46059
.
-
#7731 Jó, túloztam, ne haragudj!
Akkor csak a világ szimulátorrajongóinak a 98%-ának ismerem a véleményét
(csak körbe kell nézni a neten kiscsillagok) ;-) -
#7730 - A "rendes" install mindig kerni fogja a CD-t. Ezzel nem tudom mi a problema, teljesen "normalis" dolog.
- Ha felteszed a crack-et, nem fog ra menni a kettes patch.
- Ha valakinek nem az eredeti jateka van meg - de jo egy normalis ISO is -, es installnal, patch-elesnel "hibazik", akkor ne a jatekot, keszitoket fikazza. "Rendes" CD-vel, ISO-val tokeletesen lehet instalalni, patchelni. Nem hibazhat, nincs benne vedelem.
- Ha inditasnal, filmlejatszas kilep, lefagy az codec problema. Intel Indeo 5-ost hasznal. Nehany rendszernel, nem biztos hogy alapban rendesen telepitve van (pl. XP Ppof. Eng.)
- stb.
Ezeket csak azert irtam, mert a problemaknak egy jo resze, nem a jatek vagy a keszitok hibaja, es vannak akik azonnal fikaznak. Aki agyon rippelt, crackelt, daemon-ozott stb. verziovan probaljak nyomni, ne csodalkozzanak, hogy nem tokeletes. De ilyenkor NE anyazzak a keszitoket, es a Magyarokat stb.
Es a rendszer sem mindegy, hogy milyen. Neha XX ujag CD mellekleten szoktam latni, bekuldott "win hibakat". Azokon csak rohogni szoktam. A kepekrol, desktoprol, a felinstalallt program ikonokrol nezve a gepet, meg jo hogy elindul. Akkora egy tragyadombok, hogy az mar inkabb a rendszerek csucsa, hogy egyaltalan mukodnek. -
#7729 Nem hiszem, hogy túl alpári lenne a stílusom!
Figyelek arra, hogy ne durvuljak el nagyon, ahogy mostsem tettem.
Szal nem értek egyet a véleményeddel, dehát gondolom nem érdekel túlzottan! -
#7728 blasta, szerencsés vagy, hogy a világ összes szimulátor rajongójának véleményét ismered, nem kis érdem, legyél rá büszke -
#7727 És neked az miért fáj, hogy mások esetleg nevetnek rajtunk?
Szerinted ez minket mennyire kell, hogy mozgasson? Különben is az a lényeg, hogy rajtad nem nevetnek...mert a stílusodon csak sírni lehet. -
#7726 Amúgy csak poénból flémeltem be!
Ne vegyetek komolyan, én lezártam, é shagylak titeket tovább reménykedni és "jókat" játszani!
A remény hal meg ugye utoljára....
:-D -
#7723 Alapos indokok szerintem amiket írtam! Nemhiszem, hogy nem fikáztatok még soha egy-egy letöltött játékot!
Viszont sokkal inkább számit, hogy valakire egy noname fórumon mondják, hogy lejáratta magát, vagy az egész világ szimulátor rajongói (rajtatok kivül) röhögnek rajta..... -
#7722 Ehe-ehe
Pattanásos tináger....
-
#7721 Bizony, hogy lehet! Ahogy énis elmúltam 25 azt mégis milyen durung geci vagyok :-DDDD -
#7718 "sweet little sixteen" -
#7717 neeee !!!
má megin a tizenakárhány éveseket baszogatod !!!!! -
#7714 sztem Blasta is kezd kitérni a hitéből ! de haggyuk :)
ő ilyen ... türelmetlen ! :DDDDDDD -
#7713 nem nem, blastának, csak az opera nem fanolja az ilyen "válsz xxx üzenetére" dolgokat -
#7712 ez ugye nem nekem jött !? -
#7711 segíts már, hogy hol van leírva, hogy 1900x1200ban ultra high beállításokkal 48bites színnel fog futni 486-oson. nagy a gépigénye ez tény, de én pl egy 800as duronnal is 800x600-ban játszok. mi köze a játékélménynek a hardverigényhez? a ford racing simán fut egy gyengécske gépen is ezért a legjobb autósjáték? -
#7710 "13-15 éves"
nana ! ezt azér nem kéne ! lehet egy 25 vagy 50 éves is kibaszott buzigeci faasz !!!
ugyhogy ezt nem kéne ! ok ?
:D -
#7709 na egész jó !
nem szaggat annyira , sőt ! az én gépemhez ez is megfelel(celeron600 gef4mx)
a rendőr kicsit gané :) főleg hogy nem is ul benne senki :DD
nincs különösebb problema , csak az hogy tul sokat tolti a texturákat , de igy is király ! :D -
#7708 Nézd, sokmindenkinek modntam már: ha nem tetszik ne játsz vele, nem vagy egyedül. Csak ezt hagyd abba. Itt azok az emberek vannak, akiknek többnyire tetszik a game és bíznak abban hogy lesz belöle valami. Nekik ez a realitás :)
Neked meg az hogy nem játszol vele, hát tedd ezt és mondd el máshol mennyire nem jó szerinted. -
#7707 Neharagudjatok már, de a nagy Invictus már az első peccsre megigérte az 50%-os gyorsulást, meg ilyen meg olyan csilivili dolgokat, amikre nem volt idejük...
Hol is tartunk a 2. peccs után?
"Grafika 800*600-ban közebes beállításokkal szépen muzsikál.
Winxp+sp1, p4-1,7 gf3ti200(128mb), 512 ddr"
No comment...
-
#7706 igen -
#7705 Ja, Te biztos tudod milyen vagyok ,mi? -
#7704 látod blasta, amikor még nem is írtad ezt le, már mindenki tudta, hogy ilyen vagy. -
#7703 Véleményt nem is mondtam! Csak kérdeztem!
A véleményem MOST mondom:
Kalap kaki az egész gém, soha 100 peccsel se fognak ebből egy a játék minőségéhez való gépen élvezhető sebességet ill. játékélményt produkálni!
A NAGY Invictus leírta magát jó rendesen, határidő ide vagy oda!
Ha vakok vagytok, ám legyetek, de ez a realitás...
Mellesleg nehogymá énlegyek a köcsög, mert egy USA-ban megjelent féljátékot nem rendelek meg potom pénzért!!!!
Örüljön az Invictus, hogy van néhány igénytelen csóka, akik még bíznak benne, hogy valaha JÁTÉK lesz ebből a bithalomból.... -
#7702 Jó, kritikára gondoltam én is, nem mocskolódásra :) -
#7700 Teljesen igazad van, 1 dolgoban módosítanék csak.
"aki jobban meg tudna írni egy ilyen vagy bármilyen egyéb játékot, az nyugodtan fogjon bele..." Valahol jogos a dolog itt is, de ez feltételezi hogy kritikát csak az írhat, aki az adott dolognál jobbat képes csinálni, ami persze nem igazán müködhet :) -
#7699 nna ! :DD
teszteltem ! :DDDD
tők jó az ujj testtrack :)))
megyek is vissza
(városba még nemvoltam :) -
#7697 na test ! -
#7696 most jön a kettes -
#7695 bazeg :DDD
de lassú !!
és ez mégcsak az eggyes patch -
#7693 lejött !
TEST !
elötte telepités :D -
#7692 Reménykedni tök ingyen is jól lehet, egyébként meg senki nem volt kiváncsi a véleményedre :) -
#7691 87% -
#7690 Akkor lehet, hogy nem ugyanaz az ISO van meg neked, mint nekem. Azt ne kérdezd, hogy milyen van nekem, mert nem vagyok otthon, hogy megnézhessem.. -
#7689 bennem él ! :D -
#7688 Nekem már eléggé élvezhető ez a játék, már csak fél év, és tökéletes lesz.... de addig is pont jó.
-
#7686 Namivan arcok?
Él még bennetek a remény, hogy valaha élvezehtően futó játékot csinálnak ebből a kalap kulából????
Ej-ej.... -
#7685 majd én !
csak jöjjön mán le !!!
most 81%
-
#7684 Wajk: Látod ez egy jó kérdés, de azthiszem úgy is fut, ha nem fut alatt daemon tools, de erre pontosan nem emlékszem, de ha hazamegyek megnézem.... de már csak olyan este tíz fele lesz rá időm, szóval addig kipróbálhatná más is... :) -
#7683 degecc'lass' !!! -
Wajk #7682 szóval a daemon tools el van indítva, szóval kel neki a CD, csak nem kéri mert "bent van" nem?
Vagy kikapcsoltad a daemont és úgy nem kéri a CDt?