.
-
Zolle: A Coyot-al az a bajom, hogy sokkal nehezebben írányítható, mint a Ninja, és a hátsókerekes Axis-t is a legtöbb gyorsuláson úgy leamortizáltam, hogy a fél kocsi szét kellet szerelni a javításokhoz, és átlagosan 2-3000$-t is elvertem az ilyenekre alkalmanként, ami egyszerűen túl drága :)
A Ninja-val röhögve versenyeztem 4-et, és ezek után is csak a gumik, a fékek és a motorblok volt 50% közelében, meg persze a kaszni orra, de legalább nem hagytam el :)
Nem véletlen, hogy a Sunset esetében Turbó volt a választás, mivel a SuperCharger egyszerűen nem volt elég tápos a feladathoz. A Ninja-nál a Supercharger jobb lett volna (meg ugye az összes 4 hengeresnél), de ezzel csak kipörgött, és jottányit sem gyorsult (Ninja turbóval: 4.455, Ninja Supercharger-el: 7.849).
A Zed kimaradt nálam, annyira beleszerettem a Kurumma-ba, hogy mással nem is foglalkoztam :))
Amúgy a fő baj, hogy a városban nem lehet aféle jó kis NFS-es "cirkálásokat" lenyomni, mert ilyenekre pl. a Kurumma vagy a Stallion lenne az ász, már csupán az élvezet miatt (sokkal jobban észben kell lenni, aprólékosan figyelni a gázra, stb.). De itt versenyezni kell, ahoz meg olyan autó kell, amit jól lehet kontrolálni - mint a Ninja vagy a Sunset.
béefgé: A finomhangolás szerintem is jöhetne, csak ne túl aprólékosan, mert attól a falnak tudok menni, nincs nekem ahoz türelmem :)
I-NOVA: A V10-eskkel mi van? Bár bevallom én sem figyeltem, hogy mi van hozzájuk :)