.
  • [NST]Cifu
    ToMy: Szerintem csak simán lehalt az Invictus szervere (próba: klikkelj a linkre :-D), lehet hogy éppen a sok letöltéstől :)
    A különféle oldalak meg nem mirroroztak, hanem simán rámutattak az Invictus honlapján lévőre, 'oszt szeva :)

Más:
    Nagy nehezen átjutottam a negyedik városrészbe. Azért csak nagynehezen, mert egy méretes öngólt rúgtam - a saját hibámból jöttem rá, hogy az, hogy ki dönti el a cél helyzetét nem a helyezéstől, hanem a prestigetől függ!!! Akinek magasabb a prestige-e, azé a jog, hogy megmondja, hol érjen véget a verseny. Én meg ugye az első és a második városrészben rögtön mindenkit 2x-3x is kihívtam, a lóvé miatt. Csakhogy ezzel a prestige is nőtt, így aztán folyton én voltam a jobb passzban, mivel én adhattam meg a célt. A harmadik városrészben azonban mindenkit csak 1x hívtam ki, így aztán ott voltam az 5 helyen, de még a 7-edik ürgének is több prestige-e volt, így gyakorlatilag minden esetben az AI döntött a célról, ahova meg a SunSet-el sose jutottam el, mert folyton feltekeredtem az oszlopra, falra és egyéb kellemes helyekre. Vért izzadva sikerült annyit összehoznom, hogy végre 1x én dönthettem, és akkor rögtön 5x ki is hívtam a palit, azért nem többször, mert már narancsszinűek voltak az első gumik :D

Kipróbáltam ezeket a 10 hengeres csodákat is, hát... Az első dolog, ami mellbevert, az áruk, aztán meg az alkatrészáraik (több mint 10 rugó egy motorblokkért?!? Inkább tolom :))), de azért összehoztam egy Naxas-t, ám gyorsulni, na azt nem lehet vele. Hiába a legnagyobb gumi a játékban (21"/375mm), folyamatosan kipörög, oldalra kitör, áhhh....
    Talán a 3 patch után már ezek is használhatóak lesznek, de addig maradok a Stallion-nál és a SunSet-nél :)))