46059
.
  • Redfox
    COOL! ezt hogy csináltad?
  • Falabu #8722
    Ezt kuksizzátok!!
  • Falabu #8720
    veszel befcskendezőt és tartályt és "N" gomb alapba
  • N1
    Fiuk a NOS-t hogy tudom használni?
  • Redfox
    Boldog Karácsonyt!
  • CS@
    Bár én még sosem vettem Axis-t ,de a car info szerint elsőkerekes !
    Kellemes Ünnepeket Mindenkinek !
  • CybearBoy
    Ide raktam be pá képet a 69-es Chargerről, ami elméletileg a Badge, itt meg van egy Civic, ami ugye a Ninja.
  • CybearBoy
    Hm, úgy néz ki jó volt a linkelés, csak lehalt a freeweb, sorry. Holnap elutazom pár napra, mindenkinek lóerőkben gazdag új évet és nagyon boldog karácsonyt!
  • CybearBoy
    Pedig itt van: http://sagvari00g.freeweb.hu/kepek/remo.jpg
    0-60: 7.095s
    400m: 14.821s
  • CybearBoy
  • CybearBoy
    Na, itt:
  • CybearBoy
    Akkor itt egy új rekord egy Removal :)
  • I-NoVa
    Egyébként boldog karácsonyt mindenkinek!
  • Alexease
    Az oldalamon (StreetLegal Catalog) elinditottam a Documents/Cars reszt.
    Jelenleg csak [NST]Cifu altal kozreadott auto osszehasonlito tablazat van fent, es a Remo-hoz egy-ket adat.
    Kellenenek otletek, infok, hogy mi keruljon fel meg a Cars reszbe, es az autoknal milyen informacio jelenjen meg. Kellene hogy pontosan melyik auto melyik "igazi" megfeleloje, es jo lenne aokrol egy-ket kep is.
    Az autokrol gondoltam teszek fel Galeriat is. Vagyis ha valakinek van egy jol osszerakott autoja, a megfelelo tipushoz (tuning, festes, matricazas)akkor kuldje el.
    Gondoltam autonkent felteszem a legjobb idoket is (60mph, 400m, kor)nevreszoloan.
    Es meg kellene egy tonna otlet. Milyen infonak van ertelme autonkent, ami segit, tajekoztat mitudomen.
    Koszi!!!
  • CybearBoy
    Beszereltem a biturbót, először az volt a baj, hogy nem cseréltem a kipufogókat turbó applikációhoz illőekre. :) Alap V6-os motorral, biturbóval, alap 5 fokozatú manual váltóval most így hirtelen teszt után 5.6 alatt gyorsultam 60-ra.
  • I-NoVa
    A manual váltó akár másodperceket jelenthet, főleg V8 motorokkal, ahol autoval felpörgeti 15000-ig, pedig 7000 fölött már nem húz annyira, mintha váltanál.
    V6-nál még az 1.0-val 1.6 másodperceket mentem autoval, manuallal ment 1 alá is.
  • CybearBoy
    Thx, azt hiszem, ezekkel próbálkoztam, lehet, rossz sorrendben akartam felrakni, megnézem mégegyszer. A váltóra meg azt mondod, csak bug? Lehet akkor én is átszokom a manualra.
  • I-NoVa
    Az automata váltó elég bugos volt, de már az 1.0 óta leszoktam róla. Kéziváltó+autokuplung. Manual kuplungal nagyon könnyű lefullasztani, de jól lehet 2kerekezni.
    V6 biturbohoz kell 2 kipufogó for turbo applications, left+right turbo, air intake for biturbos cső, mindkét turbonál cső a légszűrőkhöz, és 2 légszűrő.
    Minden ott van 1 helyen.
  • CybearBoy
    Hm, a Codracban az van, mégsem tudtam felszerelni. :( És az miért lehet, hogy erre a V6ra felraktam egy superchargert, de aztán nem volt hajlandó váltani az automata?
  • Redfox
    kösz a választ, na jó étcakát
  • I-NoVa
    SideWinderrel működik. Legalább átvehették volna a force feedback támodatást az Insane-ből.
  • [NST]Cifu
    Csak a V6-ra.
  • Redfox
    áá,én Street LEGÁL-isan szerzem meg:)
  • CybearBoy
    Nemtom, én dc++al szedtem.
  • Redfox
    én még várok az európai megjelenésre
  • Redfox
    ja
  • Redfox
    Side Winderrel működik?
  • basic 69
    azért remélem majd valamelyik peccsel jön a force is! :)
  • CybearBoy
    Twinturbochargert milyen motorokra lehet felrakni?
  • CybearBoy
    Asszem nekem a Codrac lesz a nyerő a 2. részen. :)
  • [NST]Cifu
    A 4-es motorház csak akkor megy fel, ha a V8-as motor van a kaszniban, és azon ott a légsűrítő.

basic 69:

Én inkább billentyűzettel, főleg azért, mert ezzel jobban tudok gyorsulni :))
    Amúgy a kormánnyal viszont sokkal könnyebb a városban, és sokkal élvezetesebb is :)
  • [NST]Cifu
    Azt hiszem itt az ideje egy kis táblázatnak :)))

Autó neve : Első, Hátsó, 4WD kerékmeghajtású / Motortipus / Max. kerékméret

I. Városrész:

Axis: Hátsó / I4 / 15-17
    Coyot: 4WD / I4 / 15-17
    Ninja: Első / I4 / 14-17
    Remo: Első / I4 / 14-17

II. Városrész:

Codrac: Első / I4-V6 / 15-19
    Zed: Hátsó / I4 / 17-19
    Teg: Első / I4-V6 / 15-19
    Kurumma: Hátsó / V6 / 17-19

III. Városrész:

Badge: Hátsó / V6-V8 / 17-19
    Stallion: Hátsó / V6-V8 / 17-20
    Sunset: 4WD / I4-V6 / 14-21
    ST9: Hátsó / I4-V6 / 15-19

IV. Városrész:

Furrano: Hátsó / V10 / 19-21
    Naxas: Hátsó / V10 / 19-21
    Whisper: Hátsó / V8-V10 / 17-21
    Yotta: Hátsó / V6-V8 / 17-21

Ha valamit elírtam plíz szóljatok :)
  • I-NoVa
    Pár napja kormánnyal, eddig billel. Mindkettő jól használható, kormánnyal nagy sebességgel jobban lehet korrigálni, és lehet kis gázzal indulni.
    És nem támogat force feedbacket :(
  • Redfox
  • Redfox
    nekem van kormányom, de nincs meg a játék
  • basic 69
    ki mivel irányít? bill. kormány? érdemes kormánnyal? :)
    thanx az esetleges válaszokat.
  • [NST]Cifu
    Hát ami aztilleti, nem igazán a kanyarodás maga a baj, hanem az, hogy elég egy picit több gázt adni, és amíg a Remo-val vagy a Ninja-val ilyenkor még csak 30-al, 40-el mentél, egy Kurumma-val már 60-al száguldozol, és annyinál a Remo sem veszi már úgy a kanyarokat :)

A legjobb, ahogy azt már többen írták, az összkerekes autók, elsősorban a Sunset (V6) és a Coyot (I4). Viszont ahol te vagy ott ugye a Coyot már gyengécske, úgyhogy más alternatíva után kell nézni. Ha a Kurumma nem fekszik, próbáld meg a Codrac-ot, az első kerék meghajtású, és bele megy a V6-os.

Most próbálgattam a V10-eseket. Hát...
    Szerintem ezek még nincsenek kiforva. A gubanc ott kezdődik, hogy valahogy nem érezni a középmotor előnyeit. Ha azt vesszük a Stallion a 933 Le-s V8-asával nem sokkal erősebb a 884 Le-s V10 motoroknál, ám mégis sokkal jobban gyorsul (a legjobb V10-es eredmény 1.571 volt eddig, egy Naxas-al). A kerekek abszurd módon kipörögnek, pedig a Stallion-ra nem is mennek fel a 21"/375-ös gumik, csak a 20"-osak...
    Szóval szerintem egyszerűen a 2.2-es patch elsősorban a V8-asokat hozta szintre, de a V10-esekhez nem nyúlt. Az majd a 2.x vagy a 3-as patchban várható...

Jah, amúgy új kedvencem van:)))

PS.: A képen megfigyelhető a "láthatattlan alkatrész" bug is...
  • Falabu #8680
    és más aminek van olyan hoodja(nemjut eszembe a magyr) ami lukas a v8 léghűtésénél?
  • I-NoVa
    A legelső, amivel találkozni fogsz, az a 3. város elején a Badge.
  • Falabu #8678
    Melyik egy v8 autó?