Street Legal - Az Invictus játéka
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC
annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)
\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC
Megtalálod !
(ha nem vagy hót gyökér !!!)
Segítek én írtam de úgy hogy ne más nevénél keresd!
Sõõt hogy ne kérdezz több faszságot nesze !
begformoney - 100000 $
letmeroc - egybõl a roc ra visz !!!
<#idiota>#idiota>
Pedíg az én íráásom ......
annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)
hogy kell a 2.03 verzióra feltelepiteni a 2.21 -es verziot a 2.18-as verziot
ezt irta ki
Check...
Check: cars\racers\Baiern_data\scripts\Baiern_CoupeSport.class
CRC Error: cars\racers\Baiern_data\scripts\Baiern_CoupeSport.class
Cancel install...
Install aborted.
Error code: -7
A lényeg nem a kocsik száma lenne, hanem a moddolhatóság, a lehetõ legrészletesebben,<40db bodykit egy kocsihoz; vagy a lehetõ legtöbb felni berakása, ki is agyaltam egy rendszert, hogyan lehetne megoldani /nem lenne ugyanabból a felnibõl 5fajta, a méretek miatt, hanem egy méretezõ funkcióval be lehetne állítani a kívánt szélességet, és átmérõt; gumikkal ugyanígy/ pl.>40db bodykit egy kocsihoz; vagy a lehetõ legtöbb felni berakása, ki is agyaltam egy rendszert, hogyan lehetne megoldani /nem lenne ugyanabból a felnibõl 5fajta, a méretek miatt, hanem egy méretezõ funkcióval be lehetne állítani a kívánt szélességet, és átmérõt; gumikkal ugyanígy/ pl.> és persze a verseny élvezhetõségének kialakítása
de azér lehessen tépni is, meg lájtosan tájat nézegetni lájt zene mellett😊)
hát az látod nagyon könnyen elképzelhető!
Várjuk a mihamarabbi megjelenést 😊
program, vagy script,meg hasollok?
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
Kaptam 5 képet az SL3 koncepcióról, természetesen közbe még mást készítenek, de elõre tekintõek.
Kb 25-35 kocsit terveznek, a liszenszek fele folyamatban, s egy két régi kocsi is visszaköszön majd, pl.: Remo, Ninja, Eivagen. Természetesen lesznek létezõ kocsik is mint, Nissan, Toyota, Volkswagen, Audi, Mazda, Ford, BMW...
Ha minden jól megy 3 város kaphat helyet a programban, pontosabban össze lesz fûzve az SL2 és SLR:R-s város, ill. lesz egy vadiúj 3. is amirõl egyenlõre nem mondtak semmit. A városokat vidéki utak köztik össze, s lesznek különbözõ tesztpályák, a városok közt. S az új teszt motor lehetõvé teszi a nagy területek renderelését. Egy átlag gépen (P4 ~2GHz, 512 RAM, ATi 9500) is gondnélkül futhat, igaz közép grafikán.
A karrierrõl kicsit:
Rocsderbi versenyzõ ként fogod kezdeni egy Trabantal. Igen ez is lesz benne. Majd neked kell eldöntened, hogy off-road vagy pályaversenyzõ leszel. Ennek köszönhetõen lesznek speciális versenyek ami alapján ezt eldöntheted.
Nagyon vártuk és most lesznek drift versenyek (ettõl még az én állam is leesett<#wow1>#wow1>. Kezdetben több garáz közül választhatsz, kb. azonos felszereltséggel, majd ha megszerezted a kellõ pénzösszeget, s legyõztél már 1-2 klub versenyzõt akkor felvételt nyerhetsz egy hivatalos illegális versenyklubba, mit ami idáig volt SLR:R-ben.
Az új grafikus motornak köszönhetõen lesz a CRC-ben már megvalóstott koszolódás és törés. Ráadásul egyes városokban találhatók lesznek kisebb bárok ahol a versenyzõk gyülekeznek, nappal és éjszaka a draghez. Ne csodálkozz továbbá ha egy tuningot kocsi egyik lámpánál mellég áll s kihív.
ACER Aspire 5738ZG
ACER Aspire 5738ZG
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
gom-team