46059
.
  • CybearBoy
    És azt tudtátok, hogy ha hosszasan dudáltok egy közeli civilre, akkor az 'útbaigazít'? :)
  • Falabu #8519
    Nahh! Nemvolt időm tesztelni a pecst, de elmondásaitokból arra következtetek, hogy KIRÁLY!!! Mikor jön a 3.pecs?::))
  • CybearBoy
    Aham, akkor biztos azért nem sikerült az előbb, mert nem volt magasabb a msáik rangja. Thx.
  • [NST]Cifu
    jah, az összidő azért lett rosszabb, mert a döbbenettől elfelejtettem felkapcsolni 2-esből 3-asba :)))
  • [NST]Cifu
    Egyszerű, ha a kihívott ürge rangja magasabb, akkor te szabhatod meg, hogy hol legyen a cél, egyszerűen bal klikk a térképen, de persze csak az engedélyezett városrészen belül.
  • [NST]Cifu
    Új gyerekek, ez az új patch überkúl!! :)))
    Kikapcsoltam a vezetési segítséget, és IRGALMATLANUL SZÓRAKOZTATÓ így vezetni, jah és még valami, valaki meg tudná magyarázni nekem ezt:

A kocsi egy-az-egyben ugyan az, mint az elöbb, a gyorsítás módja is, egyszóval csak a patch tehetett valamit...
  • CybearBoy
    Olvasom itt a hozzászólásokat, és írjátok, hogy ki lehet jelölni, hogy hol legyen a cél. De hogy? A boltba már sikerült bemenni. :)
  • zolle
    Hát nemtom, kipróbáltam, de így nem túl élvezetes a játék. Inkább azt találjátok ki nekem, hogyan lehet a 4. pályán régebbi kocsikat venni... Csak Axist látni pedig gyűjtőként megvenném a Badgét is.
  • Magon
    Hála! Hála! Hála! Meggyógyult...
  • I-NoVa
    Elküldtem Alexease-nek, majd felteszi.
    Az összes kocsi összkerékmeghajtású.
  • I-NoVa
    Ha gondoljátok, elküldöm a 2.2-es carmodokat, összes kocsi, összes motorral (kivéve V10, azok default), összes kerékméret.
  • zolle
    Asszem csak a Coyot meg a Sunset (?) 4WD a játékban. Nem véletlen a stabilitásuk. Coyottal 40el úgy veszem a kanyarokat hogy ihaj :) Tiszta Rallye...
  • [NST]Cifu
    Nézz el a SL Catalog oldalára, ott megtalálod a gyógyírt a bajodra :)
  • zolle
    V-10eshez SEMMI nincs. Csak maga a motor. Meg persze a nitró, de az gumirongyoló egy találmány.
  • [NST]Cifu
    Hohó..
    Na álljunk meg, a Coyot 4WD?!?!? Na banyek, én meg teljesen benne voltam, hogy hátsókerekes, azért nem is szórakoztam vele sokat...
  • Magon
    Khmmm. Láma probléma, de.. nem tudjátok mér' nem megy az egerem, ha 1.22-es a patch? Gombokkal megy, dehát..:I
  • [NST]Cifu
    Na még 1x :)
    A gond az, hogy ha az elvet veszem figyelembe, akkor az élvezet 100%-os, viszont folyton anyagi gondokkal küzdők (ezt játszogattam az elején az Axis-al), ha viszont nyerni akarsz, és nem vért izzadva, úgy, hogy a verseny végén anyagilag is jobban állj, na akkor jönnek a trükkök, mint a Turbós Ninja :)))
  • zolle
    Coyot olyan 2.6 körül van 60on, Zed pedig 2.3nál.
    14.5ös superchargerrel mindkettő. Mivel a Coyot 4WD-s nem nagyon pörög ki. A Zedre rámegy a 19"os kerék, szal az is tapad.
  • [NST]Cifu
    Zolle: A Coyot-al az a bajom, hogy sokkal nehezebben írányítható, mint a Ninja, és a hátsókerekes Axis-t is a legtöbb gyorsuláson úgy leamortizáltam, hogy a fél kocsi szét kellet szerelni a javításokhoz, és átlagosan 2-3000$-t is elvertem az ilyenekre alkalmanként, ami egyszerűen túl drága :)
    A Ninja-val röhögve versenyeztem 4-et, és ezek után is csak a gumik, a fékek és a motorblok volt 50% közelében, meg persze a kaszni orra, de legalább nem hagytam el :)

Nem véletlen, hogy a Sunset esetében Turbó volt a választás, mivel a SuperCharger egyszerűen nem volt elég tápos a feladathoz. A Ninja-nál a Supercharger jobb lett volna (meg ugye az összes 4 hengeresnél), de ezzel csak kipörgött, és jottányit sem gyorsult (Ninja turbóval: 4.455, Ninja Supercharger-el: 7.849).
    A Zed kimaradt nálam, annyira beleszerettem a Kurumma-ba, hogy mással nem is foglalkoztam :))

Amúgy a fő baj, hogy a városban nem lehet aféle jó kis NFS-es "cirkálásokat" lenyomni, mert ilyenekre pl. a Kurumma vagy a Stallion lenne az ász, már csupán az élvezet miatt (sokkal jobban észben kell lenni, aprólékosan figyelni a gázra, stb.). De itt versenyezni kell, ahoz meg olyan autó kell, amit jól lehet kontrolálni - mint a Ninja vagy a Sunset.

béefgé: A finomhangolás szerintem is jöhetne, csak ne túl aprólékosan, mert attól a falnak tudok menni, nincs nekem ahoz türelmem :)

I-NOVA: A V10-eskkel mi van? Bár bevallom én sem figyeltem, hogy mi van hozzájuk :)
  • Wajk
    Kössz! :)
  • I-NoVa
    Változó. A Biturbó V6 verhetetlen gyorsulásra, Inline viszont a supercharger jobb. V8-nál csak SC van, ezzel kimerítettem a készletet.
  • bfg900
    Nem arról van szó, hogy hogy nyomják a gázt, hanem maga az elv :) Amugy pont ezért lenne jó, ha lenne lehetöség finomhangolásra.
  • zolle
    Ja, még valami: A kormányom Logitech Formula GP (sárga, nem force-os). Bekalibrálom, de így is "bizsereg" azaz picikéket remeg. Lehet ezzel valamit csinálni?
  • zolle
    Sztem a 4 legjobb autó városokra lebontva:
    Coyot, Zed, Sunset, Yotta. Gyorsulni szoktam, ezek meg jók erre. Úgy vettem észre, a Supercharger jobban gyorsul mint a turbó. Vélemények?
  • Alexease
    Milyen kormanyt vettel?
  • I-NoVa
    Hmm, jól esett volna egy force feedback támogatás. Kormánnyal jobb a V8, végre tudok finom gázzal indulni.
  • [NST]Cifu
    zolle: Most olvasom vissza az üzeneteket, és látom, hogy szerinted gyenge a Ninja a Coyot-al szemben. Nos gyorsulásban az első pár másodpercben lehet, hogy el tudnak húzni, de aztán cirka 60-an után a csákók már nem nyomják túl a gázt, úgyhogy simán le lehet gyűrni őket. És mivel ugye alaphelyzetben (ha te vagy hátrébb a ranglistán) te választhatod meg, hogy hol legyen a cél, a téma roppant egyszerű: jelölj ki egy lehetőleg elég messze lévő helyet, ahova széles út vezet - így már nem veszíthetsz.
    Ezzel a módszerrel én a második városrész elején is nagyszerűen elvoltam, aztán összejöt a pénz a Kurumma-ra, és azzal meg simán le lehet gyorsulni bárkit abban a régióban.

PS.: Aranyáron (ugye 3.20Ft+fa/Perc) most töltöm le másodszor a 2.2-es patchet, mivel elsőre hibásan sikerült - valszeg a sok szakadás miatt
  • [NST]Cifu
    A Sunset, és ami benne van: a legnagyobb V6-os motor, Biturbó, Ported NOS injector, 4x 21"/375mm-es gumi (amúgy 720Le-s).

A harmadik városrészben szvsz ez a legjobb kocsi, próbáltam a Badgert és a Stallion-t is, de azok nem nyerők, hiába erősebb a V8-as motorjuk, gyorsulás terén rosszabbak, mivel folyamatosan kipörög a kerék, még 20"/375mm-es gumiknál is. A Sunset meg ugye összkerékmeghajtású, vagyis a városban is használható, mert még kanyarodni is lehet :)))

CybearBoy: Én csak az első városrészben voltam, ott be lehetett menni, úgy, ahogy mondtam.

HUmmer: Próbáld meg visszavenni a látótávolságot és a textúranagyságot. Nálam is csak 256MB RAM van, és a városban folyamatosan töltöget...
  • CybearBoy
    Hát engem nem enged be, akárhova állok. Te is arról a mittoménmármilyen TiborTuningról beszélsz, ami nem messze van a garázstól?
  • CybearBoy
    Hát én megálltam előttük, de nem történt semmi. A tuning boltba még oda hátra is bementem. De megpróbálom még1x. Azért thx.
  • zolle
    Ez melyik verda, Cifu?
  • zolle
    A Barney bolt az csak dekoráció, haver ezért van a játékban. Ha valaki talál zolle boltot (elvileg festékbolt, Zolle's Professional Paintworks vagy ilyesmi) akkor sikítson!
  • [NST]Cifu
    Király, köszönet azazel és Freci :)

Jutalomból itt az eddigi legjobb verdám :)))

• Redfox
    köszi
  • Ferci
    Nekem is sokat javult a game végre el lehet indulni az első kerekes kocsikkal és gyorsabb lett a töltögetés nem szaggat

Abit BD7II
    Intel 2.0 Ghz
    256 DDR
    Asus V7700 64mb
  • Ferci
    http://members.fortunecity.com/cdkiller2002/downloads/cdkiller_street_legal_v22.zip
  • [NST]Cifu
    RedFox: Paint Shop Pro 7 / Animation Shop 3
    De az utóbbi időben az SG fórumban az új logóknál van egy 7kb-os limit, ezt nem lehet túllépni, az én logóm kb. 18 kb. Vagyis egy ilyen, összetettebb logót ma már nem lehet felrakni.

CybearBoy: Ugyanúgy, ahogy a saját garázsodba visszamész: elötte megállsz.
  • CybearBoy
    És hogy lehet bemenni?? :) Nekem nem sikerült. :(
  • Redfox
    Ha szabadna megkérdeznem: te milyen programmal csináltad meg, azt, hogy animáljon a nicked
  • [NST]Cifu
    Elméletileg itt ugyanazt lehet csinálni, mint a Garázsban a Catalog ill. Paint-nál.

A különbség annyi, hogy itt nem egy füzetből nézegeted a dolgokat, hanem ki vannak "rakva" a polcokra. Ám igazság szerint sem árban, sem egyéb téren nem nyújt többet, mint a sima Catalog, tehát csak egy szép szinfolt, semmi több :)