.
  • Sonny Nashh
    Sl3?
    Én annak is örülnék ha ugyanilyen lenne.. meghagynák hogy a modderektudjanak készíteni addonokat... meg minden.... jo ötlet a tankolás csak ne magyar árakkal számoljanak... de az is ide tartozik hogyha nagyon elaprózzzák az többet árthat mint amennyit használna.. értem ezt arra hogy ilyen gázolaj olyan benzin meg motorolaj... szerintem pld a motorolajnak semmi értelme... max annyi lehet benne hogy egy olajcsere pcio ennyi ez mondjuk életszerü...
    De pld a kocsik koszolódhatnának.. és lkehetne autómosó és ha a kaszni deformálódik akkor elkell menni egy műhelybe ahol csinálják... mert az sl2ben érdekes volt hogy a saját garázsomba fizetni kell a kaszni javíttatásért.. érdekes... akkor azért is kellett volna mondjuk ha egy uj cuccot a kocsiba pakolok.. ha elkell menni mindenért sokkal jobb..
    Nemakarom hogy olyan legyen mint az NFS! azt azért szeretjük amilyen ezt meg azért imádjuk mert SL és ugy Invictus saját játék saját ötletekkel.. nemtudom a EA games-esek meghallgatják-e az embereket mit is akarnak a következő gémbe de én úgyhallottam az Invictus kíváncsi a gémerekre... ha megjelenikaz SL3 akkor magyarországon akkor az biztos megveszem eredetibe!