.
  • streeter
    Mondjuk ha lenne netán 3. rész akkor én eltudnék még képzelni pár dolgot.
    1. Ami mindig idegesít, hogy ha leszedek mindent a kocsiról akkor csak egyessével tudom eladni. Jó lenne ha lenne egy olyan gomb amivel az összes cucc eadható, olyasmi mint az a gomb ami mindent megszerel.
    2. A garázsba a kocsi alatt ugyan van emelő, de nem működik. Szerintem nagy fless lenne ha csak úgy lehetne szerelni a futóművet ha felemeled a kocsit. Valami olyanra kellene gondolni mint a Monster Garage-ba. Sokkal élethűbb lenne szerintem.
    3. Ugye ami szerintem mindenkinek egyértelmű a grafikai engine. Ugye hát nem a legjobb ezért nem ártana egy új. Valahonnan átvenni egy másikat.
    4. A kocsik törését mindenképpen megkéne tartani ilyen szinten amilyen most és még az se bajha más néven futnak.
    5. Szerintem több alap autó kellene bele.
    6. A motorok kicsit lehetnének kidolgozottabbak, meg a motortér kicsit lehetne telítettebb. Gondolom sokan kipróbáltátok az E34-es BMW-t és abba sok extra volt a motortérbe. Sokkal élethűbb.

Most kb. ennyi lenne és ez csak az én véleményem.

Végeredményben mind a kettő jó. Sl1-be nagy volt a térkép, de nem lehetett látni a zsarukat ami szerintem rossz :) A 2 meg hát ugye egyértelmű.