46059
.
  • Toya
    Upsz a cím:

http://www.hsw.hu/file/StreetLegal/Patches/StreetLegalPatch_2_2.exe
  • Toya
    Nalunk fenn van, igaz még nincs kiírva - kicsit belassultunk így karácsony előtt frissítés terén :-)

• CybearBoy
    Hm, és az új skacokkal nem lehet aprópénzben fogadni? A Kurumma után 200 valamennyim maradt, de egyikkel sem tzudtam a just for prestige helyett pénzre váltani a tétet.
  • CybearBoy
    A többi hátsókerekes is ilyen kanyarodás terén?
  • I-NoVa
    Minek megállni? :D. A hátsó fék még elég a kifutópálya végéig, és a gumik is kibírják azt a távot, de egyszerűbb egy tow car to garage-t nyomni.

Alexease: Milyen Vírus? Ha valami e-worm, akkor lehet, hogy én voltam :(. Rázavartam a kapersky-t a gépemre, most szedi lefelé. Ha nem jöttek meg a screenshotjaim délután, akkor esélyes vagyok terroristának...
  • [NST]Cifu
    Igen, elég nehezen kanyarodik, pláne az elsőkerekes autókhoz képest. Viszont messze jobban gyorsul :)
  • CybearBoy
    Vettem egy Kurummát, de a Remohoz képest alig kanyarodik, pedig ez a hátsókerekes, hiába nyomom neki oda kanyarodás közben. Pedig nincsenek is rajta széles kerekek elöl (meg hátul sem még).
  • [NST]Cifu
    hen-tes: Nekem nem esett szét :)

Alexease: Lehet, hogy a konkurencia, nem? :)

I-NOVA: De 200Mph-ról hogy állsz meg első fék és felfüggesztés nélkül? :DDD
  • I-NoVa
    Huhh, remélem nem én vagyok :)...

A stallionnal sikerült 200MPh-ig 2 keréken tartanom a kocsit. Levettem mindent az elejéről, +ajtókat, üléseket, az első fékeket, első rugókat, swaybart, egyáltalán mindent, ami a hátsó kerék előtt van, és levehető (és utána is elindul a kocsi). Előre mentek 17"-es kerekek, legvékonyabb, aztán már nitro nélkül is elkezdte emelni 1-esben.
  • Alexease
    Amugy valakinek annyira nem tetszik a jatek, hogy engem bombazz virusokkal. Pedig nem en tehetek rola... (A Norton mindet levadassza/torli, vagyis csak kellemetlen a dolog...)
  • hen-tes
    most már nem esik szét ha V6 van benne ???
  • hen-tes
    télleg egy fasz ez az ubi :D
  • [NST]Cifu
    Nálam a Kurumma jött be, gyorsulásban nagyon ász autó, és kinézetre sem rossz :)
  • hen-tes
    szép kis picsás :D
  • hen-tes
    mit ugrálgat itt ez kis FASZ?
    mér ilyen köcsög FASZ?
    és mért szidja NStCifu!!!-t ez a FASZ?
    és miért írlya 1fojt ,hogy FASZ?
    fura..
    :DD
  • [NST]Cifu
    Nálam a képek nem jöttek be, úgytünik a laptördelést (br) nem szereti az SG fóruma :))

Az első képek ha jól látom, egy Honda CRX ruhát kapott Top Fuel Dragster-t ábrázolnak - Nice

Amúgy kormányt csak "élvezetért" esetben használom, de lehet, hogy most majd kipróbálom gyorsulás közben is :))
  • CybearBoy
    Én nem rég jutottam át a 2. részre, mit tanácsoltok, milyen kocsit vegyek? Eddig egy Remom volt (van), de hát nem sokat érek vele az új autók ellen.
  • CybearBoy
    Durva. :)
  • I-NoVa
    De ha másnál sem jön le, ahogy nálam, akkor csak címek:
    http://www.boomspeed.com/niceguy/42415227GFdHIp_ph.jpg
    http://www.boomspeed.com/niceguy/44449059uFdnlh_ph.jpg
  • I-NoVa
    A V10-esek nagyon durvák, nagy sebességnél is húznak, de inkább kormány+pedál kell hozzá, mint bill.
    Néhány érdekes kép:
  • [NST]Cifu
    ToMy: Szerintem csak simán lehalt az Invictus szervere (próba: klikkelj a linkre :-D), lehet hogy éppen a sok letöltéstől :)
    A különféle oldalak meg nem mirroroztak, hanem simán rámutattak az Invictus honlapján lévőre, 'oszt szeva :)

Más:
    Nagy nehezen átjutottam a negyedik városrészbe. Azért csak nagynehezen, mert egy méretes öngólt rúgtam - a saját hibámból jöttem rá, hogy az, hogy ki dönti el a cél helyzetét nem a helyezéstől, hanem a prestigetől függ!!! Akinek magasabb a prestige-e, azé a jog, hogy megmondja, hol érjen véget a verseny. Én meg ugye az első és a második városrészben rögtön mindenkit 2x-3x is kihívtam, a lóvé miatt. Csakhogy ezzel a prestige is nőtt, így aztán folyton én voltam a jobb passzban, mivel én adhattam meg a célt. A harmadik városrészben azonban mindenkit csak 1x hívtam ki, így aztán ott voltam az 5 helyen, de még a 7-edik ürgének is több prestige-e volt, így gyakorlatilag minden esetben az AI döntött a célról, ahova meg a SunSet-el sose jutottam el, mert folyton feltekeredtem az oszlopra, falra és egyéb kellemes helyekre. Vért izzadva sikerült annyit összehoznom, hogy végre 1x én dönthettem, és akkor rögtön 5x ki is hívtam a palit, azért nem többször, mert már narancsszinűek voltak az első gumik :D

Kipróbáltam ezeket a 10 hengeres csodákat is, hát... Az első dolog, ami mellbevert, az áruk, aztán meg az alkatrészáraik (több mint 10 rugó egy motorblokkért?!? Inkább tolom :))), de azért összehoztam egy Naxas-t, ám gyorsulni, na azt nem lehet vele. Hiába a legnagyobb gumi a játékban (21"/375mm), folyamatosan kipörög, oldalra kitör, áhhh....
    Talán a 3 patch után már ezek is használhatóak lesznek, de addig maradok a Stallion-nál és a SunSet-nél :)))
  • ToMy_
    Ehh, rajottem, kurva FW meg a ReGet kozosen szopattak, de most mar jon lefele a tobbi is...
  • vtb
    ToMy_, ha szerencséd van még van valaki a #patch-en aki szívesen átküldi neked dcc-n
  • ToMy_
    Most ez a Streetlegal 2.2 patch contraband statusba kerult vagy mi a budos picsaert nem lehet megtalalni sehol a neten?
    Az Invitusra mutato linkek hullak, a cybearboy altal adott linkrol az elso ket mega jott le, mashol meg kurvara nemtalalom...
  • [NST]Cifu
    Amit beírtál az az adott fórumban valóban jó, de az SG fórumja HTML kódokkal operál, tehát a link így néz ki:
    [a href="http://www.buildersedge.org/Boards/viewthread.php?tid=155" target="_blank"]itt vannak osszehasonlito fotok[/a]

A szögletes zárójeleket cseréld le kacsacsőrökre, tehát ahol ] van, ott > kell, és ahol [ ott meg <. Ha minden oké, akkor így kell kinéznie:

itt vannak osszehasonlito fotok
  • [NST]Cifu
    Srácok, sikerült 1 sec-en belül kerülni!!!
    A trükk - 6 sebességes, Close Rate váltó, és nem egyeből, hanem kettes sebességből indulni NOS-al.

• Alexease
    CybearBoy linkjeit kitettem! Remelem segit. Sajnos a FW csak 1Mbyte-os file-okat enged azert van igy. Es ezert nincs fent nalam, mert ha megtalaljak, megszuntetik az oldalam:))
    Jo toltogetest.

Sl Patch#2.2 1
    Sl Patch#2.2 2
    Sl Patch#2.2 3
    Sl Patch#2.2 4
    Sl Patch#2.2 5
    Sl Patch#2.2 6
    Sl Patch#2.2 7
    Sl Patch#2.2 8
    Sl Patch#2.2 9
    Sl Patch#2.2 10
    Sl Patch#2.2 11
    Sl Patch#2.2 12
    Sl Patch#2.2 13
    Sl Patch#2.2 14
    Sl Patch#2.2 15
    Sl Patch#2.2 16
    Sl Patch#2.2 17
    Sl Patch#2.2 18
    Sl Patch#2.2 19
    Sl Patch#2.2 20
    Sl Patch#2.2 21
    Sl Patch#2.2 22
    Sl Patch#2.2 23
    Sl Patch#2.2 24
    Sl Patch#2.2 25
  • CybearBoy
    Sorry, 8570.
  • CybearBoy
    A 8470. hozzászólásomban le van írva, hogy honnan lehet leszedni a patchet!
  • [NST]Cifu
    Muhahaha :DDD

Tudod pajti a stilus az ember :-D

Lefikázod a játékot, de arra nem veszed a fáradtságot, hogy legalább pár oldalt visszaolvass a fórumban (ez esetben ugyanis az összes eddig feltett kérdésedre megkaptad volna választ, kezdve attól, hogy miért ilyen állapotban került ki a játék), majd mire megkapod a leosztást (szintén visszalapozhatnál, hogy meglásd, hasonló fikázásokra milyen válaszok mentek, csak hogy tudd, milyen visszafogott voltam:)) még neked áll feljebb, tisztára mint a CS-scene az 1.0 idejében, meg azóta :D

Amúgy pedig: 1.: A saját gépemet a megkeresett pénzemből veszem/vettem, mégsem kérkedek vele. 2.: Ha nem szereted a márkátlan, fos, megbízhatattlan cuccokat (az Invictus logó éppen hogy a jó autós játék védjegye, furcsa hogy neked ilyen jelzők jutnak szedbe róla...), miért töltögetsz le warez cuccokat? :-D

Egyébként megjegyzem, hogy az Invictus oldala (beleértve a minisite-ot is) be van halva, elég keményen - ezért nem lehet róla leszedni a patchet. De gondolom ez már mindenkinek feltünt :-D
  • basic 69
    akit érdekel a patch, annak IRC-n el tudom küldeni. MOST. #patch
  • vtb
    hmmm tényleg nem tölti a peccset, érdekes. akkor ez a kevés bavatott ajándéka karácsonyra akik azonpercen letöltötték ahogy felkerült
  • ubi
    http://streetlegal.freeweb.hu/

erről nem jön a patch! :(
  • ubi
    megvan!
  • ubi
    Mi a cím?
  • ubi
    SL oldal, az mi??? cím??? please!
  • ubi
    patch2.2 please!
  • CybearBoy
    Amúgy V6-os (vagy akármilyen V-s) motort egy Remoba nem lehet berakni?
  • CybearBoy
    Trailert még nem láttam, ha ha találok, majd belinkelem ide.
  • ubi
    patch2.2 please!