.
-
NA ezért nem veszek én már lassan három éve játékújságot :))
Az a baj, hogy nagyon elszaladt a ló az egykori Gurusokkal (pedig anno milyen jó kis újság volt még - az Amigás időkben...). Anno küldtem nekik egy emailt, mivel Mocsy olyan vérlázítóan írt a FreeSpace 2-Demo-ról (na az se tegnap volt :)), hogy láthatóan még arra se vette a fáradtságot, hogy legalább az első részt megnézze, de ha már azt nem, akkor a demoval legalább 5 percnél többet játszhatott volna. Az email-ban kifejtettem a hátértörténetett (mivel abból, hogy vannak benne "felkelők", ő egyből arra asszociált, hogy akkor egy egy X-wing-lenyúlás), és a lényegesebb tévedéseit. Erre kaptam egy választ, amiben elküldtek a fenébe, hogy ne oktassam ki...
Hát az látszik, hogy ez az ePtOn is kb. ennyire alaposan végzi a "munkáját" - és ezért még fizetnek is neki... brrr....
zolle:
Cifu, te hüle vagy :))))
Tudom :D
És mivel egyre többen mondogatják, lehet, hogy holnap elmegyek a gyógyszertárba, hátha van rá valami kenőcs, vagy valami hasonló... :D
Norbyte:
Az Axis hátsókerekes jármű, de amúgy az elsőkerekes Remo-val vagy Ninja-val is simán le lehet nyomni bárkit az első városrészben :D