46059
.
  • Norbyte
    Sztem majdnem mindenki.
  • Wajk
    Láttátok a Híradókban a kettérört mercit??
    Egyből a Street Legal ugrott be. Tiszta ugyan az. Mondjuk a sofőr nem ült továbbra is olyan peckesen amiután nekiment egy lámpaoszlopnak, de a kocsi elejének a motorral való levállása nagyon hasonlított. Ebből látszik, hogy nagyon jó felé indult a játék. Játha megérkezik egyszer. Én nagyon szeretném... komolyan.

Na hogy valami pozitív is legyen a topicban: :)
  • PhantomW
    hi valaki feltette már a pecset?
  • Norbyte
    Vettem egy hátsókerék hajtásút is, azzal sem lehet normálisan közlekedni. Tök szar. Hogy fogok így a Badg-val, vagy a Kurumma-val menni?
  • Norbyte
    Oxi.

Nem tudom, hogy csak nélam csinálja e, de elsőkerék meghajtású kocsival szinte lehetetlen elindulni/gyorsulni, mert minden fokozatban (1-5/6) kipörög a kerék. Ezt egy mezei 4 hengeresnél is csinálja. A Coyot, ami 4*4 es eddig a legjobb ilyen szempontból.
  • Boborjan
    hátth hagyd csak fönt jól jöhet az még :-)
  • cold-fire
    köszi
  • Norbyte
    Szólj, ha már nem kell.
  • Boborjan
    köszikeee
  • Norbyte
    Te, Hen-tes! Te mindenszót, amiben "j" vagy "ly" van pontossal (j) írsz. Ezt direkt csinálod vagy csak az általános iskolai oktatás áldozata vagy?
    Nem megbántani akarlak ezzel, de q**a idegesítő.
  • Alexease
    StreetLegal Catalog - http://streetlegal.fw.hu
  • Norbyte
    Boborján, fenn van amit kértél (egy ideig).
  • Alexease
    Azert hogy valami pozitivum is legyen:
    (Ez mind sajat tapasztalat, mivel mas-mas gepen mashogy megy...)
    - nagyobb alkatresz valasztek tobb info
    - catalog sebessege jobb
    - gyorsabb toltesek
    - jobb autokezelhetoseg, szim., fizika, tores stb
    - jobb latotavolsag, texturazas, arnyekok
    - veletlen es kilepesei fagyasok megszuntek
    - forgalomban levo jarmuvek texturaja normalissabb, es meg tornek is
    - belso szelvedokezeles jobb
    - jobb AI, nagyobb jatek kihivas
    - stb, stb
    Ha jol lattam, szinte minden fileba belemodositottak. Azert dolgozta a fiuk. Leszamitva, hogy a jateksebesseg (fps) miatt jatszhatatlan a jatek, igy mar valami "jatek" pofaja van a dodognak.
    Hogy mitol ilyen lassu, azt nem ertem... Atlagban 5-15fps, de verseny kozben beall 2-5fps-re. Felbontastol fuggetlenul. Es ilyen gepen: XP2000+, 512DDR, GF Ti 4200 64Mb.
    En mar valami CD vedelmi dologra gondolok, mert ez szeintem irrealis. Meg ha nincs is meg optimalizalva, ez nagyon durva.
    Ha valaki tudd normalisan irni angolul, megkereshetne egy "kinti" emberket, akinek megvan a hivatalos, hogy mondja mar meg, hogy neki hany fps-sel megy?
  • cold-fire
    hol lehet megtalálni?
  • cold-fire
    van patch???!!!!!!!!!!
  • Boborjan
    Ajj-ajj ennyire lelombozott benneteket a patch? akkor ezt kihagyom és megvárom a másodikat ,-))))
  • hen-tes
    én békébe hagyom a gamat.. nem nyulok hozzá..
    majd kb 1 hónap múlva meg nézem van-e vmi javulás, és ha nincs akor énis törölni kénszerülök :(
    igen sajnálom , hogy ez sült ki ebből az igen igéretes játékból.. de hát nem sikerülhet minden , még az Insane alkótójinak se..
    ez a patch nálam ijen :
    - a decals kurva lassú , sőt ,majdhogynem áll !
    - az ucca mintha 1 picit gyorsabb lenne mint volt, de az a pici az télleg pici
    - eltüntettem az alvázat , majd vissza akartam tenni és nem tette , igy jártam a motorral is , bár ott csak a blokk maradt ki...
    - a vásárlásnál is borzasztó lassú
    - és persze a save game... na ez egy undorító ötlet vol !

na ennyi
    a street legal pálya futásomnak ezzennel vége !
    (lehet hogy nem végleg , de jó időre..min . az ujjab patchig :))

to be continue !
  • bfg900
    Amugy eszembejutott valami. Nem igazán a kódereket akarom ezzel védeni, csak egy érdekesség. Teszem azt a tesztelök azt mondják a kódereknek, hogy "radeon 8500-al, meg 1.7es Athlon XP-vel ez meg ez a hiba." De mivel a kódereknek se lehet meg midnen konfig ami csak létezik, tulajdonképpen vakon irják a javítást (azt hiszem) Azért ez nem lehet 1xű. De persze lehet hogy tévedek és nem igy müxik a dolog.
  • Norbyte
    Boborjan! Most tök lassú a chello, de megy azért felfele az avi + az exe.
  • bfg900
    Én annyit tudnék javasolni mindenkinek, aki ezek alapján kiábrándult a játékból, hogy egy idöre felejtsék el és várják meg az európai kiadást. Inkább akkor adjatok neki még 1 esélyt mint most.
  • Boborjan
    Szerintem rossz döntés ;-) Sajnos nem volt rá elég idő és rosszul sült el. És bezony akármennyire nagy fába vágták a fejszéjüket, ha 1 hónapig körömreszelövel reszelgeted, ki fog dőlni az a fa ;-)
  • gyozo
    Megnéztem a patch-et, és negyon elkenődtem, oly annyira, hogy azt hiszem részemről befejezetem a játék önkéntes béta tesztelését.

A nemhogy nem gyorsult 150%-al, de benyomásom szerint talán egy hajszálnyit lassabb lett.
    Bizonyos bug-ok eltüntek, az össszes kimentésemmel együtt, viszont már az első szerelésem alkalmával sikerült beszerelnem egy láthatatlan nitró palackot, majd az utcára kimenve beleütköztem egy láthatatlan autóba, aminek csak a négy kereke gurult.

Aki olvasta a forumban az eddigi hozzászólásaimat, az tudja, hogy maximálisan dicsértem a játékot, és elismertem a játék nagyszerü hangulatát. Azonban ami nem megy, azt szerintem nem kell erőltetni.
    Az, hogy ezer darabra lehet szétdobni a verdát, az nagyszerü, a tuningolás szintén, de sajnos megint beigazolódott, hogy a csapat túl nagy fába vágta a fejszéjét.

Nem értem például, hogy miért kell erőltetni egyáltalán azt, hogy egy nem túl szépen kidolgozott városban versenyez az ember buta AI-vel, aki mindennek nekimegy. Miért nem lehet mondjuk a teszt pályán versenyezni, miért nem lehet kihívni az ellenfeleket valahogy másképp, mondjuk úgy mint a játék elődjénél, ahol elmentek az orrod elött, és te azt mondtad, hogy "Igen, kihívlak egy versenyre."
    Ehelyett húsz percig szlalomozik egy városban, ahol mindig nappal van, nincs időjárás, csunyán kidolgozottak az objektumok, és buta az AI.

Tényleg boccs azoktól, akiket most megbántok, mert talán most nézbek rá a játékra, és nem vártak már több hetet a patchre, ami többet ártott, mint használt.

Egyébként tényleg szorítok a magyar fejlesztőcsapatoknak, de megint erősödött bennem az a vélemény, hogy egy magyar fejlesztőcsapat, hatalmass hévvel veti bele magát valamibe, egy majd mi megmutatjuk mentalitással, aztán rájönnek, hogy nem megy, és a végén kiadnak egy középszerü játékot.

A Mafiat fejlesztő cseh csapatnak legalább volt annyi önkritikája, és újra kezdte a fejlesztő munkát, kidobva az addigi fejlesztését.
    Itt sajnos nem ez a helyzet. Interju interjú hátán, csillagok leigérése az égről, csodatévő patchel történő hitegetés, és gondolom egy-két nap mulva egy újra nyulatkozat, hogy a következő patch majd 300%-ot fog javítni a helyzeten.

Bocs, hogy hosszúra sikeredett a mondókám, de ez volt az utolsó a játékkal kapcsolatban.
    Street Legal Uninstall, vége.
  • Boborjan
    király! :)
  • Norbyte
    Vagyis még folyamatban a másolás.
  • Norbyte
    A két avi és az exe-k itt vannak: ftp://supergamez.hu/upload/Norbyte/Activision.avi és Invictus.avi, az exe-k is.StreetLegal_original.exe & StreetLegal_crack.exe

• Boborjan
    Naaaaaaaa már valaki szánjon meg és segítsen
  • Boborjan
    Valaki segítsen pliz.
  • CS@
  • Boborjan
    Szóval valaki segítsen a rip-et hogyan patcheljem? Egyelöre asszem kellenének az eredeti animok, meg egy crackelt exe, akinek már sikerült patchelni a ripet az írja mán le nekem hogyan kell! Köszikee.
  • CS@
    Peccsel kapcsban : végre megy a joy ,viszont úgy fut 800x600x16 –ban mint peccs nélkül 1024x768x32-ben. Sikerült olyat csinálni ,hogy szerelgetés közben eltűnt az autó és miután kimentem az utcára utána ott ült a csávó a semmiben.
  • CS@
    Cars/racers/Texturesbe megtalálod a textúrákat.
    Ezekből kiválasztom amit át akarok színezni és valamilyen rajzprogrammal (neopaintot használok ,de ez tök mindegy) eltolom color balanc-t ahogy nekem tetszik.
    Ha elemeket akarok cserélni akkor a meshes-ben egyszerűen kicserélem amire szeretném a script-be bedig átírogatom az elhelyezkedését.
    Matricát csinálni szintén bármilyen rajzprogrammal ami ment png-t.
    A feliratot megcsinálom 300x300-ban aztán felnagyítom 512x512-re ettől egy kicsit elmosódik és jobban néz ki. Ha a matrica egyik oldala nincs lezárva a (kép legszéléig ér)
    Akkor arra végtelen hosszú lesz (mint PL a két sárga csík.). Ha esetleg nem voltam teljesen érthető akkor szólj és megprószálom valahogy érthetőbben megfogalmazni.
  • Norbyte
    Módosítanom kell. Lehet versenyútvonalat vélasztani, de tapasztalataim szerint csak akkor, ha én hívom ki az ellenfelet.
    A rendőrök meg rohadt aggresszívak, ez személyes tapasztalat. Úgy letolt az útról, hogy csak néztem.

A patch nélküli, játék közben nem akadt ki, ez igen, amikor lassan gurulva fordultam, plusz nitrót nyomtam indulásnál.
  • Alexease
    Koszi!
    De az enyem Magyar. Kint ilyennel nem foglalkoznak. Plusz, nem is lehetne magyar fansite, mivel nincs is hivatalos jatek Magyarorszagon:)))
  • hali
    ahhoz képest elég ratyi! :D (a tied jobb A)
  • hali
    Ohh.
  • Nyiri
    Azt javasolnam az Invictusnak hogy legkozelebb ha jatekot mernek kesziteni, akkor jol valasszak meg a kiadot. Ha ujra egy komolyabb kiado nem merte volna igy kiadni...

Meg egy vagy fel ev fejlesztes, akkor nem lett volna gond. A jatekosok 90% az elso csalodas utan szarik az egesz jatekra. Ha ez a game nem magyar lett volna mar reg nem lenne a gepemen. Szerintem sokan igy vannak ezzel (Nem adnanak neki masik lehetoseget). Szerintetek hany kulfoldi gamer torolte a picsba az elso proba utan? A 80%???

Ez csak egy velemeny nyilvanitas volt, legyszi kimeljetek meg a ANYAD!, HUZZ INNEN, stilusu valaszokkal, most komoly es ertelmes eszreveteleket varok.
  • Alexease
    Az lett a "felhivatalos" fansite.
  • hali
    ezzel mit kezdjunk?
  • Nyiri
    kitamas: azt mivel magyarazod, hogy xp 1700+ gf4 4200on a varos szaggat mint allat (800*600)

• Norbyte
    Ja, és kicsit több fajta rugó és lengéscsillapító közül lehet választani.