.
-
nálam is fenn van az SL, de már csak (röstellem) azért hogy néha néha elindítsam és ne rozsdásodjon be, meg mikor kijön valami új addon (verda) akkor azt kipróbálom és 1-2 óráig elvagyok vele
amúgy én 1 kocsi összerakásával több órát bíbelődtem (néha) mert ez a lökös nem tetszik akkor ez a felni nem jó áá akkor a motor is legyen kicsit erősebb nahjó mégsem jó akkor vissza az egészet... szóval értitek... jó kis játék ez,
a másik meg sztem ha valamelyik játékkészítő cég jó játékot akar akkor sztem megveszi az utolsó NFS-ek valamelyikének a grafikai motorját + az LFS fizikáját + és hozzárakják az SL építési módját kicsit komplexebb módba és kész is a tökéletes játék, ja és hogy a vérpityukára is gondoljanak raknak bele 1 kapcsolót arcade/sim arcade-ba csak kiválasztod a kocsit megmondod mi legyen rajta és kész (pl.: NFS) sim módba pedig az utolsó kis csavart állíthatod a kocsin, netán ha online is van akkor 2 részre választani a dolgot, lesz arcade és sim szerver természetesen az arcade-ba a fizika is változik
nekem ez a véleményem