.
-
Hát ami aztilleti, nem igazán a kanyarodás maga a baj, hanem az, hogy elég egy picit több gázt adni, és amíg a Remo-val vagy a Ninja-val ilyenkor még csak 30-al, 40-el mentél, egy Kurumma-val már 60-al száguldozol, és annyinál a Remo sem veszi már úgy a kanyarokat :)
A legjobb, ahogy azt már többen írták, az összkerekes autók, elsősorban a Sunset (V6) és a Coyot (I4). Viszont ahol te vagy ott ugye a Coyot már gyengécske, úgyhogy más alternatíva után kell nézni. Ha a Kurumma nem fekszik, próbáld meg a Codrac-ot, az első kerék meghajtású, és bele megy a V6-os.
Most próbálgattam a V10-eseket. Hát...
Szerintem ezek még nincsenek kiforva. A gubanc ott kezdődik, hogy valahogy nem érezni a középmotor előnyeit. Ha azt vesszük a Stallion a 933 Le-s V8-asával nem sokkal erősebb a 884 Le-s V10 motoroknál, ám mégis sokkal jobban gyorsul (a legjobb V10-es eredmény 1.571 volt eddig, egy Naxas-al). A kerekek abszurd módon kipörögnek, pedig a Stallion-ra nem is mennek fel a 21"/375-ös gumik, csak a 20"-osak...
Szóval szerintem egyszerűen a 2.2-es patch elsősorban a V8-asokat hozta szintre, de a V10-esekhez nem nyúlt. Az majd a 2.x vagy a 3-as patchban várható...
Jah, amúgy új kedvencem van:)))

PS.: A képen megfigyelhető a "láthatattlan alkatrész" bug is...