krinyo
    Hogy lehet két keréken gyorsulni?
  • Krinyo
    lol :D
  • Falabu #9261
    KIRÁLY:)))
  • Carlos
    http://buildersedge.org/Boards/viewthread.php?tid=1739
  • Carlos
    Ezek tényleg nagyon hülyék.
    Hát milyen autókat barkácsolnak ezek itt össze kérem?????
    Ehhhhh........
  • Redfox
    Jó reggelt neked is!
  • Carlos
    Jó reggelt minden FANatikusnak!
  • hen-tes
    én mentem már tizér is !
    a negyedik városban
  • Giru
    minden autonak van egy main fileja, es abban vannak benne az adatok. legegyszerubben ugy tudod megcsinalni, ha megnezel egy jobb kocsit, es bemasolod azt ami kell, pl a 21es kereket.
    (a kerekeknel figyelj arra, h mind a 4 kerek kulon van!)
  • I-NoVa
    Inkább jó. Végre nem lehet egy balekból kiszedni 100000 pénzt. Viszont cserébe a 2. városban 2000, a 3.-ban 4000, a 4.-ben 8000-ért lehet menni.
  • Csacsi
    Na jólvan, mivel se a photoshophoz nem értek, sem a programozáshoz, ezért Én nem írok/szerkesztek át egy autót sem. Majd talán, ha kijön hozzá az editor, addig én békén hagyom az autókat, nekem ez túl magas..... :)
  • I-NoVa
    nevezd át png-re.
  • Csacsi
    Bocsánat ptx kiterjesztésű file-ok?
  • Csacsi
    Ja és még a ptk is érdekelne.
  • I-NoVa
    Kicsit átalakítgatom a remo modod. Először is fölösleges 12 ajtó, egy ajtóra is lehet 12 ablakslotot tenni.
  • Csacsi
    Kérdés, hogy mivel tudom szerkeszteni a png, rpk, scx kiterjesztésű file-okat?
  • Csacsi
    Tehát úgy értem, hogy mondjuk egy coyote-ra rakhassak 21-es kereket is.
  • Csacsi
    Azt meg tudja valaki mondani, hogy azt hol tudom átírni, hogy mekkora méretűek legyenek a kerekek?
  • Redfox
    azt tedd, na jó éccakát!
  • bfg900
    Ja de elötte letagadom hogy grafikus vagyok :)
  • Redfox
    csak tedd színessebbé, és olvashatóbbá, és kész
  • bfg900
    Le kéne cserélnem már ezt a logót, mer valami borzalom
  • bfg900
    Persze ha ezek a 2es peccsben is bennevoltak akkor bocsi, nem szóltam
  • bfg900
    Nakérem, tapasztaltam pár érdekes ujdonságot, megosztom veletek, mert gondolom nem tart mindenki a 4. városrészben. Egyrészt egy jobb verda 110.000 dolcsiba kerül és mivel nem lehet agyatlanul versenyezve százerret keresni 15 perc alatt, ezért sokkal több múlik azon, hogy mennyire vezetsz óvatosan. Ha állandóan javítgatnod kell, nem marad elég pénzed uj autóra. A másik szimpatikus újítás, hogy a legtöbb sofőr nem hajlandó veled 2x versenyezni, mivel arra hivatkoznak, hogy rohannak tunningolni. Na nekem kifejezetten az volt a tapasztalatom, mintha tényleg tunningolnának. Volt egy Charger, akivel elég sokat mentem és eleinte ugy otthagytam a rajtnál hogy csak na, a végefelé meg alig bírtam lehagyni. Remélem ez nem bug, mert hangulatos :) Most épp ott tartok hogy van egy vezethetetlen alap Ferrarim, sima v10es motorral olyan erös, hogy billentyűzetröl jáccva, még 6osban elindulva is kicsapja a farát (csak lusta vagyok lenyulni a kormányért, mert azt csak ilyen vér szimulátorokhoz szoktam elövenni :)
  • CybearBoy
    Hen-tes, ez egy SL fórum, nem balga Belga szövegek helye. :P
  • CybearBoy
    Sima kép formában tárolja a speedometert a game, csak át kell szerkeszteni. Kameraváltás F1/F2-vel lehetséges.
  • Alexease
    Nem:((
  • Alexease
    Valoszinuleg benne van, cak nem szamolja (az Insane-ben is volt).
    Mivel csak rovid idoket vannak az emberek a varosban, nem sok ertelme lenne.
    De termeszetesen azert jo lenne, azt is venni kene. De egyenlore a Nitrot is elszamolja, sosem kell hogy vegyek:((
  • hen-tes
    ja télleg :D
  • Norbyte
    Milyen poén lenne ha a StreetRod mintájára mindjuk még fogyasztása is lenne a kocsiknak és az üzemanyag-szintre is kellene ügyelni.
  • Norbyte
    A supergamez-on csinálj egy könyvtárat magadnak (a cím: ftp://free.supergamez.hu/upload/),
    aztán pl wincommander-rel fel copy-zod.
  • Alexease
    Ha beirod a pass-t akkor talan:))))))))))))))
  • Giru
    utanna en is rajottem, csak gondoltam hatha feltolti vagy valami.
    Ftpt nem tok, csak passosat, ennan meg nemsurun nyitja meg a kepeket :Ð