.
-
- A "rendes" install mindig kerni fogja a CD-t. Ezzel nem tudom mi a problema, teljesen "normalis" dolog.
- Ha felteszed a crack-et, nem fog ra menni a kettes patch.
- Ha valakinek nem az eredeti jateka van meg - de jo egy normalis ISO is -, es installnal, patch-elesnel "hibazik", akkor ne a jatekot, keszitoket fikazza. "Rendes" CD-vel, ISO-val tokeletesen lehet instalalni, patchelni. Nem hibazhat, nincs benne vedelem.
- Ha inditasnal, filmlejatszas kilep, lefagy az codec problema. Intel Indeo 5-ost hasznal. Nehany rendszernel, nem biztos hogy alapban rendesen telepitve van (pl. XP Ppof. Eng.)
- stb.
Ezeket csak azert irtam, mert a problemaknak egy jo resze, nem a jatek vagy a keszitok hibaja, es vannak akik azonnal fikaznak. Aki agyon rippelt, crackelt, daemon-ozott stb. verziovan probaljak nyomni, ne csodalkozzanak, hogy nem tokeletes. De ilyenkor NE anyazzak a keszitoket, es a Magyarokat stb.
Es a rendszer sem mindegy, hogy milyen. Neha XX ujag CD mellekleten szoktam latni, bekuldott "win hibakat". Azokon csak rohogni szoktam. A kepekrol, desktoprol, a felinstalallt program ikonokrol nezve a gepet, meg jo hogy elindul. Akkora egy tragyadombok, hogy az mar inkabb a rendszerek csucsa, hogy egyaltalan mukodnek.