46059
.
  • vtb
    mért nem enged de a felhasználói infók-hoz??? pedig már me vagyok jelentkezve :((
  • Mr.Macho
    az átrajzolt textúrákat elküldhetnéd a sl.fw.hu-ra, hátha valaki le akarná tölteni...
  • bfg900
    Na csináltam magamnak logo-t. Én vagyok a grafikus és ez nyilván láccik rajta ;) Na szóval csak ideiglener, mig nem tudok renderelni valami szépet :)
  • CS@
    Cars/racers/autotipus/textures és átrajzolgatod ahogy neked tetszik.
    Én például pirosra kárpitoztam az ülést sárgára a kormányt egyedi műszerfalat csináltam STB.
  • MuERTe
    PATCH INFO

Greetings,
    I have talked with Activision, Currently they have the patch and they are doing extensive testing on it to make sure they patch copy's the correct files for patching, making sure it changes the right programming ect.. ect.. They also said this patch is going to dramatically Increase the performance of the game, As well as fix most of the known bugs we are experianceing.
    At this time it is sketchy on the release date, I am hearing maybe this week, or next week.. and even today.. It all depends on how well it all goes. Please sit tight and keep watching the site, We will have it avaliable for download AS SOON AS IT HITS!

It will be well worth the wait!

Thanks,

Christy,
    Builders Edge Team
    Support/Developer

• hali
    repul feléd a féltégla
  • Csacsi
    Most valaki leírhatná, hogy ez AZ a patch, vagy csak valami más? És ha jó patch, akkor dobhat linket is :)
  • Falabu #5565
    De, télleg kb mekkora lesz ez a Pecs?
  • Falabu #5564
    Megfoglak harapni "Halál"!!!!
  • hali
    muháháhá
  • Falabu #5562
    Nahh szóval!!!
    Ez most egy kibaszott nagy átverés!!!!!
  • MuERTe
    Ne röhögjetek, 32 mega!
  • Falabu #5560
    OK-OK!!
    NE kötekedjen senki, azt hittem kedd van!!
  • Falabu #5559
    Állítólag már rég elkűdték!
    Én úgy tudtam!!
  • Falabu #5558
    Megint egy ÁTVERÉS?
  • Falabu #5556
    LoooL
  • MuERTe
    Neked lehet hogy nem, én már töltöm :)
  • Falabu #5554
    Bocs ez lemaradt:
    Hogy kiadjá a pecst!!!
  • Falabu #5553
    Persze még van:
    Amcsi számítás szerint:
    13-14 órájuk
  • Falabu #5552
    Ha-Ha-Ha
  • Boborjan
    Hajjhajj, nem lesz nekünk patchünk a büdös életbe se.
  • mozesapo
    Patch talán hétfő v. kedd. Delayed.
  • Falabu #5547
    Saját szemeddel is láthatod:
    http://members.cox.net/eqjunkie/index.html
  • Falabu #5545
    Huhh!!!
    Pecs hír:
    October 30, 2002

PATCH INFO - The Patch has moved to the publishers, They must approve it before it is released to the public.

• Falabu #5540
    :)))
  • Falabu #5539
    Ráfújsz!!!
  • trebron
    Láttam olyan képeket(valahol a yahoon), hogy lefúták a lámpákat is, tudja valaki hogy hogyan kell?
  • CS@
    A mentés-windózba kidobáshoz még annyit ,hogy ha bemész a CarLot-ba és kicseréled a másik autódra akkor már fogsz tudni menteni. Amikor 3autóm(Zed ,Stallion ,Yotta) volt akkor mindig csak akkor menthettem ha a garázsban a Zed volt.(viszont olyankor sose dobott ki).
  • Norbyte
    Húúú. Nem is lett jobb így. Azt kellene kitalálni, hogy hogyan lehet alkatrészeket szerkeszteni és akkor megoldódna pár probléma, mint ez is.
  • CS@
    Üdv !
    Köszönet a PTX-es segítségért közben átjutottam a 4.szigetre és az itteni garázsban nincs a falon egyetlen poszter sem (pedig frankó lenne egy Aria Giovanni poszter ahogy épp autót mosogat).
    Az lenne a kérdésem ,hogy sikerült e valakinek joy-t beállítani ?
    Már elég sokat szaroztam vele de se a SaitekP750 se a Logitech Wingman padomat nem tudom használni a játékban. Turkáltam egy csomót a játék könyvtárában és a következőket találtam(csináltam): save/game/controls/ van egy controls és egy defctrls fájl.
    A controlsban benne van mindkét joy , próbáltam a controlst átnevezni defctrls-ra és a játékban betölteni a default controlst ,de semmi. Valamint próbáltam a játékban menteni az controlst és aztán kint WinCommanderben kicserélni a Joy-os controlsra de ekkor sem ment.
    Úgyhogy ha valakinek van ötlete akkor help ! köszi. By.
  • gyozo
    Látom rendesen pörög a topic :)
    Egyébként figyelemmel kisérem a játékpiacot, de ilyet még nem láttam. Egyébként azt is érdemes megfigyelni, hogy a nagyszámú hozzászólás ellenére igen kevés "szar a játék" tipusi hozzászólást találtam (szerencsére), ami azért mond valamit. :)

Az előző oldalon az az egy hozzászólás viszont engem sem hagy szó nélkül, bár már bfg900 rendesen megvédte a mundér becsületét. :)

Egyébként ez tényleg egy ördögi kör. A játékosok ránéznek egy screenshotra, ha nem tetszik a grafika, akkor már nem is lehet jó az egész. Ilyen esetben a kiadótól sem lehet elvárni, hogy ne a grafikára koncentráljon leginkább, mert mégis csak az adja el a játékot.

Egyébként nekem is Doom3 ellentmondása jutott eszembe, mert szeintem is nevetséges, hogy pl. a sg webes közvélemény kutatása alapján mindenki a Doom 3-at várja, mint a messiást annak ellenére, hogy én még két gyurmafigurán, egy, a programozóval készített video, és három renderelt képen kivül mást nem is lehetett belőle látni. Ezzel szemben azokat a game-kat, amikről azért már jelentőse több információ jött ki, és egy kicsit a szürkeállományt is megmozgatja, a kutya sem kiváncsi.

Ez szerintem az elkényeztetett kisgyerek efektus, aki annyi ajándékot talál a karácsonyfa alatt, hogy már nem is nézi meg azokat, csak letépi a csomagolást, és utánna nyúzza az anyját, hogy mit vegyen jövőre.

Bocs, megint hosszú voltam. :)

bfg900: Tényleg, remélem azért infarktust nem kaptál Phil beszólása miatt, annyit nem ér az egész? :))
  • Guszty
    Nyugodj meg, megvannak az eredeti fájlok! Feltelepítem a peccset (márha meglesz) és írom á újra őket!
  • Guszty
    bocs, hibáJa akart lenni!
  • Guszty
    Így jobban teccik? Egy hibálya van a dolognak, a gumik nem igazán bírják a V8-as motrot + a gyorsulás sem lesz az igazi!

• Guszty
    Akit érdekel a dolog, a streetlegal.fw.hu-n megtalálja a leírást! (amint felteszik az oldalra)
  • hen-tes
    hehehe :))
    akkor neked most nem fog rámenni a gamará a patch mer tul nagy a motor :))
  • Norbyte
    Király! A motorházat levehetnéd, hülyén néz ki ahogy a supercharger átdöfi azt.
  • Guszty
    Srácok!!! Alkottam már megint!!! Megtaláltam, hogy hol kell átírni a játékot!!!!!!!!!!!!!!!

• Norbyte
    Az én kis 468 pacis Stallion-om.

• hen-tes
    patch ???