.
  • gyozo
    Megnéztem a patch-et, és negyon elkenődtem, oly annyira, hogy azt hiszem részemről befejezetem a játék önkéntes béta tesztelését.

A nemhogy nem gyorsult 150%-al, de benyomásom szerint talán egy hajszálnyit lassabb lett.
    Bizonyos bug-ok eltüntek, az össszes kimentésemmel együtt, viszont már az első szerelésem alkalmával sikerült beszerelnem egy láthatatlan nitró palackot, majd az utcára kimenve beleütköztem egy láthatatlan autóba, aminek csak a négy kereke gurult.

Aki olvasta a forumban az eddigi hozzászólásaimat, az tudja, hogy maximálisan dicsértem a játékot, és elismertem a játék nagyszerü hangulatát. Azonban ami nem megy, azt szerintem nem kell erőltetni.
    Az, hogy ezer darabra lehet szétdobni a verdát, az nagyszerü, a tuningolás szintén, de sajnos megint beigazolódott, hogy a csapat túl nagy fába vágta a fejszéjét.

Nem értem például, hogy miért kell erőltetni egyáltalán azt, hogy egy nem túl szépen kidolgozott városban versenyez az ember buta AI-vel, aki mindennek nekimegy. Miért nem lehet mondjuk a teszt pályán versenyezni, miért nem lehet kihívni az ellenfeleket valahogy másképp, mondjuk úgy mint a játék elődjénél, ahol elmentek az orrod elött, és te azt mondtad, hogy "Igen, kihívlak egy versenyre."
    Ehelyett húsz percig szlalomozik egy városban, ahol mindig nappal van, nincs időjárás, csunyán kidolgozottak az objektumok, és buta az AI.

Tényleg boccs azoktól, akiket most megbántok, mert talán most nézbek rá a játékra, és nem vártak már több hetet a patchre, ami többet ártott, mint használt.

Egyébként tényleg szorítok a magyar fejlesztőcsapatoknak, de megint erősödött bennem az a vélemény, hogy egy magyar fejlesztőcsapat, hatalmass hévvel veti bele magát valamibe, egy majd mi megmutatjuk mentalitással, aztán rájönnek, hogy nem megy, és a végén kiadnak egy középszerü játékot.

A Mafiat fejlesztő cseh csapatnak legalább volt annyi önkritikája, és újra kezdte a fejlesztő munkát, kidobva az addigi fejlesztését.
    Itt sajnos nem ez a helyzet. Interju interjú hátán, csillagok leigérése az égről, csodatévő patchel történő hitegetés, és gondolom egy-két nap mulva egy újra nyulatkozat, hogy a következő patch majd 300%-ot fog javítni a helyzeten.

Bocs, hogy hosszúra sikeredett a mondókám, de ez volt az utolsó a játékkal kapcsolatban.
    Street Legal Uninstall, vége.