46059
.
-
#8617 qrva értelmes, toleráns, legjobb fórumozó gyerek...:) -
#8615 A coyote meg ránézésre Daewo Lanos, de lehet, hogy tévedek. Össze kéne szedni, milyen típusú kocsik vannak benne.
CaviaR: A videot 933 lóerős yottával hoztam össze. -
#8613 Kinéztem az ablakon, és mit láttam? Egy ZED-et :)
Peugeot 206 CC -
#8612 Kedves UBI (TE fasz)
1. Ne ócsárold Cifut, ő az egyik legértelmesebb fórumozó ebben a topikban.
2. Azért van ilyen stádiumban a játék, mert az AV erősködött hogy adják ki USÁban, de itthon és Európában sincs még kinn a játék. Ergó még kész sincs. Ahelyett hogy itt anyáznál örülhetnél hogy kézhez kaptad a megjelenés előtt fél évvel. Nem csak te szopsz, hanem mindenki, de van akinem nem szaggat (ezek közt vagyok én is hálistennek).
Remélem észhez kaptál, ha nem akkor sok sikert hozzá! -
#8608 a te qrva anyád fajtád, a segg, hozzá nem értő agyaddal uralkodik, hogy egyből ugat, ahelyett, hogy segítene, vagy illedelmesen megmagyaráznÁ!!! -
#8607 NE UGASSÁL, HANEM ÍRD LE TE FASZ, MIÉRT VAN ILYEN STÁDIUMBAN EGY KIADOTT GÉM, TE FASZ!!! -
#8606 Kedves NStCifu!!!
A qrva anyádat, az alultáplált, pénzzel teletömött agyadnak!!!!!
1. Az hogy ilyen gépem van, nem azt jelenti, hogy segg-hülye vagyok, veled ellentétben, te FASZ!!!
2. Szülők EGyetemet végeztek, így telik is valamire!!! TE FASZ!!!!
3.Nem szeretem a márkátlan, fos, megbízhatatlan cuccokat, TE FASZ!!!! -
LeoN #8604 HA kell még valakinek a 2.2 es patch az szóljon, és tudok egy mirrort mondani (saját ftp-n)... -
Elég derék. Eddig a turbo charger-es kocsim 9,XXX -et gyorsult max. Csak lestem a videót...
Hány lóerős a traktor? -
#8601 Ezer köszönet! -
#8600 Nehanyan kerdeztek, hogyan lehet kulso programmal texturat festeni.
Az SL Catalogon leirtam hogyan is... :) -
#8599 Thx. -
#8598 SnagIt -tel leszedtem AVI-ba, aztán VirtualDub-bal DivX tömörítés, és a képméretét is feleztem a méret miatt. -
#8597 Jó a videó, mivel készítetted? -
#8596 The Fast and The Furious 2 2003 június 18-án! Már alig várom. -
#8595 Megvan, mit hagytam ki. Video! -
#8594 Na, a linket nem vette bele, http://www.tar.hu/nova-7/Yotta_2Wheel.avi -
#8593 Itt egy DivX video is, az idő kicsit gyengébb, mivel capture közben azért lassul a game, nem fogja mindig azonnal fel a nitrot, és a váltást.
-
[Walaki]D`Lair #8592 Nem. A könnyített lendkerék lényege, hogy azonnal felpörögjön a motor. Viszont szar lejtőn meg ilyenek.... -
#8591 Nem roszz! -
#8590 Jah, ok. Előbb összefutottam valami kurva szép sárga kocsival (a nevét még nem tom), hát úgy otthagyta a Remomat... Aztán utolértem, csak borultam egy nagyot. :) Azért majd próbálkozom. -
#8589 Van minden körzetben garázs, csak kell egy versenyt nyerni előtte, hogy megkapd. -
#8588 Tessék egy farnehéz Yotta :
-
#8587 Jee, átjutottam. :) Kár hogy nincs a 2. körzetben is egy garázsunk. -
#8586 Igen.
A remo-t szerettem, jól néz ki, csak a Coyote mellett esélytelen. Általában némi scriptmoddal összkerékmeghajtással és V6 motorral nyomultam vele, és a Ninja-val. -
#8585 Én mától kezdtem el úgy igazán játszani, pill a 2. vagyok a clubban (már több a presztizsem, mint az 1.-nek), jelenleg egy kicsit átalakított Remóm van, nekem nagyon tetszik. :) Akkor jutok új pályára, amikor 1. leszek a ranglétrán? -
#8584 Most scriptmod nélkül nyomom én is, végre újra olyan jó a tapadás, hogy lehet hátsókerekes kocsikkal is menni rendesen. Egyébként a stallionnal jobb időt futottam, mikor rajta volt az összes karosszériaelem (mivel a hátsó kereket sokkal jobban lenyomja az útra), de akkor az elsőt nem olyan látványosan emeli, és csak rövid ideig.
Ha nincs az elején súly, akkor a hátsó lökhárítót húzza végig az aszfalton, annyira fent tartja az elejét. (Billel nem sikerült annyira, kormánnyal nagyon megy.) -
Wajk #8583 Hát igen a Load/save-t érdemes alkalmazni, de én úgy próbáltam meg, hogy nem használom. Persze ha kiszáll a motor, akkor érdemes loadolni, mert az nagy lóvé, de egy egész kaszni generál kb. 1500 pénz.
Amúgy Cifu jól mondta, érdemes hosszú egyenes útra tenni a versenyt, akkor elég süti lehet. Mondjuk én azt is előszeretettel alkalmazom, hogy egy kis NOS segítségével (érdemes alkalmazni, mert olcsó) előre megyek, elé vágok, majd rükvercel bele hajtok az elejébe. Nekem max a kasznim horpad be, de mivel a kocsi elejében vannak a lényeges dolgok (az 1. városban) így csak leakasztok róla valamit. Nekem így biztos siker, a javítás meg nemsok pénz. :) Tudom nem a legtisztább, de nem cheat, és amúgy is illegális! autóverseny. :)))
Jah. Nekem nem tetszik a Ninja, azért vagyok az Axisal. Majd megmutatotm, hogy milyen szépet is lehet belőle csinálni... :) -
#8582 Zolle: No Problemo, mindig tanul az ember :)
A leállással én is bajlódom a Stallion-nál, pedig beleraktam a legnagyobb aksit, az erősebb indítómotort... Ez számomra is rejtély...
I-NOVA: Sikerült!!! Rájöttem arra, hogy eddig nem is használtam a Stallion-nál NOS-t..
-
#8581 Na akkor bocsesz Cifu!
Helyzet a következő: Iszonyat Badge-el rovom az utcákat és amikor nem nyomom a gázt, épp csak csorognék, mindig megáll a motor. Kuplungolni kell, és akkor forog tovább. Ezt vmi alkatrészcserével meg lehet oldani? (Kisebb/nagyobb vmi) -
#8580 Az Axis-nál nálam minden menet után nagygenerál volt, ezért is tértem át a Ninja-ra, ja és persze ezek után mindig azt játszottam, hogy megkerestem a palit, és addig kisérgettem, amíg egy nagy, széles útra nem ért. Itt szépen kihívtam, kijelöltem a célt az úr végén, és kész - így nem lehet veszteni, és a kocsit összetörni sem nagyon :))) -
#8579 Nem mondtam baromságot, ugyanis a könnyített lendkerék esetén gyorsabban pörög fel a motor :)
Persze az is igaz, hogy könnyebben is veszti el a motor a forgási energiát, éppen ezért inkább a sokhengeres (6,8,10,stb.) erőforrásoknál csinálnak ilyesmit :) -
Magon #8578 Te, és honnan szerezté' erre pénzet? (Mmint az újraépítéshez.) 1200$ alatt nem játszunk + load/save? -
#8577 Cifu, tudod mekkora baromságot mondtál? :)
Könnyített lendkerék? Az a lényege hogy nehéz legyen! :) -
Wajk #8576 én találkoztam új motorháztetővel, méghozzá az AXis-nál láttam egyet. Talán a 2-es lett szebb..
Most kezdtem újra a gémet, azért futottam össze vele. Amúgy nagyon nehéz szerintem a játék.
Ugyanis eddig csak 2 versenyt tudtam úgy megnyerni, hogy nem kellett szinte újraépíteni a kocsit. :)) Ez elmond valamit a vezetési stílusomról. :)) -
#8575 Akkor te tulok mennyé szépen UT2k3-azni, meg CSÉ-ni. Az való az alultáplált, pénzzel teletömött agyadnak.
Értelmi képességeidet már az is megmutatja, hogy láthatóan fogalmad sincs, milyen körülmények miatt van ilyen állapotban a játék, holott a játékkal kapcsolatban mindenhol olvasható az adott probléma.
De tudod nem baj, engem megnyugtat a tudat, hogy azért ebben az országban vannak nálad normálisabb emberek is, amint az a topiclakók többségéről el lehet mondani. Csak attól félek, hogy a te fajtád lassan kezd eluralkodni... -
#8574 gyiik: Bevallom nem néztem át az összes autót, de én nem találkoztam új motorháztetővel (pedig a 8 hengeresekhez már elkélne valami normális).
© Magon: Ne AUTO sebváltót használj, hanem váltsd át Manual + AutoClutch-ra. Sajnos az auto sebváltó sem tökéletes még...
I-NOVA: Ez most neked a négykerekes Stallion, vagy a sima hátsókerekes? :)
Nekem 1.5xx körül gyorsult a Stallion, de mondjuk a felfüggesztése nem volt kihegyezve, és nem is úgy könnyítettem meg ahogy te (látom te a hátára mindent felpakoltál, az elejéről meg mindent leszedtél - én minden felesleges cumót leszedtem róla, lehet, hogy épp ez a baj :)))
Az addig oké, hogy lehet gyorsulni a Stallion-al és a Badge-al, de a bal első kerék bug (ie.: A sorscsapás) engem eltántorít, maradok a SunSet-nél, már csak azért is, mert én a hátsókerekesekkel folyton összetöröm magam a városban :DDD
Amúgy kezdem sejteni, mi is lehet ez a mizéria a motorokkal: szerintem az Invictus amikor kijött a játék, csak a V6-osokig volt meg rendesen, a V8-asokkal nem teljesen (lásd: patch-ban kijött új beömlő), a V10-esekkel meg csak alapszinten, minden extra nélkül.
Szerintem ráadásul sokkal változatosabb alkatrészbázis akartak csinálni, hiszen csak Stock van egy csomó alkatrészből - pl.: nincs könnyített főtengely, csak egyes tipusokhoz van könnyített lendkerék, olajtálca, erősebb indítómotor, spéci kipufogó, stb...
Azt hiszem a sufnituning igazi íze (mikor milyen párosítás az igazi) ezzel azért elveszett valahol... -
#8573 Rendkívül örülök hogy radeon 9700ed van, meg pIV 2.4 :) -
#8570 PATCH FELTÖLTVE
fájlok:
http://sagvari00g.fw.hu/StreetLegalPatch_2_2.part01.rar
http://sagvari00g.fw.hu/StreetLegalPatch_2_2.part02.rar
.
.
.
http://sagvari00g.fw.hu/StreetLegalPatch_2_2.part25.rar
sl.sfv
Sok sikert a letöltéshez! -
Wajk #8569 Jah. Én is a motorházat próbáltam pingálni, és nekem is elcsúszott. Akkor tényleg bug lehet...