.
-
gyozo #5533 Látom rendesen pörög a topic :)
Egyébként figyelemmel kisérem a játékpiacot, de ilyet még nem láttam. Egyébként azt is érdemes megfigyelni, hogy a nagyszámú hozzászólás ellenére igen kevés "szar a játék" tipusi hozzászólást találtam (szerencsére), ami azért mond valamit. :)
Az előző oldalon az az egy hozzászólás viszont engem sem hagy szó nélkül, bár már bfg900 rendesen megvédte a mundér becsületét. :)
Egyébként ez tényleg egy ördögi kör. A játékosok ránéznek egy screenshotra, ha nem tetszik a grafika, akkor már nem is lehet jó az egész. Ilyen esetben a kiadótól sem lehet elvárni, hogy ne a grafikára koncentráljon leginkább, mert mégis csak az adja el a játékot.
Egyébként nekem is Doom3 ellentmondása jutott eszembe, mert szeintem is nevetséges, hogy pl. a sg webes közvélemény kutatása alapján mindenki a Doom 3-at várja, mint a messiást annak ellenére, hogy én még két gyurmafigurán, egy, a programozóval készített video, és három renderelt képen kivül mást nem is lehetett belőle látni. Ezzel szemben azokat a game-kat, amikről azért már jelentőse több információ jött ki, és egy kicsit a szürkeállományt is megmozgatja, a kutya sem kiváncsi.
Ez szerintem az elkényeztetett kisgyerek efektus, aki annyi ajándékot talál a karácsonyfa alatt, hogy már nem is nézi meg azokat, csak letépi a csomagolást, és utánna nyúzza az anyját, hogy mit vegyen jövőre.
Bocs, megint hosszú voltam. :)
bfg900: Tényleg, remélem azért infarktust nem kaptál Phil beszólása miatt, annyit nem ér az egész? :))