46059
.
-
Toya #8677 Upsz a cím:
http://www.hsw.hu/file/StreetLegal/Patches/StreetLegalPatch_2_2.exe -
Toya #8676 Nalunk fenn van, igaz még nincs kiírva - kicsit belassultunk így karácsony előtt frissítés terén :-)
HSW.hu - Minden, ami a számítógépes autóversenyzéssel kapcsolatos.
Hungarian Painters\' Team - http://hpt.racegear.net
Reklám Mánia - http://reklammania.extra.hu -
#8675 Hm, és az új skacokkal nem lehet aprópénzben fogadni? A Kurumma után 200 valamennyim maradt, de egyikkel sem tzudtam a just for prestige helyett pénzre váltani a tétet. -
#8674 A többi hátsókerekes is ilyen kanyarodás terén? -
#8673 Minek megállni? :D. A hátsó fék még elég a kifutópálya végéig, és a gumik is kibírják azt a távot, de egyszerűbb egy tow car to garage-t nyomni.
Alexease: Milyen Vírus? Ha valami e-worm, akkor lehet, hogy én voltam :(. Rázavartam a kapersky-t a gépemre, most szedi lefelé. Ha nem jöttek meg a screenshotjaim délután, akkor esélyes vagyok terroristának... -
#8672 Igen, elég nehezen kanyarodik, pláne az elsőkerekes autókhoz képest. Viszont messze jobban gyorsul :) -
#8671 Vettem egy Kurummát, de a Remohoz képest alig kanyarodik, pedig ez a hátsókerekes, hiába nyomom neki oda kanyarodás közben. Pedig nincsenek is rajta széles kerekek elöl (meg hátul sem még). -
#8670 hen-tes: Nekem nem esett szét :)
Alexease: Lehet, hogy a konkurencia, nem? :)
I-NOVA: De 200Mph-ról hogy állsz meg első fék és felfüggesztés nélkül? :DDD -
#8669 Huhh, remélem nem én vagyok :)...
A stallionnal sikerült 200MPh-ig 2 keréken tartanom a kocsit. Levettem mindent az elejéről, +ajtókat, üléseket, az első fékeket, első rugókat, swaybart, egyáltalán mindent, ami a hátsó kerék előtt van, és levehető (és utána is elindul a kocsi). Előre mentek 17"-es kerekek, legvékonyabb, aztán már nitro nélkül is elkezdte emelni 1-esben. -
#8668 Amugy valakinek annyira nem tetszik a jatek, hogy engem bombazz virusokkal. Pedig nem en tehetek rola... (A Norton mindet levadassza/torli, vagyis csak kellemetlen a dolog...)
-
#8667 most már nem esik szét ha V6 van benne ??? -
#8666 télleg egy fasz ez az ubi :D -
#8665 Nálam a Kurumma jött be, gyorsulásban nagyon ász autó, és kinézetre sem rossz :) -
#8664 szép kis picsás :D -
#8663 mit ugrálgat itt ez kis FASZ?
mér ilyen köcsög FASZ?
és mért szidja NStCifu!!!-t ez a FASZ?
és miért írlya 1fojt ,hogy FASZ?
fura..
:DD -
#8662 Nálam a képek nem jöttek be, úgytünik a laptördelést (br) nem szereti az SG fóruma :))
#8661 Én nem rég jutottam át a 2. részre, mit tanácsoltok, milyen kocsit vegyek? Eddig egy Remom volt (van), de hát nem sokat érek vele az új autók ellen. -
#8660 Durva. :) -
#8659 De ha másnál sem jön le, ahogy nálam, akkor csak címek:
http://www.boomspeed.com/niceguy/42415227GFdHIp_ph.jpg
http://www.boomspeed.com/niceguy/44449059uFdnlh_ph.jpg -
#8658 A V10-esek nagyon durvák, nagy sebességnél is húznak, de inkább kormány+pedál kell hozzá, mint bill.
Néhány érdekes kép:
-
#8657 ToMy: Szerintem csak simán lehalt az Invictus szervere (próba: klikkelj a linkre :-D), lehet hogy éppen a sok letöltéstől :)
A különféle oldalak meg nem mirroroztak, hanem simán rámutattak az Invictus honlapján lévőre, 'oszt szeva :)
Más:
Nagy nehezen átjutottam a negyedik városrészbe. Azért csak nagynehezen, mert egy méretes öngólt rúgtam - a saját hibámból jöttem rá, hogy az, hogy ki dönti el a cél helyzetét nem a helyezéstől, hanem a prestigetől függ!!! Akinek magasabb a prestige-e, azé a jog, hogy megmondja, hol érjen véget a verseny. Én meg ugye az első és a második városrészben rögtön mindenkit 2x-3x is kihívtam, a lóvé miatt. Csakhogy ezzel a prestige is nőtt, így aztán folyton én voltam a jobb passzban, mivel én adhattam meg a célt. A harmadik városrészben azonban mindenkit csak 1x hívtam ki, így aztán ott voltam az 5 helyen, de még a 7-edik ürgének is több prestige-e volt, így gyakorlatilag minden esetben az AI döntött a célról, ahova meg a SunSet-el sose jutottam el, mert folyton feltekeredtem az oszlopra, falra és egyéb kellemes helyekre. Vért izzadva sikerült annyit összehoznom, hogy végre 1x én dönthettem, és akkor rögtön 5x ki is hívtam a palit, azért nem többször, mert már narancsszinűek voltak az első gumik :D
Kipróbáltam ezeket a 10 hengeres csodákat is, hát... Az első dolog, ami mellbevert, az áruk, aztán meg az alkatrészáraik (több mint 10 rugó egy motorblokkért?!? Inkább tolom :))), de azért összehoztam egy Naxas-t, ám gyorsulni, na azt nem lehet vele. Hiába a legnagyobb gumi a játékban (21"/375mm), folyamatosan kipörög, oldalra kitör, áhhh....
Talán a 3 patch után már ezek is használhatóak lesznek, de addig maradok a Stallion-nál és a SunSet-nél :))) -
ToMy_ #8656 Ehh, rajottem, kurva FW meg a ReGet kozosen szopattak, de most mar jon lefele a tobbi is... -
#8655 ToMy_, ha szerencséd van még van valaki a #patch-en aki szívesen átküldi neked dcc-n -
ToMy_ #8654 Most ez a Streetlegal 2.2 patch contraband statusba kerult vagy mi a budos picsaert nem lehet megtalalni sehol a neten?
Az Invitusra mutato linkek hullak, a cybearboy altal adott linkrol az elso ket mega jott le, mashol meg kurvara nemtalalom... -
#8652 Amit beírtál az az adott fórumban valóban jó, de az SG fórumja HTML kódokkal operál, tehát a link így néz ki:
[a href="http://www.buildersedge.org/Boards/viewthread.php?tid=155" target="_blank"]itt vannak osszehasonlito fotok[/a]
A szögletes zárójeleket cseréld le kacsacsőrökre, tehát ahol ] van, ott > kell, és ahol [ ott meg <. Ha minden oké, akkor így kell kinéznie:
itt vannak osszehasonlito fotok -
#8651 Srácok, sikerült 1 sec-en belül kerülni!!!
A trükk - 6 sebességes, Close Rate váltó, és nem egyeből, hanem kettes sebességből indulni NOS-al.
-
#8646 CybearBoy linkjeit kitettem! Remelem segit. Sajnos a FW csak 1Mbyte-os file-okat enged azert van igy. Es ezert nincs fent nalam, mert ha megtalaljak, megszuntetik az oldalam:))
Jo toltogetest.
Sl Patch#2.2 1
Sl Patch#2.2 2
Sl Patch#2.2 3
Sl Patch#2.2 4
Sl Patch#2.2 5
Sl Patch#2.2 6
Sl Patch#2.2 7
Sl Patch#2.2 8
Sl Patch#2.2 9
Sl Patch#2.2 10
Sl Patch#2.2 11
Sl Patch#2.2 12
Sl Patch#2.2 13
Sl Patch#2.2 14
Sl Patch#2.2 15
Sl Patch#2.2 16
Sl Patch#2.2 17
Sl Patch#2.2 18
Sl Patch#2.2 19
Sl Patch#2.2 20
Sl Patch#2.2 21
Sl Patch#2.2 22
Sl Patch#2.2 23
Sl Patch#2.2 24
Sl Patch#2.2 25 -
#8645 Sorry, 8570. -
#8644 A 8470. hozzászólásomban le van írva, hogy honnan lehet leszedni a patchet! -
#8643 Muhahaha :DDD
Tudod pajti a stilus az ember :-D
Lefikázod a játékot, de arra nem veszed a fáradtságot, hogy legalább pár oldalt visszaolvass a fórumban (ez esetben ugyanis az összes eddig feltett kérdésedre megkaptad volna választ, kezdve attól, hogy miért ilyen állapotban került ki a játék), majd mire megkapod a leosztást (szintén visszalapozhatnál, hogy meglásd, hasonló fikázásokra milyen válaszok mentek, csak hogy tudd, milyen visszafogott voltam:)) még neked áll feljebb, tisztára mint a CS-scene az 1.0 idejében, meg azóta :D
Amúgy pedig: 1.: A saját gépemet a megkeresett pénzemből veszem/vettem, mégsem kérkedek vele. 2.: Ha nem szereted a márkátlan, fos, megbízhatattlan cuccokat (az Invictus logó éppen hogy a jó autós játék védjegye, furcsa hogy neked ilyen jelzők jutnak szedbe róla...), miért töltögetsz le warez cuccokat? :-D
Egyébként megjegyzem, hogy az Invictus oldala (beleértve a minisite-ot is) be van halva, elég keményen - ezért nem lehet róla leszedni a patchet. De gondolom ez már mindenkinek feltünt :-D -
basic 69 #8642 akit érdekel a patch, annak IRC-n el tudom küldeni. MOST. #patch -
#8641 hmmm tényleg nem tölti a peccset, érdekes. akkor ez a kevés bavatott ajándéka karácsonyra akik azonpercen letöltötték ahogy felkerült -
#8637 http://streetlegal.freeweb.hu/
erről nem jön a patch! :( -
#8635 megvan! -
#8634 Mi a cím? -
#8632 SL oldal, az mi??? cím??? please! -
#8629 patch2.2 please! -
#8627 Amúgy V6-os (vagy akármilyen V-s) motort egy Remoba nem lehet berakni? -
#8626 Trailert még nem láttam, ha ha találok, majd belinkelem ide. -
#8624 patch2.2 please!