Street Legal - Az Invictus játéka

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

streeter
Mert föl lett nagyítva a karbon hogy befedje az egészet 😄 Majd csinálok romálisabbat 😄

\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC

SZilaJMaGGoT
1. Túl sok a karbon. 2. Túl nagyok a szemcsék vagy mi a fene.. 😄

annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)

kemszi2
ez a ,,háttér"a 2.3.0patch-tõl van?
streeter
Egy szolíd Eclipse kis carbonnal. Ezt így el is fogadnám 😄 Nekem nem kell több tuning ennél.

\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC

romet
és akkor hova kell beirni???<#email><#email>

Bazmeg nézz vissza !!!
Megtalálod !
(ha nem vagy hót gyökér !!!)

Segítek én írtam de úgy hogy ne más nevénél keresd!

Sõõt hogy ne kérdezz több faszságot nesze !

begformoney - 100000 $

letmeroc - egybõl a roc ra visz !!!

<#idiota>

allyouneedisme
A polgár jenõ úrho'......

hát az látod nagyon könnyen elképzelhető!

ALIENwoods
a kikötõben

ALIENwoods
sokadik

romet
a kiegészités autók hol vannak a használt autóknál vagy az ujjaknál

romet
hanyadik hozzászólásban van?

Nézzén vissz!

romet
Megoldódott
de van a játékhoz valami kód vagy mentés hogy sok pénzem legyen?

ALIENwoods
úgy bazd

Ezt még én sem !
Pedíg az én íráásom ......

SZilaJMaGGoT
Bazmeg ebbõl nem érteni semmit.. Kicsit tagoldhatnád a mondataidat.

romet
ÜDV

hogy kell a 2.03 verzióra feltelepiteni a 2.21 -es verziot a 2.18-as verziot
ezt irta ki

Check...
Check: cars\racers\Baiern_data\scripts\Baiern_CoupeSport.class
CRC Error: cars\racers\Baiern_data\scripts\Baiern_CoupeSport.class
Cancel install...
Install aborted.
Error code: -7

kemszi2
jaja.Arra nagyon vigyázni kell
ALIENwoods
cask nehogy átmenjübnk NFSbe 😄

SZilaJMaGGoT
Hát az scale... 😄

streeter
Az jó lenne tényleg mert így tele van a catalog csomó felnivel. Hogy Szilaj te is értsd 😄 Lenne 1db felni és amikor kiválasztod hogy milyen széles meg hány colos legyen. Ez tényleg egy jó ötlet.

SZilaJMaGGoT
Scale??

Alien, elég jó kis Bolondok Napja -összeállítás az Invictus részérõl 😛 😛 😛

A lényeg nem a kocsik száma lenne, hanem a moddolhatóság, a lehetõ legrészletesebben,<40db bodykit egy kocsihoz; vagy a lehetõ legtöbb felni berakása, ki is agyaltam egy rendszert, hogyan lehetne megoldani /nem lenne ugyanabból a felnibõl 5fajta, a méretek miatt, hanem egy méretezõ funkcióval be lehetne állítani a kívánt szélességet, és átmérõt; gumikkal ugyanígy/ pl.> és persze a verseny élvezhetõségének kialakítása

streeter
Szerintem ilyen egy DragMustang😄

romet
És van róla kép??

ALIENwoods
én arra gondoltam hogy a 3 város összekötõ úthálózíat lenne ilyen, s ott lenne 1-2 off-road pálya is 😛

12346
sõt én még a városhoz sem ragaszkodnék. nagy város helyett bejönne egy kevesebb útvonalból álló, ámde részletgazdagabb mucsai úthálózat is akár. a már említett hosszú hángérien fílinges utakkal, forgalommal. meg földes utak az erdõ szélén stb😄 meg akkor már körbe-körbe járó traktor a szántón, meg ilyenek😊)) na jó, nem esek túlzásokba^^
de azér lehessen tépni is, meg lájtosan tájat nézegetni lájt zene mellett😊)

allyouneedisme
<#wilting><#ejnye1><#ejnye1><#felkialtas><#shakehead><#nevetes1><#action><#duhos2>

hát az látod nagyon könnyen elképzelhető!

streeter
Hát ez igazán jól hangzik. Ha ez tényleg mind benne lesz akkor nagyon tuti lesz. AZ a 25-35 kocsi meg a licenszelt dolgok.... Végre kiemelkedhetne egy kicsit a magyar játékgyártsá a porból. Ha ez a game bejön akkor NFS-eknek annyi.
Várjuk a mihamarabbi megjelenést 😊

ALIENwoods
nem is mondtam még hogy mik lesznek multiban...

ColdFire
hogy tudok moddolni egy 3d-s autot?
program, vagy script,meg hasollok?

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

kemszi2
Ha ez mind benne lesz és a feeling is megmarad azt hiszem min. 5 évre le fog kötni a játék😄(fõleg ha moddolható is lesz)
kemszi2
ehh elakadt a szavam
ALIENwoods
Kúrva nagy,
Kaptam 5 képet az SL3 koncepcióról, természetesen közbe még mást készítenek, de elõre tekintõek.
Kb 25-35 kocsit terveznek, a liszenszek fele folyamatban, s egy két régi kocsi is visszaköszön majd, pl.: Remo, Ninja, Eivagen. Természetesen lesznek létezõ kocsik is mint, Nissan, Toyota, Volkswagen, Audi, Mazda, Ford, BMW...
Ha minden jól megy 3 város kaphat helyet a programban, pontosabban össze lesz fûzve az SL2 és SLR:R-s város, ill. lesz egy vadiúj 3. is amirõl egyenlõre nem mondtak semmit. A városokat vidéki utak köztik össze, s lesznek különbözõ tesztpályák, a városok közt. S az új teszt motor lehetõvé teszi a nagy területek renderelését. Egy átlag gépen (P4 ~2GHz, 512 RAM, ATi 9500) is gondnélkül futhat, igaz közép grafikán.
A karrierrõl kicsit:
Rocsderbi versenyzõ ként fogod kezdeni egy Trabantal. Igen ez is lesz benne. Majd neked kell eldöntened, hogy off-road vagy pályaversenyzõ leszel. Ennek köszönhetõen lesznek speciális versenyek ami alapján ezt eldöntheted.
Nagyon vártuk és most lesznek drift versenyek (ettõl még az én állam is leesett<#wow1>. Kezdetben több garáz közül választhatsz, kb. azonos felszereltséggel, majd ha megszerezted a kellõ pénzösszeget, s legyõztél már 1-2 klub versenyzõt akkor felvételt nyerhetsz egy hivatalos illegális versenyklubba, mit ami idáig volt SLR:R-ben.
Az új grafikus motornak köszönhetõen lesz a CRC-ben már megvalóstott koszolódás és törés. Ráadásul egyes városokban találhatók lesznek kisebb bárok ahol a versenyzõk gyülekeznek, nappal és éjszaka a draghez. Ne csodálkozz továbbá ha egy tuningot kocsi egyik lámpánál mellég áll s kihív.

streeter
Az a supercharger azrért van úgy mert a v10-es moci a v8-asból lett csinálva/átalakítva. És mivel messzebrõl nézed a cuccot valamiért a v8-as charger jelenik meg. Nem lehet tudni miért, de ez van sajnos.

vki
Hogy raktad bele a Mustang motorját (a V8 az még OK, de a Turbonetics tuningot?)?

ACER Aspire 5738ZG

ColdFire
New Car:
NC1
NC2

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

vki
Csá! Van ez a 0.95-ös Mustang Boss, abban pedig egy kibaszott durva motor. Sajnos csak ahhoz az egy típushoz lehet használni, mert a készítõ nem a parts/engines-be rakta, hanem kocsi fájlai közé. Valakinek nincs kedve azt kiszedni, és az MC_Superduty cuccai-ba beleírni?

ACER Aspire 5738ZG

ColdFire
ez egy V10es, meg egy 8as lol

ColdFire
hát nézd már meg jobban, két motor van egymásba...

SZilaJMaGGoT
supercharger...

ColdFire

ColdFire
http://lala13.atw.hu/sl_shot103.jpg

SZilaJMaGGoT
irfanview😛

ColdFire
hogy tudom megcsinálni, hogy a screenshotokat .JPG-be mentse?

Jó kis mod! Többek között, néniket tesz az autókereskedésekbe. 😊

ColdFire
ah, megvan, feltörtem 😄DDDDDDD
gom-team

ColdFire
Revamped SLRR Texture Pack <---- ehez mi az instalion password? kéri telepítésnél...

ColdFire
GMi van msned?

ColdFire
köszönöm