46059
.
-
#8827 En eloszor Zed-et vettem - full fapad-, mert arra volt penzem. De jo volt mert far motoros, es az jol jott a toreseknel.
Aztan osszejott a penz, es vettem egy Kurummat. $31000. Alapban V6, elso motor, hatso kerek hajtas, 170HP. Eloszor nehany kaszni alkatreszet eladtam, es vettem az aran egy nitrot bele, hogy legyen gyorsulas. Utana potoltam mindent. Most BiTurbora gyujtok:))
Amugy mar most verhetetlen. Gyorsulasban is, es vegsebessegben is jo vagyok. Es a merete miatt, eleg stabil. -
#8826 Ott én is voltam, még a 2.0-s patchel. Nagyon csúszott rajta a fű, alig tudtam visszamenni az útra, ha lecsúsztam. Most a javított tapadással ránézek még 1x, nem volt rossz hely. -
#8825 Ha a 3-4. patch utan felszabadul a jatek scriptje, lehet hozza palyat is gyartani.
Az egyik akadalyon sikerult tuljutnom, es eleg messzire el is jutottam. Szinte az 5. varos helye, teljesen ki van dolgozva.
Memorial Cemetery. Ha megnezitek a teljesterkepet egyben (/SL Catalog/Others/) eleg jo "uthalozat" van ot. Bejartam az egeszet.
A 3. varosbol, folul, a femgyarnal van egy lyuk, ott ki lehet menni. -
#8823 Norbyte:
Igazad van, megnéztem, és végülis logikus, mivel az Axis "eredetije", az Opel Calibra is elsőkerekes :))) -
#8821 Szerintem a Zed billről is elég jól irányítható volt, bár a 2.2-vel még nem próbáltam. -
#8820 nekem meg úgy elrongyolta egy közeg az ótóm hátulját, hogy nem lehet kivenni belőle a szódáspalackot és nem tom megszerelni a kasznit -
#8819 Ezzel a Zed-el épp elég meló egyenesen menni :) Félelmetes, hogy a versenyek nagy részét azért bukom el, mert nem bírok egyenes úton megtenni 500 métert :)))) -
#8818 Én is full forgalommal, bár a fejmozgás miatt legtöbbször külső nézetből. A versenytávokat jó nagyra teszem, és általában lassabban megyek, és néhány nitrozással nyerem meg pár méter előnnyel a versenyt. Bár a rövid 2 keréken kigyorsításos versenyeknek is van feelingje, de sajna nincs olyan ellenfél, akinek lenne esélye. Kéne olyan ellen is, aki max 2 sec alatt van 60mph-n, viszont a kanyarokban gyengébb. Izgalmasabb menetek lennének.
Kormánnyal amúgy nincs nagy gond 200 fölött is vezethető marad a kocsi, billentyűzetről túl nagyokat korrigált és csúszni kezdett. -
#8817 En Full forgalommal megyek, belsonezetben. Eleghuzos.
Ket dolog van, ami miatt altalaban szivok:
- A Celpont kivalasztas utan mas iranyba teszbe, rosszabb esetben kicsit mashova, amitol jol meg is kavarodok.
- Belsonezetbol, igen eroteljesen rangatja a sofort jobra balra. Igy eleg nehez finoman kerulgetni a forgalmat. Egy ido utan mar ugy billeg, hogy szinte semmi kozom az autohoz. Es ilyenkor, tomegszerencsetlenseg:)
Amugy a max sebesseg 80-100 Mph. E folott szinte lehetettlen kozlekedni. Inkabb a kigyorsitasok szamitanak.
Plusz, ha lehet kerulom a visszatoltest. Altalaban fobb karosszeria elemek nelkul megyek, mert csak annak az eladott arabol tudok motort, futomuvet tuningolni. Amire osszejonne a penz egy komplettra, addigra uj varos. -
#8815 Amugy szinte hihetetlen, de mostmár van feelingje a versenynek is. Történt az elöbb hogy épp egy kb 1 km-es versenyt futottam, egyenes utszakaszon és a Zed-emmel lazán lehagytam egy sárga izét. Épp váltottam fel 4esbe, mikor az ellenfelem mint a rakéta húzott el mellettem. Nem nagyon megy a gép 70 felett :) Na régebben ilyen nem volt és bejön :) Másik versenyen meg bekapcsolt forgalommal mentem, szintén jó hosszu versenytáv, ráadásul kacskaringós is mint a tyúkbél. Elsö kanyarban rögtön dugó van, gondoltam levágom a járdát, dehát Zeddel ugye négyesböl fék, visszakettö padlógáz, hát ezt nem nagyon tolerálja, csúszkál összevissza a nyomorult :), hát nem telibe trafáltam egy furgont? (jól láttam hogy a forgalmi autók is deformálódnak?), be is fordult a kocsi a házak irányába, slusszpoénnak meg még az ellenfelem is nekemjött, szépen lezúzván az ótó komplett oldalát. Mindenesetre öis beleszédült mert 2 percig csak ott körözött :)
Naszóval van feelingje az egésznek, csak ezt akartam mondani:) -
#8814 A Yotta-val simán 2kerékre állok akkor is, ha minden alkatrész rajta van. Leget, hogy a Whisperrel próbálkozol?
Flatiner: ?????????? Hogy hangzik ez emberül? -
#8813 Ebböl egy kurva szót nem értettem, de ha jól sejtem inkább bug mint feature :)))
-
#8811 Hátulra kurva kemény rugó meg lengéscsillapító kell. Elölre se fék, se semmi. Hátra tedd fel az összes karosszéria elemet, v8as motor, nos. És nyomás... -
Norbyte #8808 Az az utolsó város. -
#8806 Ja, az nekem is feltűnt hogyha az axis hátsókerekes, akkor mért az első pörög ki :) -
Norbyte #8805 Kösz. Eddig nem kellett.
Most már ezt is tudom.
-
#8804 Nincs mit! A supergamez.hu elé kell egy free. előtag is...
(ftp://free.supergamez.hu/.......) -
Norbyte #8803 Kösz, nekem nem pakolta be. -
#8802 Norbyte írta:
Meg szerinted így kopik a gumija egy hásókerék-hajtású kocsinak?
-
#8801 Vannak a bal alsó térképeden kis zöld zászlók. ezek időmérés céljából vannak ott. Aláállsz, és kiírja, h mehetsz. -
Norbyte #8800 Na mindegy. Nem rakta be.
Itt van: ftp://supergamez.hu/upload/Norbyte/snap00127.jpg -
Norbyte #8799 Meg szerinted így kopik a gumija egy hásókerék-hajtású kocsinak?
-
Norbyte #8798 Cifu!
Ha megnézed a Car Info-t akkr láthatod, hogy az Axis Első Kerék Meghajtású (Front Wheel Drive).
De ha ez nem győz meg, menj ki vele az utcára vagy a teszt pályára és nézd meg, hogy nagy gáznál egyesben melyik kerék pörög ki.
Nem piszkálásból ragaszkodom ehhez az állásponthoz, de így van. Én is jobban szeretném, ha tradícionális hátsókerék-hajtás lenne rajta, épp ezért szeretném valahogy megmódosítani. -
#8796 Jajj, amúgy mesélték az egyes emberek, hogy hö, nekem TűzMadaram van, 200 ló.
Faterom meg egy V12-essel közlekedik amikor dolgozni megy és az 2,000 paci. V62-es Szergelynek híjják!!! -
#8795 2-es pecs után a garázsom mindig összehülyül!!!
Nem működik a fal, simán bele tudok menni a textúrába!!! Ez miért/mitől van? -
#8793 Sajnos tobb otletem nincs:((
Tudom nem vigasztal, de ha teljesen nyersrol telepitetted - es nem RIP, vagy Crack - akkor mennie kell. -
#8791 Ratelepitetted vagy elotte teljesen torolted a Street Legal konyvtarat? Csak akkor lehet, ha fent maradt valami modositott file. Esetleg ha fut a hatterben egy virusirto, vagy valamilyen rezidens progi. -
#8790 Az elozohoz kapcsolodik, de meg mindig Off:))
Pl. teljesen nonszensz:), hogy ha megveszek (vennek) egy jatekot 12-15000 HUF-ert (mar eleve nevetseges), azt biztos, hogy 2-3 heten belul patch-elni kell, mert van hogy el sem indul, vagy teljesen hasznalhatatlan.
Mivel a boltba hiaba is mennek elkerni a patch-t INGYEN, CD-N, kirohognek. Pedig a jatekot nem en b*sztam el!!! En fizettem egy termekert ami szar.
Igy marad az ujsag, vagy a net. Vagyis, minden felekeppen kolteni kell meg ra. Foleg, ha valakinek nincs net-e, vagy olyan jo, hogy letoltson tobb tiz megas patcheket. Igy marad az ujsag 2000 HUF-ert.
Ezt nem a SL-lel kapcsolatban irtam! Ez ugy altalanosan, az egesz jatekiparra vonatkozik.
(Amugy nemtudom hogy mukodik jogilag, valaminek kell lennie. Meg nem olvastam el egyetlen Licens szoveget sem:-)) -
#8788 En is csak ezek miatt veszek ujsagot.
De legfokkepp a multimedias CD-k erdekelnek. Igaz regiek, de boltban meg mindig 2-5000 HUF.
Pl. multimedias atlaszok: Azsia, E/D Amerika, Europa stb (PC World), Kutyatar, A Magyar Nemzet tortenete, Muszaki Lexikon, Az Urhajozas Tortenete stb, stb. Ezek megerik.
Amugy az ujsagok eleg vegyesek. De van egy-ketto ami verlazito.
Az igazsag az, hogy egy jobb fajta net kapcsolat kivaltja mindet, es sokkal korrektebb, jobb, frissebb stb. -
#8787 Én akkor szoktam megvenni, ha a teljes játékmelléklet olyan, ami megérdemli, hogy meglegyen eredetiben. Ilyen volt pl az első pár gamestar közül a shogo, gurukban a fallout sorozat, és mostanában pl a screamer 4x4. Ugyan megvoltak eddig is, de sokkal jobb ha nem warez verzió. -
#8786 A cikkírás természetesen nem egyenlő a játékírással. Írtam pár cikket anno a gamekapocsra, és nem játszottam végig minden gamét. Persze a cikkhez eleget, eleget ahhot hogy véleményt alakítsak ki róla.
Ha a vélemény pozitív akkor semmi gond nincs. Ha pedig ilyen "véres" mint ez a 62%, hát csak utána néztem volna hogy tényleg nincs patch, fórumokon mit írnak, satöbbi.
Régebben előfizettem a gurura, most fog lejárni, de már várom is. Offline újságnak semmi értelme nincs. Nem lehet naprakész, stb. A cd melléklet meg max modemeseknek jó. Az egészben a legjobb a papír szaga, de mióta nincs PC-X, már csak ilyen csillogós vacakra nyomtatnak. Áh, régi szép idők... -
#8785 NA ezért nem veszek én már lassan három éve játékújságot :))
Az a baj, hogy nagyon elszaladt a ló az egykori Gurusokkal (pedig anno milyen jó kis újság volt még - az Amigás időkben...). Anno küldtem nekik egy emailt, mivel Mocsy olyan vérlázítóan írt a FreeSpace 2-Demo-ról (na az se tegnap volt :)), hogy láthatóan még arra se vette a fáradtságot, hogy legalább az első részt megnézze, de ha már azt nem, akkor a demoval legalább 5 percnél többet játszhatott volna. Az email-ban kifejtettem a hátértörténetett (mivel abból, hogy vannak benne "felkelők", ő egyből arra asszociált, hogy akkor egy egy X-wing-lenyúlás), és a lényegesebb tévedéseit. Erre kaptam egy választ, amiben elküldtek a fenébe, hogy ne oktassam ki...
Hát az látszik, hogy ez az ePtOn is kb. ennyire alaposan végzi a "munkáját" - és ezért még fizetnek is neki... brrr....
zolle:
Cifu, te hüle vagy :))))
Tudom :D
És mivel egyre többen mondogatják, lehet, hogy holnap elmegyek a gyógyszertárba, hátha van rá valami kenőcs, vagy valami hasonló... :D
Norbyte:
Az Axis hátsókerekes jármű, de amúgy az elsőkerekes Remo-val vagy Ninja-val is simán le lehet nyomni bárkit az első városrészben :D -
#8784 Köszi mindenkinek!!! -
#8783 Még a végén előkapom az allcar save-met...
Az 1.1 2-3 percig töltötte, a 2.0 10-15 másodpercig. Megnézem a 2.2-vel is. -
#8782 Simán mennek. Az alap gém saveket nem tudta a patch betölteni. A patchelt változatok már kompatibilisek, legalábbis lefele tuti. -
#8781 Ugyan nem próbáltam 2.2-vel az 1.1-es mentést, de a 2.0-ás patch még betöltötte azt is. -
#8779 Ha felrakom a 2.2es patch-et, a mentéseimet be tudomtölteni? Mert szerintem eddig nem voltak kompatibilisek a korábbi verziójú mentések az új verziós játékkal... -
Wajk #8778 ha tudod rakd már fel még1x
-
#8777 Na ja, körülnézésre nem telik. Szerintem ha beírják egy keresőbe hogy SL Patch, tuti kidob pár linket. Amúgy sztem az 1.0 viszonylag gyors volt, az 1.1 kritikán aluli sebességben. A 2.0 már jó, csak a textúrák töltése vacak, 2.2 közel tökéletes. -
#8776 Itt egy kis izelito a PCGames magazinbol. Az SL-t ertekeltek. Latszik, hogy le-warez-oltak az 1.0-at, es fingjuk sincs a jatek hattererol. Legalabb - ha mar Magyar jatek - utana erdeklodtek volna, hogy miert ilyen. Ennyit megerdemelt volna az Invictus.