.
-
Totál kiborít ez a resman. (V 1.2.2.1).
Leszedtem a kellő 2 dll és 2 bpl fájlt hogy működjön. Elindítottam beállítottam a Data és Wok mappának az D:/Games/SLRacing/ -t. Resconvert-hez megadtam a resconvert.exe helyét is. Majd próbálom betölteni a Baiern-t, aminek az rpk-ját, V1.0-s Resdecode-l rdb-re alakítottam. Megnéztem, hogy a fájl tetején mely más forrásokat igényli:
<FILE external_links >
system\
cars\
cars\racers\
parts\
sound\
particles\
parts\engines\Baiern_Emer\
parts\engines\Einvagen_Duhen_Ishima_Focer\
</FILE>
<FILE 00000001.res >
typeof 9
superid 0x00030005
typeid 0x00000001
alias Baiern
isparentcompatible 1.00
</FILE>
<FILE 00000001.rsd >
</FILE>
<FILE 00000002.res >
....
és ezeket a forrásokat is rpk-ból rdb-be alakítottam.
így lettek a következő fájljaim:
system.rdb
racers.rdb
parts.rdb
sound.rdb
particles.rdb
Baiern_Emer.rdb
Einvagen_Duhen_Ishima_Focer.rdb
Ok, minden rendben ami kellhet (gondoltam magamba), rámegyek hogy Load package, tejesen belemegyek az SLRacing\cars\racers\Baiern_data\ mappába, majd rámegyek az OK-ra.
Pillanatra felvillan mintha elkezdené importálni, de aztán visszaugrik a kiválasztó panelra, mintha rosszat választottam volna. Pedig fizikailag minden helyesen be van állítva szerintem.
# 2
Kipróbáltam a régen sldevkitben lévő alap kocsi (YOUR_CAR) rdbjét betölteni és az simán ment (persze nem volt semmi script, mesh vagy textúra hozzáadva :) ).
Ugyanakkor észrevettem hogy azért tudta betölteni mivel abba a mappába volt 1-2 wizard_setups fájl is, persze nem tudom, hogy ennek mennyire van jelentősége, mindenesetre elég megkapó volt. Ráadásul ahogy néztem ezt a régebbi pakkot mellékelve voltak a következő rdb-k (gondolom egyféle nyers változatban):
cars.rdb
parts.rdb
system.rdb
Felmerült bennem a kérdés, hogy talán SLR:R 2.2.1hez is kennenének efféle alap (nem a resdecode.exe-vel kiszedett) rdb fájlok.
szép hosszúra sikeredett, aki tud segítsen picit, már totál kivagyok