.
  • [NST]Cifu
    gyiik: Bevallom nem néztem át az összes autót, de én nem találkoztam új motorháztetővel (pedig a 8 hengeresekhez már elkélne valami normális).

© Magon: Ne AUTO sebváltót használj, hanem váltsd át Manual + AutoClutch-ra. Sajnos az auto sebváltó sem tökéletes még...

I-NOVA: Ez most neked a négykerekes Stallion, vagy a sima hátsókerekes? :)
    Nekem 1.5xx körül gyorsult a Stallion, de mondjuk a felfüggesztése nem volt kihegyezve, és nem is úgy könnyítettem meg ahogy te (látom te a hátára mindent felpakoltál, az elejéről meg mindent leszedtél - én minden felesleges cumót leszedtem róla, lehet, hogy épp ez a baj :)))
    Az addig oké, hogy lehet gyorsulni a Stallion-al és a Badge-al, de a bal első kerék bug (ie.: A sorscsapás) engem eltántorít, maradok a SunSet-nél, már csak azért is, mert én a hátsókerekesekkel folyton összetöröm magam a városban :DDD

Amúgy kezdem sejteni, mi is lehet ez a mizéria a motorokkal: szerintem az Invictus amikor kijött a játék, csak a V6-osokig volt meg rendesen, a V8-asokkal nem teljesen (lásd: patch-ban kijött új beömlő), a V10-esekkel meg csak alapszinten, minden extra nélkül.
    Szerintem ráadásul sokkal változatosabb alkatrészbázis akartak csinálni, hiszen csak Stock van egy csomó alkatrészből - pl.: nincs könnyített főtengely, csak egyes tipusokhoz van könnyített lendkerék, olajtálca, erősebb indítómotor, spéci kipufogó, stb...
    Azt hiszem a sufnituning igazi íze (mikor milyen párosítás az igazi) ezzel azért elveszett valahol...